zuni |
13.2.2009 13:26:57
"nedomáháte předvedením zboží či prohlídkou prodejny mimo prodejní dobu, ne?"
pokud mám telefonicky domluvené, že můžu přijít, tak pak budu sakra vyvádět, že jsem na místě a nikdo nemůže se mnou dojít ukázat prázdný pokoj |
Srdííčko |
13.2.2009 13:26:47
Mělo tam být ochota vyhovět si.
Mně prostě nesedí už ten úvod : manželovi se to hodí zrovna dneska, tak CHCI prohlídku a když nedostanu požehnání od vrchní, vydupu si ho jinde..... Autorka nebyla ochotná smlouvat o datu, vrchní nebyla ( kupodivu haha ) ochotná sloužit kvůli ní hodiny navíc, neinformované sestry nebyly ochotné překračovat své pravomoci ( které jsou v nemocnici jasně dané ). Přitom stačilo lidsky se hned na počátku domluvit na jindy. Mimochodem, potřebuju na preventivní prohlídku ke gynekologovi, dneska má pouze poradnu pro těhulky, že bych tam vrthla a trvala na vyšetření? Je tu přece pro mě ne a zabere mu to jenom 10 minut. Takovej malej test ochoty |
Tonkaa |
13.2.2009 13:24:45
Nechápu, proč se autorka článku nemohla domluvit na termínu, který by vyhovoval oběma stranám. Jsem momentálně těhotná, prohlídku porodnice plánuji a termíny mají všechny tři u nás ve městě vypsány až do léta. To si snad může každý zařídit. Nebo se telefonicky domluvit na kompromisu.
Taky si teď domlouvám pediatra a když jsem tam volala, že bychom s manželem chtěli přijít si promluvit s panem doktorem, tak mi bylo řečeno, že momentálně není vhodná, protože jsou chřipky a pan doktor by neměl dostatek času. Naprosto to chápu, budu tam volat přístí týden a domluvíme si termín. A pokud se tu někdo ohání zdravotním pojištěním - tak v obchodě si za služby a zboží taky platíte a přesto se nedomáháte předvedením zboží či prohlídkou prodejny mimo prodejní dobu, ne? A ještě mě teda šokuje dovolávání se ženské a těhotenské soudržnosti! Taky se mnou cloumají hormony, ale o rozum jsem nepřišla. Souhlasit s někým jen z důvodu stejného stavu mi přijde nízké Pokud se dotyčný pak doktor vyjádřil jízlivě o těhotných, měl se ohradit především autorčin manžel, kterému ta slova byla určena. Já si jako čtenářka článku můžu maximálně myslet něco o primitivovi. Názor na jednání autorky článku mi to však nezmění. |
Vaal |
13.2.2009 13:23:31
Jano, aha, tak na jiném termínu?!!!...třeba za dva týdny v úterý, že Autorka měla dva týdny před porodem...to už by jela snad rovnou porodit...
|
Grainne |
13.2.2009 13:21:43
KlaudieS, péče o pacienta je v kompetenci lékaře a lékař rozhodne, jaké léky budou podány a jak bude probíhat ošetření. Pokud by tu nebyl vztah nadřízenosti, mohla by sestra prostě odmítnout bez uvedení důvodu tohle udělat.
V přímé péči lékař rozhoduje, setra plní nařízení. V otázce běžného chodu oddělení je to určitě jinak a lékař se patrně neplete do způsobu úklidu, nebo stlaní poistelí. Pořád jde o to, jestli se jednalo o péči, nebo o organizaci. Každopádně, něco tu skřípe a pokud to skřípe, něco není v pořádku. jednoduché a odrazující. |
13.2.2009 13:21:39
Také jsem si chtěla prohlédnou porodnici.Ve skupině v předem dohodnutém termínu,po splnění všech pravidel.Nebyly jsme vpuštěny ani do budovy.
Vůbec se pisatelce nedivím,že jí to rozladilo.Divím se jen jejímu manželovi,že se jí zastal až na konci martíria.A do porodnice kde se takto jedná bych rodit nešla. |
13.2.2009 13:20:14
na tohle už jsem odpovídala výše
|
13.2.2009 13:20:03
Kreditko, tak to jo...tak jen do ní...
ALe víš co? Já potkat takhle neochotný personál, vrchní počínaje, tak mě ani nenapadne tam příště jet. A doufám, že zmíněný primář, který se choval zřejmě slušně, se zasadí o to, co slíbíl, aby se sestry chovaly příště ke svým klientům lépe. A vlastně ani moc nechápu, proč se na porodní box může jen s vrchní sestrou. V porodnici, kde jsme se byli podívat my, nás provedla sestra, která měla zrovna službu a čas. NEbyl s tím nejmenší problém. |
zuni |
13.2.2009 13:19:59
tulko, přesně tak!
|
zuzini |
13.2.2009 13:19:57
Ale Klaudie
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.