13.5.2009 9:43:38
Bohužel
|
Kimmy, 2 deti | (IP adresa 218.186.10.254) |
• |
13.5.2009 9:33:45
hm, tak to jo - pro me je to zas dalsi priklad, jak stat hazi klacky pod nohy tem, co by chteli byt sobestacni .... ta soucasna pravidla mi prijdou prehnana.
Skoda, zas dalsi prilezitost, jak veci pohnout k lepsimu a diky Paroubkovi asi na dlouho v haji... |
13.5.2009 9:22:41
Přesně tak, no a taky by měla platit daně a sociální pojištění. Což většina z nich nedělá, protože to by musely zvednout ceny nad únosnou míru. Nečasův návrh obsahoval významné administrativní i daňové úlevy. Četla jsem ho podrobně, připadalo mi to docela dobře promyšlený.
|
• |
13.5.2009 9:15:06
jo to je kvuli tomu, ze legalne hlidat deti mladsich tri let muze jen pediatricka zdravotni sestra nebo tak neco?
|
13.5.2009 9:08:44
Protože ty, co to dělají už teď, to většinou dělají na černo.
|
Lassie66 |
13.5.2009 9:08:10
Alice, ale o to přeci nejde. Je žádoucí, aby dítě bylo spokojené, na tom se shodneme. Pokud je ale nějaká pravděpodobnost, že by dítě takovýmto odloučením strádalo, pak to pouze některé matky nechtějí riskovat. Toť vše.
Já jsem zde také psala, že jsem nečetla, že by si někdo stěžoval na útlé dětství s vlastní matkou - nečetla jsem o traumatech, špatných vzpomínkách, úzkostech spojených s přítomností matky. Samozřejmě píši o nepatologických rodičích. Takže pokud si nejsem jistá a MÁM vobu, dám dítě až do školky, předtím budu pytlíkovat hlídání u známých/příbuzných, které mé dítě zná. Ale nevím, proč by samotný názor "dítě bych v půlroce do jeslí nedala" nemohl být uveřejněn, stejně tak jako pochybuji, že by toto nějak ovlivnilo rozhodnutí rodičů, kteří jesle takto brzy chtějí. Osobně mi jde o to, aby zůstal RP v současné délce a každý si mohl zvolit, jak být doma dlouho. |
• |
13.5.2009 9:07:30
Rapiti - a proc nektere maminky to delaji uz ted a jine potrebuji, aby prosel Necasuv navrh?
|
Alice | (IP adresa 89.24.132.163) |
• |
13.5.2009 8:57:18
S tm souhlasím - negativní zážitky nikdo nikomu nevymlouvá, ale ty pozitivní nebo neutrální ano. Mimochodem, toho se dá všimnout i na jiných tématech - když v tématu o domácích porodech některá maminka vyjádří názor, že ji doktoři v nemocnici včasným zákrokem zachránili život, tak se od zastánkyň domácích porodů dozví, že komplikace stejně způsobili doktoři a že jen hasili, co upůsobili......Prostě demagogie. Já si nemysli, že jsle jsou prospěšné v jakémkoliv věku a pro všechny děti. Je na matce, aby posoudila, zda na to dítě má nebo ne (já bych ho tam dříve než v roce nedávala) - koneckonců, matka ho zná nejlíp. A také na něm určitě (byť nedokáže mluvit) dokáže poznat, zda mu jesle ubližují, nebo ne. Jde jen o to, aby tu ta možnost byla, protože v dnešní době je nedostatek školek natož jeslí. Nikdo přece nenutí matky, bay tam děti dávali.......
|
Oluška | (IP adresa 195.146.104.242) |
• |
13.5.2009 8:49:17
Souhlsím s vámi. Proč jsou někteří tak netolerantní?
Já jsem sice se synem doma byla do 3 let, ale jen proto, že jsem z malého města a jakákoliv šance na docházku do jeslí je zde nulová. Opravdu mě fascinuje, když dle statistiky chodí do jeslí mizivé procento dětí-jak by taky ne, když je v celé ČR pouze 30 takovýchto zařízení!!!!!!!!!!! Kdyby byly jesle k dispo, bylo by to procento podstatně vyšší. Já osobně bych sice dítě nedala do jeslí hned v půl roce, ale třeba od 1,5 roku jsem chtěla. |
13.5.2009 8:48:12
Kimmy, kdyby prošel Nečasův návrh, tak by takových maminek přibylo, jenže, když nám padla vláda, tak to zřejmě šlo k ledu.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.