| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku V jedné porodnici…

[<<Předchozích 530] Příspěvky 531540 z 694 [Dalších 154 >>]
13.2.2009 12:53:39
Insulo, jaképak dupla, normálně se dohodla s nadřízeným. To že si to mezi sebou zaměstnanci nejsou schopni říct není její problém. A Kateřina tam není od toho, aby řešila jejich neschopnost se navzájem informovat tím, že bude obíhat oddělení a hledat někoho kompetentního. Je obvyklé, že pokud klient jeví známky nespokojenosti, je snahou poskytovatele služeb slušně se dohodnout a docílit klientovy spokojenosti. Připadalo by ti nromální, kdyby ses nemohla v obchodě rozumně dohodnout s prodavačkou, která evidentně nemá zrovna nic jeného na práci, a ta by ti nafučeně sdělila, že pokud se ti něco nelíbí máš si jít někam sehnat pana vedoucího? Tady je to naprosto to samé. Jen v té nemocnici se to pořád tak nějak akceptuje. Proč, to příliš nechápu.
13.2.2009 12:53:21
Pokud autorka dr. zavolala, řekla mu, co se stalo a on odpověděl přijeďte, tak nevím, proč nejet. Ale snažila bych se v případě problémů, jaké nastaly tady, vykomunikovat to s ním. Otázka je, jestli byl k zastižení.
Ale já osobně bych tuhle porodnici asi vyškrtla ze svého seznamu a nikdo by mě tam nedostal...
*Niki*
13.2.2009 12:52:32
Autorka neabsolvovala hromadný termím, protože si domluvila s primářem celého oddělení soukromou návštěvu. Konzultovala s ním i porodní plán. Přijela z daleka (a proč ne, i tady na diskusích se píše často, jak si máme vybrat porodnici dle svého gusta - holt se někdy nachází na druhém konci republiky) a jediné, s čím se setkala, je neochota a chování "jste jen těhotná, my tady máme důležitější věci na práci"...
zuni
13.2.2009 12:51:33
Jano, taky se mi stává, že na prodejnu přijde člověk, že tu má domluvené jednání, řekne své jméno a já o tom nic nevím. Důvod? Personálu je tam holt víc. A co udělám? Obejdu všechny kolegy a zeptám se, kdo byl s klientem domluven. ~d~
Tvoje horší já
13.2.2009 12:51:06
Ahoj. Co ty si o tom myslíš? Mně se nezdá, že by se k paní chovali v porodnici nějak nehezky. Spíš paní to leckde přepískla. Třeba s tím: Je tu někdo, kdo se nebojí vrchní sestry?
zuni
13.2.2009 12:49:13
nic proti, ale pokud je krám zamčený, tak mám samozřejmě smůlu, zatímco pokud tam pobíhají dvě holky a ševelí "batohy tu sice jsou, ale není tu ten a ten" A TO JE VŠECHNO, CO PODNIKNOU, tak tenhle krám ode mně prachy ani dobré reference neuvidí. Zcela konkrétně, pokud k nám na krám přijdou lidi a chtějí sortiment, který má na starosti moje druhá kolegyně, umím jim říct vše co jsem slyšela od kolegyně, a pokud chtějí něco dalšího, nabídnu jim NĚKOLIK VARIANT (zavolám kolegyni, vezmu si od nich tel. s tím že je kolegyně kontaktuje, nabídnu jim možnost nákupu v přilehlém OC a mezitím kolegyně dorazí) - prostě se můžu přetrhnout.
Svrbí mě na jazyku myšlenka, že důvodem je zřejmě viditelnější způsob placení mě a zdravotníků. Ovšem zdravotníci plat taky mají. Taky nízký, jako já.
Ivča
(IP adresa 85.71.215.106)
  • 
13.2.2009 12:48:58
Vrchní je trochu jiný kalibr než ženská s hadrem, to se na mě nezlob. Proč jsi rovnou nezavolala řediteli nemocnice a spokojila jsi se s tvrzením "pouhého" zástupce doktora:-)?
13.2.2009 12:47:37
to ano, ale mi nepřipadalo, že by tam na tebe byli nějak sprostí. Primář ti řekl přijeďte, ale to bylo asi tak vše, nejspíš o tom vůbec nikomu neřekl, tak jak o tobě ty sestřičky měly vědět. A že nechtěly jít přes nařízení své nadřízené, tomu se fakt nedivím.
kreditka
13.2.2009 12:47:35
Ty by jsi si to riskla proti zákazu vrchní, která jasně řekla, že ten den nemají jezdit? To že dr něco rodiččce řekne neznamená, že pak bude krýt případný malér zdravotní sestry...
Ivča
(IP adresa 85.71.215.106)
  • 
13.2.2009 12:47:18
Frmol tam údajně byl, alespoň to tvrdila vrchní sestra po telefonu. Proč se tedy nedomluvila na jindy?
Ale to už bychom tu opakovali to, co je napsáno výše.
[<<Předchozích 530] Příspěvky 531540 z 694 [Dalších 154 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.