Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Fasola | 24539 |
Re: čus bus5.2.2008 22:33:21
Vidíš Slávko, to je dobrý nápad. Do drezury zapojím Aďu. Beztak ho furt buzeruje, tak ať to dělá smyslupně
Efko - přesně knížky. S Aďou jsme už taky četly a Albik ode mě zatím dostal knížku jen ať si pokouše a zabaví se Možná je to i tím že jsme doma neměli připojku Netu.... Ale deník píšu poctivě, teda zatím jen poznámky v sešitě, kterým chci dát později pěknější formu. Ovšem taky je člověk klidnější, to je syndrom druhého dítěte...u Adi jsem zmatkovala kvůli každé prkotině a na Albiho nějak nezbývá "pozornost" tak roste jak dříví v lese.... Co já se napřevařovala a milostpánovi teď dám klidně napít vody z kohoutku. |
*S | 15300 |
Re: čus bus5.2.2008 22:18:35
Ráchelka je taká pohodová, kde sa posadí, tam zostane sedieť a hrá sa, najradšej s Legom. A super reaguje na zákazy. Zatočí hlavičkou povie nenene a ukáže prstom, že fakt nie. A aj tak do danej veci aspoň pinkne a nakoniec prikývne hlavou áno áno. Začína byť s ňou fakt zábava. A hlavne sú už s Emi super parťáčky. Jačia po sebe, keď sa ťahajú o hračky a je doma veselo. A ja mám kľud.
|
Efka & dvě děti | 23003 |
Re: čus bus5.2.2008 22:14:46
Nějak blbne vkládání příspěvků.
No, vidím, že jsme na tom obdobně. Danek, co se minulý týden definitivně rozseděl, už sedí furt a je čím dál rychlejší a obratnější. a je to beran, urputný, vytrvalý, nic ho neodradí, jde za svým cílem. To Hance stačilo říct párkrát ne a vzdala to. Slávko a deník jsem nějak extra nepsala, jen jsem Hance napsala každý měsíc takové ty pokroky a tak. U Danka jsem ráda, když se po čtrnácti dnech dokopu zapsat, že má další zub a to pak pátrám, kterého se mu to vlastně ten zub prořezal. No jo no... |
*S | 15300 |
Re: čus bus5.2.2008 22:09:27
Efka, ja sa bojím otvoriť denník, čo som Emi písala rok deň čo deň. Asi ho budem musieť vyhodiť, pretože Ráchelka má od narodenia asi tak 20 strán a to 10 z toho z pôrodnice, keď som na ňu mala čas. Úbohé deti.
|
Re: čus bus5.2.2008 22:07:54
Fasolo, s tou poslední větou souhlasím, nápodobně
Paci paci, taktak všelijak a podobné kravinky Dani umí, ale vzpomínám si, že s hankou jsme v té době stavěly komínky a prolížely obrázkové knížky - měla už oblíbená zvířátka, dávala jim pusinky. S Danim tu knížku vyndám jen občas a moc se mu to líbí, je strašně vděčný, bobenek malý ošizený |
*S | 15300 |
Re: čus bus5.2.2008 22:07:25
Fasola, tak náhodou na paci som si čas našla. No, ehm, Ráchelka náhodne plácla rukami a ja som zajasala a zvolala paci. Emi to uvidela a začala drezúra. Nejako tú výchovu nechávam na nej. Takže súhlasím s tebou. Ráchel je mimino.
A pohybovo ste značne popredu. U nás včera prebehli prvé pokusy lezenia po štyroch. O 3 týžne oslavujeme rok, tak možno aj k torte prilezie. |
*S | 15300 |
Re: čus bus5.2.2008 22:06:50
Fasola, tak náhodou na paci som si čas našla. No, ehm, Ráchelka náhodne plácla rukami a ja som zajasala a zvolala paci. Emi to uvidela a začala drezúra. Nejako tú výchovu nechávam na nej. Takže súhlasím s tebou. Ráchel je mimino.
A pohybovo ste značne popredu. U nás včera prebehli prvé pokusy lezenia po štyroch. O 3 týžne oslavujeme rok, tak možno aj k torte prilezie. |
Re: čus bus5.2.2008 22:05:07
Fasolo, s tou poslední větou souhlasím, nápodobně
Paci paci, taktak všelijak a podobné kravinky Dani umí, ale vzpomínám si, že s hankou jsme v té době stavěly komínky a prolížely obrázkové knížky - měla už oblíbená zvířátka, dávala jim pusinky. S Danim tu knížku vyndám jen občas a moc se mu to líbí, je strašně vděčný, bobenek malý ošizený |
Fasola | 24539 |
Re: čus bus5.2.2008 21:39:18
Co já si pamatuju - tak v tomto věku fakt chodily holky za klukama. A i pozdějc
Bydlela jsem blízko vedle dvou bráchů hezounů, a co za nima pálilo holek! Dokonce se některá děvčata chtěla skamarádit i se mnou, prže si myslely že se k těm klukům přeze mě dostanou blíž jako by milí chlapci vůbec věděli o mé existenci Na Albikově diskusi jsem se právě dozvěděla, jak jsme hodně pozadu . Albert se zatím plazí, a vyvine při tom docela rychlost - hlavně když někde zmerčí něco "zakázaného". A na kolínka se dostává omylem... Ale zato "paci paci" určitě neumí, prže to nikdy neviděl. Mě jako druhomatku to ještě nenapadlo ho učit. Prostě mi to moc rychle utíká a neuvědomuji si že je starší a starší. Když ho srovnám s Aďou tak je to furt mimino, takže k němu i tak přistupuju. A taky nějak na to nemám čas....nebo jsem ráda že se zabaví sám - tak si ho nekazím a nelezu mu do zábavy |
Re: čus bus5.2.2008 20:34:53
Rimli, ale pokud já si pamatuju, tak vždycky chodily holky za klukama. Kluci byli vždy nějak opoždění To až pak, po té pubertě se to pomalu obrací
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.