13.2.2009 12:46:46
to fakt nevím, kde to pořád berete, že je lékař nadřízený sestře
|
Cimbur |
13.2.2009 12:46:27
Jak jste na to přišla?
|
Pestrenka |
13.2.2009 12:46:26
Insulo... kdyby ti uklizečka řekla že to dnes nejde, tak taky poslechneš?
asi ne že? no a ja nevidela duvod poslechnout vrchni... |
13.2.2009 12:45:51
Kde??? Půjdu tam pracovat.
|
kreditka |
13.2.2009 12:45:11
Jenže pokud není v obchodě personál (polední pauza) tak ti nic neprodají - tady nebyla vrchní sestra, tudíž rodičku neprovedly porodním boxem - každý má svou práci danou. Ty bys šla proti vrchní jako sestřička?
|
13.2.2009 12:43:16
Přesně. Tleskám.
|
13.2.2009 12:42:53
Já bych se domluvila na jiném termínu s vrchní sestrou, nenapadlo by mě ji obcházet a volat primáři
|
Pestrenka |
13.2.2009 12:42:48
ano chci a chci.... chci slusnost a ochotu personalu, a je jedno jestli mi jako prostredek poslouzi zajem o shlednuti pokoje nebo treba to, aby mi donesli napit...
na primare s PP jsem se obratila od zacátku proto, ze on má na oddelení poslední slovo, a ze zkuseností s komunikacemi se zdravotníky vím jiste, ze narazím na to, ze "tohle nejde, to tak nedeláme..." pokud neporusuju zákon, mé pozadavky vycházejí ze zdravého usudku, doporucení who ... nejsem zvedava ze im nekdo (napr sestra) rekne, ze to nejde... v takove chvili bych se stejne obratila na primare, jejiho nadrizeneho... |
13.2.2009 12:42:47
Ježíš Kreditko, a ona snad nebyla dohodnutá s Dr.? Už to tu padlo, my když jsme jeli na prohlídku do porodky, tak jsme se taky domluvili telefonicky předem a bylo nám sděleno, že bez problémů, ale že porodní pokoje nám ukážou pouze v případě, že tam nikdo nebude rodit. Myslíš, že u hromadné návštěvy pošlou rodičky rodit někam jinam???
|
13.2.2009 12:42:09
Taky ho s ní neprobírala. Nechtěla, neprobírala. V tom nevidím problém. Možná tedy měla jít za oním zástupcem primáře s tím, že jí sestry provést nechtějí (bojí se vrchní - ona to má na starosti) a měl jí provést on, když to s ní domluvil. Nebo to mohl některé ze sester prostě "přikázat".
Já jsem jenom nepochopila, proč, když mi vrchní sestra řekne, že dnes to nejde, tak já si "dupnu" a prostě si to vyřídím jinak a pojedu (chápu, že manžel jindy nemohl). Autorka se evidentně pečlivě na porod připravovala, tak nemusela tohle nechávat na poslední chvíli před porodem. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.