| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Rodiče chtějí jesle. A co na to děti?

[<<Předchozích 290] Příspěvky 291300 z 841 [Dalších 541 >>]
Lassie66
13.5.2009 12:42:33
Alice, pokud tvá babička matku týrala, pak je to patologie a psala jsem, že se to těchto případů netýká. Čti pořádně.
Tázala jsem se, zda je někdo, kdo má normální, starostlivou matku a kdo s ní byl nerad ve dvou letech věku. Nevyvracím, že jsou některé děti v jeslích spokojené. Asi jsou. Těžko soudit, zda by byly doma spokojenější, na to odpověď nedostaneme.Dávej si dítě kam chceš, věř, že mi je to jedno.~x~
Lassie66
13.5.2009 12:35:38
A ještě by mě zajímalo, jak mohou operovat čerství medici, když to nikdy předtím nedělali(?).
Lassie66
13.5.2009 12:34:13
Rosali, ukaž mi příspěvek, kde se píše, že by Amy měla zůstat doma 3 roky?
Já asi špatně vidím, ale zatím vidím spíše souhlas s tím, že by jesle měly být - pouze tu velká část pisatelek píše, že by jesle volily později(v roce, v roce a půl, ve dvou letech).
Lassie66
13.5.2009 12:31:19
Rosali, já jsem nechodila ani do školky, brigády od cca 15 let, žádný byt od rodičů ani podpora na škole - že by to spolu nesouviselo?
Diva.Bara
13.5.2009 12:24:25
"A ešte niečo.Predstav si,ale dá sa byť dobrou lekárkou a súčasne dobrou matkou"
- netvrdila jsem že to nelze.

o zodpověnosti k práci mi nemluv, na svoje potřeby si vydělávám od 16l, a do jeslí jsem kvůli tomu chodit nemusela.
Diva.Bara
13.5.2009 12:21:28
Rozali urážíš, a to při své inteligenci kterou se oháníš nemáš zapotřebí. Nech mi můj selský rozum a já ti nechám tvoji aroganci, s jakou se tady prezentuješ. evidentně problém máš, protože jinak bys psala trošku jinak, volila jiná, méně urážlivá slova.

Já ti tvoje sympatie neberu, je každého věc jak se rozhodne. naprosto chápu že v urč.oborech není dobré ztratit úplný kontakt s prací, kupodivu taky chápu že to některé maminky ani nechtějí, já jsem jedna z nich. mně prostě některé tvoje výroky trošku zarážely, psala jsi to trošku jednostranně, naznačovala jsi že matky které jsou doma s dětmi delší dobu nemají zodpovědnost a nejsou pracovité. možná tě trochu omlouvá že jsi to psala z rozhořčení a chtěla svým slovům dodat větší váhu, ale proto ještě nemusíš urážet. je to pod tvou úroven (a pod mou je urážky číst).já nemám problém ani tak s tím co píšeš, s leččíms bych i souhlasila, a to s čím nesouhlasím je můj problém, můj osobní názor, já mám problém s formou kterou to prezentuješ.

Tulka
13.5.2009 12:12:23
Rosali,vychval se třeba do nebe,ale na tobě jsou ty roky v jeslích opravdu znát.
rosali
13.5.2009 12:06:13
A ešte niečo.Predstav si,ale dá sa byť dobrou lekárkou a súčasne dobrou matkou.Tak ako moja mama.A nielen ona.A využívala jasle tiež.
A naučila ma zodpovednosti K PRÁCI.To je tá zodpovednosť,o ktorej som písala.
To však pochopia hlavne ľudia ,ktorí ňou tiež disponujú.
Tulka
13.5.2009 12:05:05
Rosali,konečně jsi na to přišla!Kojit je ideální do 2O let,jo a doma bych s dětma doporučovala být až do jejich důchodu.~a~
rosali
13.5.2009 12:01:42
Zvolila som skrátený úvazok,lebo som si to v mojom zamestnaní dovoliť mohla.Nie každý špitál to umožňuje a Amy možno nemala na výber medzi čaistočným alebo plným úvazkom.Preto zvolila tak ako zvolila.A za to jej patria moje sympatie,a preto jej fandím.

Chirurg,ktorý 3 roky nepracuje so skalpelom je definitívne nahraný.To ťažko pochopí ten, kto nikdy neoperoval.Takže,prepáč,hoci máš svoj selský rozum,na tento fakt ti asi nestačí.

A obdivujem ju ako lekárku,pretože má tak rada svoju prácu,a chce ju vykonávať dobre,že zvolila variantu jaslí.PRETO JEDNODUCHO NIE JE ZLÁ MATKA.
Nazory žien s týmto podtextom zas vybočujú z logického chápania mojho.
A keby dala dieťa do danej inštitúcie,čo len o rok neskor,aj 1,5 roka bez svojej práce by sa významne podpísalo na jej operačných schopnostiach.
Nič nelogického na svojom príspevku,na rozdiel od teba, nevidím.A tak ako ona neodsudzuje matky na 3 r. rodičáku,tak som ju len chcela podporiť v tom,aby sa obmedzilo množstvo pisateliek,ktoré odsudzujú jej volbu.

[<<Předchozích 290] Příspěvky 291300 z 841 [Dalších 541 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.