| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Porod v terénu

[<<Předchozích 30] Příspěvky 3140 z 647 [Dalších 607 >>]
Milada.
27.10.2008 9:35:48
Já teda nevím, co je to hejsavá, ale doma máme krev furt. Předevčírem třeba rozražené oko u jednoho dítěte a včera jsem vytrhla druhý dítěti zub. Krve v obou případech jako z vola.

Lizzie, prostě porodem dítětem nějaká krev teče furt furt. Jó, to si holka po letech zvykneš ~j~ ~j~
Milada.
27.10.2008 9:29:57
Mono, Markéto,

prosím Vás vysvětlete jí to znova a pomalu. Já na tohle nemám. Asi to bude taky tím, že nejsem holt lékař no.;)
*Niki*
27.10.2008 9:25:59
a co teprve až uvidíš tu zakrvácenou postel v porodnici spolu se zakrvácenými nástroji, to teprve bude žůžo... ~j~
27.10.2008 8:50:59
Původně k porodům nepřispívám, poněvadž nerodím, ale toto je tak obsáhlá diskuse, že mi to nedalo nepřispět - pokud byla autorka v pohodě a úspěšně svou porodní praxi provedla už pošesté, není moc, co řešit. Můj postoj je ten, že mi nevadí ty, které rodí doma, v kanceláři apod...sama bych to nedělala, ale mé děti to nejsou. Upřímně - nedávno jsem viděla fotky z domácího porodu a udělalo se mi celkem blbě, když jsem viděla tu zakrvácenou postel apod., ale je to každého osobní rozhodnutí. Asi jsem hejsavá.
Autorce i malému přeji hodně štěstí a zdraví. Btw - Kai u předchozího je úžasné jméno:) Kdy slavíte svátek?
*Niki*
27.10.2008 8:48:32
Astrit, když už nic, ty učitelky a inženýrky narozdíl od pana docenta už rodily :-)
Mmch tobě bych poradila, aby jsi jsi tolik nepodléhala haló efektu a autoritám a více přemýšlela nad obsahem článků... nejen se spoléhala na pravdivost jen kvůli titulům před i za jménem... nic ve zlém...:-)
MarkétaP + 4 dcerky
27.10.2008 8:35:51
Prima, takže když napíše blud lékař, tak se tomu nutně musí věřit, zatímco když napíše ověřená fakta učitelka, tak je to nutně pitomost :)

Měla bych asi tem lékařům, co jim píšu koncepty k článkům a opravuju jejich chyby vysvětlit, že pokud si nechtějí uříznout ostudu, nemají mě poslouchat :)))
Astrit
27.10.2008 8:04:56
Četla jsem ten článek a usmívala jsem se hned při prvním odstavci, když jsem viděla přehled autorů - samá učitelka, psycholožka, dokonce stavební inženýrka, doktor žádný. No bodejť... Tak teda nevím, kdo píše bludy~j~
Astrit
27.10.2008 8:02:37
Orgány mají všechny ženské stejné, systém péče v ČR a např.NL se ale liší. Prosím čti pozorně.
27.10.2008 7:49:21
Jasně, u nás mají totiž ženy jiný orgány než v zahraničí :-D
Astrit
27.10.2008 7:40:59
Ano, už je to tady zase, aspoň se uvedlo na pravou míru to Holandsko. Líbí se mi bohorovnost tobě podobných chytřejších než vysokoškolští docenti a kandidáti věd. Cha cha
Ten autor článku je aspoň Čech narozdíl od autorů zahraničních studií, kde to funguje jinak než u nás.
[<<Předchozích 30] Příspěvky 3140 z 647 [Dalších 607 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.