8.7.2008 14:08:19
libiku protoze mu uz ten zivot zkazila,jsem si jista ze to praskne jeji muz se necha rozvest a za vinika rozvodu bude oznacena ona.On uz bohuzel nese ty naslekdy taky,nekolik let promarnil sveho zivota s nekym kdo za to nestoji.
|
Jíťa | (IP adresa 217.197.155.190) |
• |
8.7.2008 14:08:19
na takovouhle pravdu je vždycky času dost, až se skutečně vyskytne nějaký problém a nebude už možné to ututlat. Nebo až manželství dospěje do bodu, kdy oba budou hledat důvody, proč se rozejít.
Komu ta pravda pomůže? Manželovi? Dítěti? Ostatním příbuzným? Pomůže jen autorce, protože svůj problém přehodí na ostatní. Jí se konečně uleví a ostatní ať si s tím nějak poradí, že! Už vás všechny vidím, jak nadšeně odpouštíte svým manželům nevěru a adoptujete jich děti! Protože do takové situace chcete postavit manžela autorky. Manžel možná tuší, ale myslím, že jistotu mít nechce. Kdyby chtěl, tak si dávno nechal udělat testy DNA sám! |
8.7.2008 14:07:48
Žije vedle nás jeden letitej leukemik, podstoupil mnohé léčby včetně transfuze a fakt to není taková romantika, jakože přímej příbuznej věnuje dřeň a je vymalováno.
A i kdyby, tak v této extrémní situaci, by asi autorka vytloukla stres z blbého svědomí daleko horším stresem a nedělalo by jí potíže prakticky v zájmu děcka komunikovat, navíc by mohla kontaktovat druhého hráče inkognito, aby se případné záchrany děcka účastnil. |
Holubice,1dospělák | (IP adresa 80.188.38.34) |
• |
8.7.2008 14:05:47
a ještě jednou zatloukat!
|
(IP adresa 193.179.134.42) |
• |
8.7.2008 14:05:29
běhá mi z toho mráz po zádech to se nedá odpuistit a kdo odpustí a přijme je hodně velká bačkora a slaboch, ale vždycky ve slabé chvilce, tam bude něco co tam nikdy nemělo být.....takovou ženu poslat k čertu
|
8.7.2008 14:03:50
Ančo, autorka v této situaci na rozdíl od manžela následky nese, protože má smíšené až trýznivé pocity, zatímco on nikoliv. V momentě, kdy mu to "statečně" sdělí, tak ponesou následky oba.
Ona na to svým způsobem nemá právo, proč mu má kazit život. Protože se kdysi s někým zapomněla? Nést následky v tom smyslu, jak uvádíš, dnes jaksi smysl nedává. Nežijeme ve středověku ani v muslimském světě, aby někdo přiznáním nevěry nesl následky. Nese je jedině, když zatlouká, má pochyby, strach a celkově hnusné pocity. Kdo se frajeří za bukem s cizím mužským, měl by být připraven tuto lapálii (celoživotní) vydržet. Zatím to autorce jde a já jí dál držím palce. |
8.7.2008 14:02:22
Nechápu jak ještě v dnešní době mohou lidé posuzovat, jestli je či není dítě manžela podle podoby dítěte. Já jsem tmavovlasá (matka je blondýna) a manžel je tmavší typ. Syn byl tak do roku a půl blonďáček, pak mu začali vlasy tmavnout. Dcerka má taky světlé vlásky, ale ne tak jak měl syn. To jste měli slyšet těch narážek. A to byl jinak syn celý tatínek - dlouhý v obličeji podobný.
Ty lidi co takhle uvažují jsou snad blbí... |
anettka | (IP adresa 213.194.221.43) |
• |
8.7.2008 13:59:38
Myslím si, že pokud chce manželství udržet, tak neříkat. Jednou "ujela", byla nevěrná, tak ať se se všemi důsledky popere sama. Bylo by nefér teď honem říkat manželovi pravdu...
Buď to mělo proběhnout hned na začátku, nebo vůbec. Sice to manžel podle všeho tuší, ale pokud sám nepátrá, tak asi tak moooc pravdu slyšet nepotřebuje a nechce. A podobné pránýřování stylem: jestli to autorce stálo za to.... kdo jsi bez viny, hoď kamenem. Já jsem dosud nevěrná nebyla, ale nevím, co mi život ještě přinese a jak se zachovám. |
8.7.2008 13:56:09
Také nesouhlasím s nevěrou a přece jsem to udělala. Dneska z odstupu několika let už to beru jen jako zkušenost. Zkrátka chemie mozku, příležitost a krize v manželství udělala své. Ale pořád jsem věděla, že od rodiny ani jeden z nás neodejdeme. navíc právě po tom svém úletu jsem pochopila, jak je ten můj chlap vlastně úžasnej. Beru nevěru jako chybu, ale ne jako tragedii.
A autorku článku chápu a držím palce, ať čas věci urovná. |
8.7.2008 13:51:58
To s tou krví byl jen příklad (bohužel blbej). Ale při leukémii, se hledá nejdříve vhodný dárce kostní dřeně v rodině. Nejdříve sourozenci a rodiče, a pokud se nenajde vhodný dárce, tak se hledá jinde. A důvody proč nejsou vhodnými dárci, lékaři říkají ( i když asi jak který).
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.