| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku V jedné porodnici…

[<<Předchozích 450] Příspěvky 451460 z 694 [Dalších 234 >>]
kometa
(IP adresa 89.29.99.50)
  • 
13.2.2009 13:40:15
pokud si nadřízený stanoví nějaká pravidla na pracovišti(nemusí to být zrovna nemocnice)tak by se jimi podřízení měli řídit,ikdyž s nima třeba osobně nesouhlasí,koledují si jinak o malér,ani se nedivím sestrám,že se zrovna nepřetrhly,když tam vrchní nebyla.Navíc jít si vybírat porodnici 2 týdny před porodem je trochu pozdě.Já jsem v té době lezla jak zdechlý mamut a modlila se ať už to je za mnou.Taky by mě zajímalo,kde se to stalo,protože pokud si chci na něco stěžovat a to oprávněně,můžu také jmenovat,ne typu doktor XY,jinak to zavání pomluvou.Ikdyž se ze začátku nechovali 2x nejlíp a sestry někde vymohly souhlas,reakce pisatelky dost nepochopitelná,když tam jeli 2 hodiny.Toto je přesně voda na mlýn zastánkyň domporodů,už je to na diskusi vidět,kam se to vždy stočí,chyba je prostě na obou stranách.Takže se ptám,dozvíme se co to bylo za porodnici?
13.2.2009 13:40:06
Kreditko,já jen,že tu rozpitváváš každé slovíčko, tak pro změnu rozpitvávám systém této porodnice, se nediv, jsme na netu, tady se to tak nějak u článků dělá, ne?
zuni
13.2.2009 13:39:55
proč jí to tedy neřekl i Dr, kterému volala, že bez vrchní nic nejde??? Že by neznal místní směrnice?? ~d~
Ivča
(IP adresa 85.71.215.106)
  • 
13.2.2009 13:37:37
Volala, ale nedostala požehnání. Důvod druhého telefonátu? Že mi přijde, že je pro vrchní problém všechno? No tak to snad ne.
Vidím 2 chyby - v autorce, proč zkoušela ještě někam volat, pak v zástupci, který už něco slíbil a nedodržel.
Lidí tam bylo více, ale všichni jasně říkali, že bez vrchní to nejde. U vás v práci nemáte směrnice, které musíte dodržovat?
13.2.2009 13:36:22
jo, jen mi to přišlo nefér, dělat z někoho babu ježibabu i když to ve skutečnosti nemusí být pravda. A že z ní mají vítr? To mi nepřišlo, prostě sestry nechtěly porušit nařízení - to je snad normální, ne? To snad nemusí mít vítr z nadřízeného, aby plnily nařízení~d~
Druhá věc je samozřejmě jejich ochota, tímto se jich nezastávám....
zuzini
13.2.2009 13:34:33
Ale nic, jen jsem si vzpomněla na sestru, co prováděla nás, div ji med nekapal od pusy. A pak byla protivná jak v prdeli osina ~j~

Tvoje horší já
13.2.2009 13:34:19
Já myslím, že je v pořádku, že sestřičky vrchní sestru respektují. A že je v pořádku, i kdyby byla milá jen v rámci své pracovní doby a pracovních povinností.
Nechcete některé po těch zdravotnících trochu moc? Jsou to přece taky jen lidi. V článku nebylo nic o tom, že by se některý z nich choval nezdvořile.
13.2.2009 13:33:36
Kobliho, aby ti to přirovnání sedělo, tak gyndrovi nejdřív zavolej že by se ti to dneska hodilo, jestli bys mohla dorazit. Pokud ti odpoví že ano, můžeš vyrazit. A až ti mezi dveřmi sestra řekne, že dneska panu doktorovi nic neukážeš, protože je poradna, tak si můžeš vybrat. Buď budeš následovat místních rad, sklapneš kufry a odjedeš domů, nebo si můžeš chtít promluvit s léakřem který ti slíbil že můžeš přijet. Ovšem v tom případě se vystavuejš riziku, že se dotkneš sestry, protože ji budeš chtít obejít. Pokud bude lékař slušný, tak se ti omluví že to sestře zapomněl vyřídit, ty mu poděkuješ za vstřícnost a spokojení budete všichni. Jak jednoduché.
kreditka
13.2.2009 13:33:24
"Je tu někdo kdo se nebojí vrchní" - skutečně krásné jednání autorky s personálem, po kterém chce, aby porušily předpisy dané jejich nadřízenou, jistě jim to sdělovala s úsměvem na tváři že....

Pokud bys tam nerodila je to tvé právo. Ta konkrétní porodnice má prostě svá konkrétní pravidla. Pokud autorce nevyhovuje má právo rodit jinde. Nepřijde mi fér, pokud mi vrchní řekne "Dnes nejezděte" honem si to domlouvat jinde...a nečekat, že bude problém
*Niki*
13.2.2009 13:32:17
Klaudie, nesetkala, jen teoretizuju.
Třeba je zmíněná vrchní sestra milá a ochotná ve dne v noci, jedno velké ucho naslouchat přáním rozjitřených těhulí a šestinedělek, připravena vždy pomoci, at organizovaně či soukromě. Nějak to ale nekoresponduje s chováním sester, které si bez ní nechtěly ani prdnout. Spíš odhaduju, že je milá pouze v rámci své pracovní doby a očekávaných povinností (pokud vůbec), jinak je tak "milá", že z ní mají všichni vítr...
[<<Předchozích 450] Příspěvky 451460 z 694 [Dalších 234 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.