| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Ostrava

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 61317  [Dalších 61177 >>]
Efka & dvě děti 23003

Re: čus bus

6.2.2008 22:46:38
Teď se mi vybavilo, že Hanka byla kole toho 2,5 roku hodně lakomá, nic nechtěla půjčovat. Takže asi to bude fakt věkem a tvoje Adrianka k tomu brzo dospěje:-)
Efka & dvě děti 23003

6.2.2008 22:43:09
Fasolo, já ten problém naštěstí nemám. asi to bude tím věkovým rozdílem? Možná je Adrianka ještě moc malá? Nevím. Hanka sice taky občas hučí, když si s něčím hraje a Danek jí do toho zasahuje, ale většinou si poradí a to tak, že mu jednu věc z toho, s čím si hraje, dá a má chvíli klid. Holt, jsou už dva, podělit se musí. Ona ho miluje a on ji taky:-)
Fasola 24539

6.2.2008 22:26:16
Tak noc bez plen se nezdařila, převlíkala jsem 4x a to vše včetně povlečení. Holt zkusíme to pozdějc...

Já nevím jak vyroste Albi, když má sestru takového uzurpátora. Nikdy bych nevěřila jak nutně potřebuje každou věc co si on vezme - veškerá chrastítka, kousátka. Stačí že jen projeví zájem a vyrazí plazením vpřed...hned mu to Aďa uklízí před nosem.
Já už nevím, řvaní po ní nepomáhá, stejně mu to bere. Mám ji nechat že ji to přestane bavit? Už nezvládám to, jak jsem zlá matka, co ji pořád okřikuje. Vždyť se mě začne bát....
simiki+koťátko 03/07 44774

6.2.2008 21:57:18
na kučery jsem chodila, ale to tam ještě nebyl bazén.. jsem z výškovice, takže zkusím zítra zavolat ten vítkovický areál a to plavání v atomu. ehm a jsem ráda, že i ostatní děti brečí, dnes byly ve skupině samé hodné děti a já jsem se cítila jak vyvrhel :-D:-D;)
Efka & dvě děti 23003

6.2.2008 21:00:28
Na obvodu to má myslím Plaváček. Je toho víc. Ještě se taky plave ve škole A. Kučery v Hrabůvce. Ale to budou asi trochu větší děti http://www.zsakucery.cz/foto/rodsdet/index.html
Efka & dvě děti 23003

6.2.2008 20:53:59
Marti, něco na tom asi bude. Můj bratr je taky pohodář, společenský, nic ho nerozhází. A v této souvislosti jsem si vzpomněla na jeden dokument o dětech. Říkali tam, že mladší sourozenec je takový "drzejší", průbojnější, kdežto starší klidný, hodný. A je to asi fakt. Asi to je právě tím, že tomu prvnímu se věnuješ a to druhé a další už rostou jako dříví v lese:-D
Rimlik,Dom (12), Anička (5) 17683

6.2.2008 20:47:38
Na Obvodu to podle mě má někdo jiný. Já tam chodila na aquaerobic a měl tam reklamu někdo jiný. Tu rybičku vedla moc příjemná paní a ti co chodili déle, byli spokojení. Jediné mínus byly hodně vzdálené šatny od bazénu (a moje uřvaná dcera :()
MarrtinaD 30022

6.2.2008 20:32:53
čaute.
Dříve, než zasednu k práci jsem nakoukla a je tu moje oblíbené téma. Zanedbanost druhých dětí:) Souhlasím, taky jsem se na A. podepsala. Ale pokud bych to měla přeznačkovat, je vlastně samostatný (hezky si sám a dlouho hraje, přece ho nebudu rušit, že), informace si taky vyhledává sám (či s pomocí svých bratrů), má zásobu "zajímavých" slov, zřejmě je velmi vnímavý, ví, co je Kabát (ale neví, co je kabát), zatlouká hřebíky, ale se štětcem se potkal až ve školce...
Můj bratr je taky mladší a vyrostl z něj velmi společenský, oblíbený člověk. Je úžasný pohodář a v tom se mu Adam podobá. Je to tím, že jsou oba mladší? Čím dál víc mám pocit, že jo. Že v Honzovi vidím více sebe.
simiki+koťátko 03/07 44774

6.2.2008 20:15:28
tady jsem našla

PLAVÁNÍ DĚTÍ S RYBIČKOU
Areál Vítkovického stadionu
Závodní 2885, Ostrava-Vítkovice

to by mohlo být ono. a ještě jedno je na obvodu ve vítkovicích? malá právě taky protestuje, protože po té dlouhé jídzě už je zmožená a pak ji k tomu hodím do bazénu ~k~
Rimlik,Dom (12), Anička (5) 17683

6.2.2008 20:11:43
Simiki, já chodila do Rybičky na Vítkovickém stadionu a bylo to tam moc fajn. Akorát naše opice tehdy stávkovala, tak jsme po úvodních lekcích přestaly chodit. Ale nevím, zda ještě fungují. Bylo to na stadioně v regeneracích.
[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 61317  [Dalších 61177 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.