| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Porod v terénu

[<<Předchozích 20] Příspěvky 2130 z 647 [Dalších 617 >>]
Milada.
27.10.2008 10:28:40
Markéto, jo takhle ono to je! :-(

Možná by tedy někdo měl mailem upozornit redakci Porodnice, aby to sundali, nebo to tady takové Astrit budou citovat ještě za 10 let.

Popřípadě to někdo s titulem hodí jako PRAVDU a nic než PRAVDU na Wikipedii, z které už dneska leckdo cituje (to nic, to sem nepatří, to jen já mám takové pěkné asociace).

MarkétaP + 4 dcerky
27.10.2008 10:25:45
A jinak předpokládám, že proboha i naše sanitky jsou vybaveny pro resuscitaci dospělého a dítetě. Nebo ne? ;)
MarkétaP + 4 dcerky
27.10.2008 10:23:46
Milado, teď nevím, jestli je to ironie nebo ne - ještě v srpnu/září je Svoboda z Vinohrad citoval v ČTK a posléze na idnes; akorát po mailovém upozornění, na které neodpověděl, se s nimi už nedovážil vytasit u Jílkové. A jistě by to byl rád udělal, kdyby to byla pravda ;)
Milada.
27.10.2008 10:19:19

Hlavně ten článek na Porodnici je ze 07.07.2007. Od tý doby už lékaři vzali sanitky přce dávno zpátky!
Líza
27.10.2008 10:08:13
Astrit, no právě, a on neví, co a jak tam funguje, domácí porod v životě neviděl, o jejich pravidlech nemá šajnu, ale ví naprosto jistě, že je to hazard se zdravím.
Pět titulů před a za jménem nechrání před konzervativní omezeností...
adelaide k.
27.10.2008 10:00:50
Lizzie, nevím jak při porodu doma (neb jsem to bohužel ještě nezkoušela :-)) ale v porodnici po mém druhém porodu po mě zůstala jedna špinavá (ani není možné říct zkrvavená, byť tam pár kapek asi bylo) jednorázová podložka a to bylo vše.
*Niki*
27.10.2008 9:56:50
Já po domporodu taky nikde moc krve neviděla (obecně moc nekrvácím, i po kleštích bylo krve max. průměrně). Lizzie, no a to málo vsákly jednorázové podložky, které PA vyhodila do pytle a ručníky, kterými otřela mě a mimi vhodila do pračky. Za 5 minut bylo po úklidu :-)

Markét, já mám 2 superživé chlapečky, takže krev u nás občas vidět je. A možná i více než u porodu ~j~
27.10.2008 9:53:27
Hmmm,já teda rodila v porodnici,když mě našmikli,tak to bylo maso...to byla krev i na zemi,na koze...a následně pak na posteli,ještě dva dny nestíhaly ty megaporodnické vložky.

U přirozených porodů (pravda,zese v porodnici)jsem je odložila ještě v den porodu...za pár hodin...
27.10.2008 9:50:22
Mno,já vím,že dr. je dr.,čili bůh a co on napíše,pravda musí být,i kdyby si to vycucal z prstu...ale co vím,tak tenhle dr. v Holandsku nežije...
Já vím,není to relevantní,ale položila jsem tenhle dotaz rodičce z Holandska,kdo jiný,by měl být povolanější,i když nemá titul před a po...

Panoramko,jestli pak víš,že v Holandsku nesněží,nejsou zácpy na silnicích(o sanitce,přistavené před každým domem,kde se rodí,ani nemluvím)...i tohle v té plodné diskuzi zaznělo,bohužel evidentně od lékaře V rozpacích...

"Asi ziju v jinem Holandsku...
V tom nasem snezi, jsou zacpy na silnicich,to psal asi nejaky odbornik ..Jo, vlastne pises ze to bylo evidentne od lekare... tak to jo...
A potvrzuji, ze sanitka pri domacich porodech u domu nestoji..."
MarkétaP + 4 dcerky
27.10.2008 9:39:47
Mně se teda doma děti moc do krve neobíjejí, ale ani po domaporodu nikde žádná nebyla, co zbylo na dně vany se spláchlo sprchou ;)
[<<Předchozích 20] Příspěvky 2130 z 647 [Dalších 617 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.