Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
johaneska | 75240 |
Re: čus bus7.2.2008 16:40:18
Zdravím, mám zase pracovně velký ples, v práci ještě pořád mazec, ale už nejdůležitější máme. Zítra jedu mimo OV, takže musím ještě něco dodělat a je to minimálně na 3h, tak se mějte a zase někdy.
|
Efka & dvě děti | 23003 |
Re: čus bus7.2.2008 10:33:54
http://www.multimedia.cz/pf2008/
|
Dáša 2 kluci+ holčička | 15507 |
Re: čus bus7.2.2008 10:33:35
No jo no,ale už se s ní nepářem a zlepšuje se to.
|
Re: čus bus7.2.2008 8:06:02
Luca se tu zjevila a všecko zepsula
Držím palce, ať operace proběhne hladce! |
změna | 32585 |
Re: čus bus6.2.2008 23:55:57
Efi, já jsem starší sourozenec, že bych proto byla taková hodná, klidná?
Dáši, někdo má 2 děti a pak se mu zčistajasna narodí jedináček, co? Hehe, rýp rýp Když se narodil Vilda, dostala jsem od kámošky takovou tu "kroniku" s vážným kladením na srdce, ať vše zapisuji průběžně, protože se k tomu už nikdy nevrátím. No a já do kroniky neškrábla ani čárku, jen si něco občas poznamenala do takového diáře, který jsem si stáhla z netu. A pak se stalo, že jsem ho jednou z nepozornosti odmázla, takže nevím vůbec, kdy měl první a sedmý zub a kdy se posadil a kdy řekl mami , ale je mi to celkem fuk. Zítra jdu s Vildurem na dětskou chíru na fakultku ohledně operace kýly, na kterou musí, fňuk fňuk Tak dobrou vespolek. |
Fasola | 24539 |
Re: čus bus6.2.2008 23:17:30
Narozky má 20.4. a v dubnu je i zápis do školky, takže uvidím jestli mi ji vemou dřív (alespoň na pár dnů), nebo si počkáme na září.........
Dneska jsem byla v práci pro potvrzení na daně. Pokecala jsem s kolegy......no a kolega který se mnou před 3 roky dodělal školu na kt. nás vyslal zaměstnavatel - od února nastupuje na vysokou managerskou pozici, velmi vysokou...hvězdná kariera ......no a já mám za ty tři roky 2 děti |
Re: čus bus6.2.2008 23:09:08
Hehe.
Akdy fičí do školky? Po narozkách nebo až v září? A kdy má vlastně narozky? |
Fasola | 24539 |
Re: čus bus6.2.2008 22:54:00
Martino - to máš pravdu, za chvilku fakt zmizí do školky. Tak umožním chlapovi ať se brání "sám" a užije si ji. On ji stejně miluje a furt za ni chodí, teda se plazí. Udělám zítra pokus a nebudu si všímat až ho bude buzerovat (to nesmíš, tam nechoď, to neber, dej mi to...)
.........ať si zvykne, v manželství jako když najde |
Fasola | 24539 |
Re: čus bus6.2.2008 22:49:16
Efko - to ona taky říka že má brášku ráda což ji nebrání aby mu hned něco nesebrala z ruky, a zachvili něco dalšího...atd a tak to pokračuje celý den - až přijde R z prace a to já se jdu zavřít do ložnice
|
MarrtinaD | 30022 |
Re: čus bus6.2.2008 22:47:25
Fasolo, neboj, Albík to určitě přežije. Sestřička za chvíli skončí ve školce a jemu se otevřou nové možnosti:)
Dopracovala jsem, i když stále nemám hotovo. A to dnes nedělám nic jiného, než práci. Ještěže je A. takový kliďas a úplně v pohodě vydržel 3 hodinovou poradu. Sem tam si řekl o hračku nebo o jídlo, ve finále jsme mu pustili Krtka na videu, díky za tohle dítě! A dobrou. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.