13.2.2009 12:53:39
Insulo, jaképak dupla, normálně se dohodla s nadřízeným. To že si to mezi sebou zaměstnanci nejsou schopni říct není její problém. A Kateřina tam není od toho, aby řešila jejich neschopnost se navzájem informovat tím, že bude obíhat oddělení a hledat někoho kompetentního. Je obvyklé, že pokud klient jeví známky nespokojenosti, je snahou poskytovatele služeb slušně se dohodnout a docílit klientovy spokojenosti. Připadalo by ti nromální, kdyby ses nemohla v obchodě rozumně dohodnout s prodavačkou, která evidentně nemá zrovna nic jeného na práci, a ta by ti nafučeně sdělila, že pokud se ti něco nelíbí máš si jít někam sehnat pana vedoucího? Tady je to naprosto to samé. Jen v té nemocnici se to pořád tak nějak akceptuje. Proč, to příliš nechápu.
|
13.2.2009 12:53:21
Pokud autorka dr. zavolala, řekla mu, co se stalo a on odpověděl přijeďte, tak nevím, proč nejet. Ale snažila bych se v případě problémů, jaké nastaly tady, vykomunikovat to s ním. Otázka je, jestli byl k zastižení.
Ale já osobně bych tuhle porodnici asi vyškrtla ze svého seznamu a nikdo by mě tam nedostal... |
*Niki* |
13.2.2009 12:52:32
Autorka neabsolvovala hromadný termím, protože si domluvila s primářem celého oddělení soukromou návštěvu. Konzultovala s ním i porodní plán. Přijela z daleka (a proč ne, i tady na diskusích se píše často, jak si máme vybrat porodnici dle svého gusta - holt se někdy nachází na druhém konci republiky) a jediné, s čím se setkala, je neochota a chování "jste jen těhotná, my tady máme důležitější věci na práci"...
|
zuni |
13.2.2009 12:51:33
Jano, taky se mi stává, že na prodejnu přijde člověk, že tu má domluvené jednání, řekne své jméno a já o tom nic nevím. Důvod? Personálu je tam holt víc. A co udělám? Obejdu všechny kolegy a zeptám se, kdo byl s klientem domluven.
|
Tvoje horší já |
13.2.2009 12:51:06
Ahoj. Co ty si o tom myslíš? Mně se nezdá, že by se k paní chovali v porodnici nějak nehezky. Spíš paní to leckde přepískla. Třeba s tím: Je tu někdo, kdo se nebojí vrchní sestry?
|
zuni |
13.2.2009 12:49:13
nic proti, ale pokud je krám zamčený, tak mám samozřejmě smůlu, zatímco pokud tam pobíhají dvě holky a ševelí "batohy tu sice jsou, ale není tu ten a ten" A TO JE VŠECHNO, CO PODNIKNOU, tak tenhle krám ode mně prachy ani dobré reference neuvidí. Zcela konkrétně, pokud k nám na krám přijdou lidi a chtějí sortiment, který má na starosti moje druhá kolegyně, umím jim říct vše co jsem slyšela od kolegyně, a pokud chtějí něco dalšího, nabídnu jim NĚKOLIK VARIANT (zavolám kolegyni, vezmu si od nich tel. s tím že je kolegyně kontaktuje, nabídnu jim možnost nákupu v přilehlém OC a mezitím kolegyně dorazí) - prostě se můžu přetrhnout.
Svrbí mě na jazyku myšlenka, že důvodem je zřejmě viditelnější způsob placení mě a zdravotníků. Ovšem zdravotníci plat taky mají. Taky nízký, jako já. |
Ivča | (IP adresa 85.71.215.106) |
• |
13.2.2009 12:48:58
Vrchní je trochu jiný kalibr než ženská s hadrem, to se na mě nezlob. Proč jsi rovnou nezavolala řediteli nemocnice a spokojila jsi se s tvrzením "pouhého" zástupce doktora?
|
13.2.2009 12:47:37
to ano, ale mi nepřipadalo, že by tam na tebe byli nějak sprostí. Primář ti řekl přijeďte, ale to bylo asi tak vše, nejspíš o tom vůbec nikomu neřekl, tak jak o tobě ty sestřičky měly vědět. A že nechtěly jít přes nařízení své nadřízené, tomu se fakt nedivím.
|
kreditka |
13.2.2009 12:47:35
Ty by jsi si to riskla proti zákazu vrchní, která jasně řekla, že ten den nemají jezdit? To že dr něco rodiččce řekne neznamená, že pak bude krýt případný malér zdravotní sestry...
|
Ivča | (IP adresa 85.71.215.106) |
• |
13.2.2009 12:47:18
Frmol tam údajně byl, alespoň to tvrdila vrchní sestra po telefonu. Proč se tedy nedomluvila na jindy?
Ale to už bychom tu opakovali to, co je napsáno výše. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.