| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Rodiče chtějí jesle. A co na to děti?

[<<Předchozích 130] Příspěvky 131140 z 841 [Dalších 701 >>]
madelaine
13.5.2009 21:29:43
Lassie, ale tady šlo o to, jestli matka, která pracuje, má práci na žebříčku hodnot výš než to dítě. To si prostě nemyslím. Ty důvody mohou být různé. A z tvého příspěvku taky vyznívá: dítě je od mimina v jeslích, není to dobré. Ale copak my víme, jak se každé konkrétní mimino cítí? Ohledně vývojové psychologie nejsou zajedno ani odborníci. Mám já vykládat každé mamině „já bych tam dítě nedala“, když ona sama nepochybně zvážila všechna pro i proti, než tam to dítě dala? No to sice můžu, ale nevidím v tom smysl. Jak říkám, nečetla jsem celou diskusi, věřím, že většina příspěvků je spíš tolerantních, ale člověka prostě vždycky víc praští do očí ty extrémní ~;)
Ad sociální politika, ono je to sporné, nahnat matky do práce, nebo je izolovat doma, dá se to vykládat různě ~;)
13.5.2009 21:16:24
Roseli, tak se tedy v klídku rozvíjej,tomu tedy fakt nerozumím.Každopádně je to tvoje věc jak si se rozhodla, já se rozhodla svoji karieru prostě na čásek odložit a s tím jsem do dítěte šla a očekávala jsem za něj zodpovědnost.Pokud to tobě tak vyhovuje je to fajn.Mimochodem kdyby ti klekla chůva tak Golda od Ivetky je prej volná, podívej na Artíka jak mu bylo s chůvou fajn...
madelaine
13.5.2009 21:14:07
Rosali, tak to mě mrzí, že ani Slovensko není tolerantní. Tam je to navíc asi dost ovlivněné katolicismem, Kinder, Küche, Kirsche...~;) s tím asi nic nenaděláme. Já osobně bych taky nechtěla dávat svoje děti na 8 – 9 hodin denně do jeslí. Pracuju v zahraniční firmě, jsem v kontaktu s holkama z USA, Anglie, Belgie, Německa, Brazílie... prostě prakticky z celýho světa a bavíme se i o mateřství, tak vím, jak jsou pohledy na tuto věc různé, nikdo nemá recept, já si o tom můžu myslet co chci, ale nikomu bych jeho rozhodnutí dát dítě do jesliček nevymlouvala, když nejsem v jeho kůži.
13.5.2009 21:11:30
Proč by mě někdo odsuzoval?taky ti to přijde divný viď,ale překvapilo by tě kolik lidí to štve.Já jsem toho mínění ať si každý dělá co chce a mě ať nechá na pokoji taky~:-D.Já to napsala proto,aby viděly ty ženský co dávají děti do jeslí a někdo je odsuzuje jako krkavčí matky,že se najdou i tací co odsuzují druhé,že jsou moc zase moc starostlivé.~:-D.prostě blbci byly,jsou a budou~:-D
madelaine
13.5.2009 21:03:27
Já neříkám že ty, to byla řečnická otázka. Objevuje se tady až moc příspěvků v duchu: pokud seš správná matka, tvoje priority musí být jasné.
rosali
13.5.2009 20:40:43
Ako vravím,netušíš čo píšeš.
Polemizuj si kolko chceš o tom,či je správne alebo nesprávne dávať deti do jaslí,len sa,prosím,nevyjadruj tak erudovane o tom,aké je to mať alebo nemať zručnosť v operatíve,keď si to v živote neskúsila.
Ja tiež neviem aké je skočiť padákom,alebo stavať dom,keď som to nerobila.Preto beriem v úvahu názor tých,ktorí to majú za sebou a nemyslím si o sebe ,že moj názor na zoskok s padákom prípadne na stavbu domu má vačšiu váhu.

A MMCH tí sami sebou najistejší lekári,sú vačšinou tí najhorší.
Len lekár,ktorý o sebe pochybuje može profesne rásť arozvíjať sa.

Milada.
13.5.2009 20:36:47
olsche,
jak jsem psala, je to nesmysl. Nikdo Ti nic nesmazal, asi jsi to nevložila, nebo nějaký error na Tvé straně, viz. Kniha nářků.
13.5.2009 20:34:27
Mimochodem ty ukolébavky ve všech národních jazycích, jsou malé přínosem,uplně jsi mne dojala...Já malé řekla jen Karkulku v českém jazyce, no zítra se ráno polepším a něco jí řeknu v angličtině a ty můžeš říci Goodbye baby...
13.5.2009 20:29:16
Rosali : No chudera rozhodně nejsem, naopak jsem dost velká feministka...,ale dát dítě tak maličké od sebe pryč mi připadá proti přírodě. To už vlastně můžeš zrovna odložit v porodnici a občas na něho zajít mrknout...Jak píši můj názor je jesle ano v případě samoživitelky či nouze!!!Ale takový výmysl o tom, že by ses pak po půl roce nezařadila nazpět si nech jako pohádku pro svoji dceru.Mimochodem jsem byla minulý týden na srazu a spolužačka -nyní též lékařka/dost dobrý lékařka/je s dětmi doma, asi si je s sebou dost jistá,že je dobrá lékařka a do těch operací zas zajede..
rosali
13.5.2009 20:21:44
A ešte niečo.Ako možeš napísať niečo tak strašné,že kto dáva dieťa do jasiel,že ho odkopáva?!?Že by si mal radšej pořídit psa!!
Prosím ťa,kde predávajú ten tvoj patent na správne rodičovstvo.Že by si tá "chuderka" Amy radšej "pořídila" ten.

[<<Předchozích 130] Příspěvky 131140 z 841 [Dalších 701 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.