Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Rimlik,Dom (12), Anička (5) | 17683 |
Re: čus bus5.2.2008 16:16:05
Já jsem se dnes nasmála.. U oběda někdo zvonil a za Domkem přišly holky, co s nima chodil do staré školy (už 2. rok je na hokejovce). Tak se šel s nima bavit a prý mu říkaly, jak se změnil, že má hrubší hlas a vypadá jinak (prý líp ). Domča od 1. třídy miluje jednu holku a tak se měly zeptat, zda prý ji má pořád rád a že mu ji teda pošlou Ta dnešní doba je fakt ulítlá. Baby chodí za klukama a maznošci sedí doma. Ale stejně si neumím představit, že by už Domek chodil s nějakou holkou za ruku kolem baráku. Vždyť je to pořád můj malý mazánek
|
Fasola | 24539 |
Re: čus bus5.2.2008 16:05:52
Díky za přáníčka .-)
Taky už chci mít SZM zas sebou, tak jdu zítra na podnik pro potvrzení. Aďa je s R v knihovně, Albi okusuje udici, tak mám chvilku pro sebe. Připadá mi že je to čím dál horší, tak jsem se holedbala jak to krásně zvládám a teď jsem ráda když se dostanu párkrát týdně na NET. Aďa se čím dál víc vzteká a je děsně ukňouráná, cokoli Albik veme - hned mu to sebere, takže je tady uřváno a dusno, brrrrrrrrrrr |
Dáša 2 kluci+ holčička | 15507 |
Re: čus bus5.2.2008 10:17:47
Efičko doufej,že to bude spolek s vyšším iq,než ti u Lucy.Když nám měnili okna ve starém bytě,během tří dnů bylo vše hotovo s minimem bince.Ale určitě někam odlož děti.
Tady pořád nevíme,zda se do výměny vrhnout,moje níže avizovaná neschopnost mi zatím nedovolila obvolat okenní firmy a mírný chlad v bytě je nám vlastně k dobru,všichni jsme otužilí a chorob prostí.Má nedávná vodovod připomínající rýma byla způsobena pobytem venku v kostýmu baby jagy. |
Efka & dvě děti | 23003 |
Re: čus bus5.2.2008 10:05:23
Peto, bojím se, bojím
|
Re: čus bus5.2.2008 10:04:14
Škoda...
Ale je fajn, že to trefilo zrovna na to období, kdy jsme na MD a RD. Za to jsem teda moc ráda |
peta007 | 57601 |
Re: čus bus5.2.2008 10:01:47
Tak u nás zatím bez teplot, dítko je lehce přepadlé, tož uvidím co bude večer.
Fasolo, přeju ať je kolaudace co nejdřív Dášo , já jsem na tom s úřady úplně stejně, ještě, že máme účetní, která mi papíry vypíše a L. je musí zanést, já pouze podepisuji Efko,když jsi psala o výměně oken, nedalo mi to a vytáhla jsem fotky z naší výměny a přestavby.... jak ty fotky vidím...brrrrr, fuj....nechápu jak jsme to ve zdraví přežili Ale u vás to bude určitě v poho, my měli rozkopaný barák z venku i zevnitř |
Re: čus bus5.2.2008 9:56:21
Efičko nebude...
|
Re: čus bus5.2.2008 9:46:36
A fakt už to příští rok nebude? Už jsem si na tu finanční injekci zvykla
|
Re: čus bus5.2.2008 9:44:30
No, to mě loni taky nakrklo! Jsem to tam podala tak brzo a nakonec jsem prachy měla na účtu jako jedna z posledních
|
Re: čus bus5.2.2008 9:28:06
No ještě by bylo ideální, kdyby to i oni dělali včas. Ze zákona mají lhůtu měsíc, ale bohužel to není měsíc od podání, ale stejně od 31.3. Kdybych věděla, že mi peníze pošlou dřív, tak už to tam taky mám
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.