| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Rodiče chtějí jesle. A co na to děti?

[<<Předchozích 690] Příspěvky 691700 z 841 [Dalších 141 >>]
madelaine
11.5.2009 18:12:08
Jj, většina neštěstí na světě vzniká proto, že lidi nedokážou klidně sedět doma na prdeli ~t~
madelaine
11.5.2009 18:08:26
~R^
*Niki*
11.5.2009 18:01:38
Kanimůro, asi nikdo neznáme odpověď na všechno (i když spousta lidí na vše odpověd má) ~;)
Některé dítě se narodí odolné, jiné slabší, proč, to by bylo asi na delší, a jinou debatu. Po jednom zařveš a stresem se počůrá (a v noci rozškrábe kůži), jiného můžeš mlátit třeba a zvládne to bez větší psychické i fyzické újmy. Jesle někdo zvládne, jiný zapškne. Ale na to se hypotéka neptá...
aggie
11.5.2009 17:59:23
se zaujetim jsem si precetla diskusi pod clankem... divam se na to i trosku z jineho pohledu- ziju v UK , kde materska je 6-9 mesicu...a nikdo se tomu nedivi, neresi psychicke ujmy apod. ja jsem "odkojena" predstavou ceske 3 az 4 lete materske a ta kratka doba britske materske me docela desi, na druhou stranu, kdyz pujdete zde po tech nekolika mesicich do prace existuje tu relativne dobry system pece o deti- takze mate na vyber...ale: ja sama bych rada zustala s ditetem dele, tim padem bych byla bez jakychkoliv prijmu, ale zaroven , kdyz dam dite k hlidani "placenym profesionalum" a pujdu pracovat- jako zamestnanci s minimalnim platem se mi to nevyplati/vetsina prijmu pujde na placeni hlidani/... ~d~:-)
11.5.2009 17:49:15
Amy, 100% s tebou souhlasím, fandím ti. Ještě sama dítě nemám, přesto si bez něj život nedovedu představit, ale stejně tak je pro mě nepředstavitelné být doma několik let. A při mojí práci by se nic moc nestalo, kdybych ztratila kontakt, resp. vím, že neztratím, pokud sama nebudu chtít a budu se snažit.
Jíťa
(IP adresa 217.197.155.190)
  • 
11.5.2009 17:43:22
Já myslím, že za rozvodovost a jiné problémy nemůžou jesle, ale rozmazlenost dnešních dospělých, kteřé jsou mnohdy nevyzrálí rozmazlení a sobečtí ve svých požadavcích na partera. A když to není podle jejich představ, tak se zachovají jak malé dítě, které uteče z pískoviště...

Docela by mě zajímala nějaká statistika, jestli se víc rozvádějí ti, co do jeslí chodili nebo ti, co nechodili. Možná by nás to překvapilo
Diva.Bara
11.5.2009 17:39:09
aha, děkuju za odpověď. s tím kojením je mi to líto.
amy
(IP adresa 84.42.164.151)
  • 
11.5.2009 17:38:46
Tak to jsem asi citlivka, ale vadilo mi vysvětlovat synovi, kdo je chudák a proč jsem kr*va a proč se to ta paní dělá.
amy
(IP adresa 84.42.164.151)
  • 
11.5.2009 17:37:13
Pracuju na plný úvazek, jednotlivé směny závisí na dohodě s kolegy, na tom kolik nás momentálně slouží apod., manželova sitauce je naprosto stejná.
S kojením se to vyřešilo samo, chtěla jsem kojit právě toho půl roku, ale po pěti týdnech jsem dostala léky a kojit jsem nemohla. Pak už se mi mléko nevytvořilo a syn ani o prso nejevil zájem. Byla to škoda, ale jednalo se o zdravotní problém, který nešlo "odložit"
vokounek
11.5.2009 17:24:21
Jasně, ale ten prvotní impuls, kdy se rozhoduje u mimina o ekzému asi není psychický.Leda bychom zabrousily až k vlivu psychiky matky na vznik ekzému u dítěte.Ale nevím nevím~;)
[<<Předchozích 690] Příspěvky 691700 z 841 [Dalších 141 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.