Ferry | (IP adresa 80.188.217.157) |
• |
8.7.2008 10:59:11
...a počítáš, že může být i hůř? Dítě může mít úraz, havárii, bude potřebovat transplantaci atd.,atd.Budou se dělat biologické zkoušky- aje to venku.Proč jen pro to, že jsi zatoužila po dítěti, má být partner obelháván.On Ti slíbil věrnost, dal Ti důvěru.....Nepřeji nic zlého Tobě a už vůbec ne tomu malému dítěti, ale ten strach si vychutnej se vším všudy!!!
|
8.7.2008 10:49:30
To me prave napadlo, ze problem muze nastat z lekarskeho hlediska. Pokud bude maly nekdy potrebovat u lekare rodinnou anamnezu, mohlo by to zpusobit problemy. Myslim jako sklony k dedicnym chorobam alergiim a tak, ze by se predpokladaly spatne, nebo jeste hur, ze by se nejake pominuly, protoze v manzelove vetvi rodiny nejsou a v rodine biologickeho otce treba ano.
|
8.7.2008 10:31:13
Mno.
Jenom bych poznamenala k otázce podobnosti. Mám ségru se dvěma roztomilými adopčaty a ty její holky, jak dělají stejná gesta, škleby a mají stejné výrazy, vypadají jako by rodičům z oka vypadly. Pokud milenec není afričan nebo asiat a jsi rozhodnutá žít s manželem, měla bys vzít tu pakárnu na sebe a pasovat ho na otce bezvýhradně. Každá jsme asi někdy poslouchala hezká slůvka při vínku a byl-li někde nablízku čistý kavalec, stalo se to, pokud ale existuje paralelní dobrý vztah, je pro mě frajeřina do toho skutečného partnera nezatahovat a nedat mu v žádném ohledu pocítit ponížení z toho, že "já jsem se zaběhla". Já vím, že svědomí je vtíravé, ale proč má životní partner nést následky toho, že druhej ulítl? |
rozmaryna |
8.7.2008 10:26:15
To je to, co jsem předtím nestačila dopsat, Tvůj muž se o Vás stará a je za pitomce. Nejde o okolí, to vem čert, jde o pocit mezi Vámi dvěma. Podle mě on vůbec není žádný slaboch, že se stará o dítě biologicky jiného muže, ale naopak je velice silný, že to ustává, pokud to ví. Ale pokud si myslíš, že on to ví, neměl by v tom asi být sám, a je lepší když podporu najde v Tobě, než když se jednou ve slabé chvíli svěří kamarádům a ti z něj toho pitomce udělají. Jste oba na stejné straně jízdy, ale každý tak trochu na jiné koleji.
Mám kamaráda, který se až v 18 dozvěděl, že jeho pravý otec je někdo jiný. Mrzelo ho to, protože svého otce měl rád a měl pak ale pocit, že by měl poznat i toho "pravého". Nevím, jak se s tím vyrovnal, pak jsme se už neviděli a mluvila jsem o tom jenom párkrát s jeho mámou a vím, že se třásla strachy, jak to dopadne a jestli jí to někdy nevyčte. |
+++++ Zuzka + 2 děti 9/2005 a 5/2007 | (IP adresa 89.24.127.94) |
• |
8.7.2008 10:19:12
Tak něco takového prožila i má teta, s manželem nemohla dlouho otěhotnět, tak ho podvedla s jeho kamarádem. Otěhotněla. Shodou okolností o měsíc později otěhotněla i přítelkyně muže se kterým byla nevěrná. Teta porodila, o měsíc později porodila ta druhá žena. Děti - holčičky si byly neskutečně podobné. Teď už si naštěstí podobné nejsou, obě jsou po maminkách.
Já bych nedokázala svého muže podvést, ale je to každého věc. Ale už vůbec bych nedokázala žít s vědomím, že to dítě není manžela. vždyť se může stát nějaká nehoda, dítě onemocní, bude potřeba krev a stejně to praskne. |
rozmaryna |
8.7.2008 10:18:23
Nene :)
|
Bára | (IP adresa 88.101.196.25) |
• |
8.7.2008 10:16:09
Tak to je fakt síla. Tohle bych naprosto neustála. Také se mi stalo, že sem byla nevěrná. Nejsem na to hrdá, ale život není vždy OK a lidi dělají různé věci. Proto nikoho nesoudím ani neodsuzuju. Kdyby to ovšem skončilo těhotenstvím, šla bych na potrat, lhát bych nedokázala a žít sama s dítětem už vůbec ne. Ale tvého manžela je mi trochu líto, je tak trochu za pitomce. Nicméně držím palce a přeju pevné nervy. Jen mě napadá, co když je to dítě vašeho manžela a vás jen trápí svědomí? Zkuste tajné testy DNA, které potvrdí nebo vyloučí, že manžel není otec.
|
huhu, holky 5 a 3 | (IP adresa 213.192.13.122) |
• |
8.7.2008 10:10:10
ja myslim, ze manzel to vi a ze se rozhodl, ze tu JISTOTU mit nechce. Jake je reseni? Rict mu to a nejlepe i vsem pribuznym? podvadenym tetickam, babickam, dedeckum..? podle me ne....
Proc vlastne nemate deti s manzelem? Nejde to, nechcete? podle me to manzelvi stejne jednou reknes, ale osobne si myslim, ze to nespecha. Pokud mate pekny vztah, riskla bych to a rekla bych mu to - ja osobne nad vinem, pri spolecnem veceru doma, vsechno to, co jsi psala, jak jsi jednou prozila ulet a ted kazdej den zijes ve strachu, probulela bych se tim priznanim. Myslim, ze manzel to nebude chtit rikat vsem okolo - ani pribuznym ani kamaradum. A podobnost? Ta muze byt i k nekomu ze vzdaleneho kolene. Nekdo ma deti sve vlastni kopie, jiny zase ne. Pravda, pokud tvuj byvaly milenec neni vas soused a syn neni zrovna jeho kopii. hozne bych zvazila rict pravdu manzelovi. On podle me nejistotu ma take, tusi. Ale nestoura se v tom a je s vama. Takze - bud to nechce nacinat, nechce vas (take - stejne jako ty jeho) ztratit nebo tu pravdu znat nechce. Ber v uvahu i vase dite. Pro syna je to tata. Kdyz by manzel pravdu neunesl a odesel (jak tu nekdo psal), pak by to byl velky sok pro dite. Nebo az se vam narodi dalsi dite - nebude manzel pak delat rozdily? Mozna nejak podvedome? tohle vsechno bych zvazila. I tak si myslim, ze az se odhodlas k rozhovoru s manzelem, ze ti rekne "ja uz to tusil od zacatku...". |
petra | (IP adresa 62.225.42.115) |
• |
8.7.2008 10:05:36
Slávko,
já narozdíl od ostatních s tvým spostupem souhlasím. V dané chvíli mně "milosrdná lež" přijde jako nejlepší řešení. Navíc si myslím, že i tvůj manžel ví (alespoň z tvého popisu to tak vypadá), ale má vás oba rád a nechce jitřit rány. Takže pokud tvůj manžel mlčí, mlčela bych taky. Myslím, že nejhorší je situace pro tebe, ale ty jsi byla na začátku celé situace, tak teď musíš být připravena nést následky. Jak už bylo řečeno, pravda může vyjít najevo kdykoliv a jak to kdo z vás ustojí je momentálně ve hvězdách. A s podobou si nelam hlavu. Naše dcerka není podobná ani jendomu z nás, přestože je naše. Prostě jen pochytila geny od vzdálenějšího příbuzenstva, ale ti, kteří tuto část mého příbuzenstva neznají také kroutí hlavou a pořád rýpou, komu je to dítě podobné. Odpovídám pravdu, že tetičce z Pučenic, ale moc platné to není. (možná ale, že bys případné dotazy nějakou fiktivní tetičkou/strýčkem taky mohla řešit.) Každopádně přeji hodně sil a štěstí. |
8.7.2008 9:55:53
To co je postavené na lži nemůže mít nikdy dlouhého trvání. Jednoho dne bys mohla, Slávko, přijít nejen o manžela, ale i o syna. Držím Ti palce, abys našla odvahu a vše dobře dopalo.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.