| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Rodiče chtějí jesle. A co na to děti?

[<<Předchozích 700] Příspěvky 701710 z 841 [Dalších 131 >>]
Ráchel, 3 děti
11.5.2009 17:24:21
To, že dítě v určitém vývojové stádiu potřebuje jednoznačnou fixaci na jednu pečující osobu, to je snad jasné, ne? nebo snad znáš nějaký seriozní výzkum, který dokazuje opak?
Diva.Bara
11.5.2009 17:23:11
amy, právě jsem se tě chtěla zeptat na kolik hodin či dní pracuješ :) pochopila bych částečný úvazek, třeba 2dopol v týdnu, ale celý úvazek? jak jsi to dělala s kojením? to bylo dítě v jeslích 5dnů v týdnu 8hod? nerýpám, jen mě to zajímá.
sama pracuju od 15měs věku dětí, ale jen na pár hod týdně, ze začátku hlídal manžel, teˇd na pár hodin než se vyměníme s manželem ten jeden den v týdnu sousedka, a cítím že to je tak akorát, nechtěla bych víc.
Ráchel, 3 děti
11.5.2009 17:22:28
~;)
Ráchel, 3 děti
11.5.2009 17:21:30
asi tak nějak.
Ráchel, 3 děti
11.5.2009 17:20:45
pravda, že k...o mi rodiče neříkají. Ale kupříkladu můj vlastní strýc se mnou již 11 let nekomunikuje z důvodu, že jsem se "zahrabala doma s dětma", tudíž jsem asi tupá... prostě jsem si dovolila nedat dítě do jeslí. Netvrdím, že mě to neranilo - ale na druhou stranu - no tak ať. A od cizích? To je mi fakt volný.
*Niki*
11.5.2009 17:14:57
Já to nemyslela s nadsázkou. Já vážně věřím, že tělo a duše jsou spojená nádoba a jedno druhé ovlivňuje :-)
11.5.2009 17:14:24
No já se prostě vyhýbám všem situacím, které by mě nutily vstávat dřív, jsem schopna tomu obětovat docela dost, prostě to nesnáším. Kdybych třeba měla dítě a měla ho vodit do školky a vstávat kvůli tomu každý den kolem šesté, tak to prostě nesnesu, tak stejně nemám kvůli tomu psa abych ho nemusela ráno venčit.
Pruhovaná
11.5.2009 17:02:34
Ale jdi ty alfo. U lidí je tomu naopak, tedy pokud těmi alfami myslíž ženský. Ty úžasně úspěšné pracovně vytížené mívají nejčastěji jedno statutové dítě (aby nebvypadaly coby bezdětné divně, to by jim škodilo v kariéře).
Alfa samci možná rozsévají, ale ti ty jesle neřeší :-)
Pruhovaná
11.5.2009 16:58:44
Rozhodně tu není norma 4 roky, to nikdo nepsal. Nesouhlasné příspěvky se týkaly věku šest MĚSÍCŮ a jeslí. Šest měsíců je pro mně opravdu naprosto nepřijatelný věk pro odloučení od dítěte, práce nepráce.
Milada.
11.5.2009 16:57:11
Kanimůro,

já ani nepíšu, že by to dítě přestalo být ekzematikem..často i u těch atopiků (ekzematiků) ta kůže je už doživotně změněná, je jiná.. a samozřejmě může přijít jiná forma atopie :-(
[<<Předchozích 700] Příspěvky 701710 z 841 [Dalších 131 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.