| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Ostrava

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 61317  [Dalších 61137 >>]
Efka & dvě děti 23003

Re: čus bus

5.2.2008 9:19:05
Dášo, to je sranda:-D

Jj, už to tata včera podal. Když už jsem to vyplnila, tak ať mi to tu neleží. Já se zase snažím jít se vším brzo. Aspoň tam měli čas, paní mu to zkontrolovala. Tož tak.
Dáša 2 kluci+ holčička 15507

5.2.2008 9:10:37
Fazolo gratuluju:))

Já nemám ani požádáno o rodičák,mé svévolně opravené potvrzení ze školky mi hodili na hlavu a nové nejsem schopná odnést.A to se snad bude nosit každý měsíc??Tata říkal,že to ať se na to rovnou vybodnu,při mé neschopnosti cokoliv úředního VČAS vyřídit:(

Včera jsme dostali dobrou lekci ve školce,přišli jsme pozdě,protože opice ráno nechtěla vstávat,vymýšlela si s oblečením atd atd.A protože bylo pondělí,učitelka nás odhlásila a my šli zpět domů.Večer mi naslibovala,jak ráno bez cirátů vstane a fakt,makala jak šroubek,bleskově se oblíkla a ANI JEDNOU NEZAJEČELA!!A stále se ujišťovala,zda ji dnes do školky vezmou:)Učitelka se chechtala,když jsem jí děkovala za výchovnou lekci~j~
Rimlik,Dom (12), Anička (5) 17683

5.2.2008 8:58:36
Efičko, Ty jsi akční. Já ještě nemám ani potvrzení od chlopa z práce..
Peti, tak jak malý? Je marod, nebo to přešlo?
Fasolo, gratuluji k domečku.
Včera jsem uklidila celý byt a odjela do práce a dnes to tu vypadá, jakoby se tu neuklízelo 14 dní. Je šílené, kolik bordelu dokáží ti 3 sami udělat.
Dnes udělám malému na oběd kuře a my si s tatou dáme po dlouhé době palačinky se špenátem (mňam). Tak jdu uklízet a vařit :-©
Efka & dvě děti 23003

5.2.2008 8:03:44
fasolo, dík, szm už je podané;)
tak gratuluju ke koupi baráku a at už vás čekají jen příjemné věci.
Fasola 24539

čus bus

4.2.2008 23:35:23
Hlásím návrat ztracené ovce ~k~
Dneska jsem podepsali kupní smlouvu k domečku, už jsem tomu nevěřila, kupující nás natahoval přes 4měs a furt vymyšlal. Poslední dny jsem jen honila papíry, dnes jsem odevzdala všechno i na hypotéku a mám dost. Tak jsem si k tomu otevřela šampus na oslavu a začala mi zdrhat z ruky myš, potvůrka bílá ;)
Si říkám že nás ten prodávající tak nervově vytrénoval, že budu v pohodě příjmat všechny tragické řemeslníky při rekonstrukci.

Efko - na čertovi a Káči jsem byla taky s Aďou:-) A můžu ti poslat formůláře SZM (když budeš chtít) kam dohodíš jen čísla. Mám to z min. roku a "prý" se nic moc nezměnilo, takže to mohu použít i pro tento rok - co jsem se informovala.

A Johanka vypadá skvěle v těch šatech, to raději ani nebudu ukazovat Adi, ještě by se mi "pokazila" a stala se z ní ženská. Zatím je ji jedno co má na sobě:-)

3Penguins 27560

Re: bž

4.2.2008 21:16:24
ok :-) Piš, i kdybych nebyla on-line. Pokud tady poletuju, ale chystám se do práce, jsem neviditelná...
Efka & dvě děti 23003

4.2.2008 21:08:22
Šári, super. Já se domluvím s tatou a pokud on nikoho zatím nesehnal, tak se ti ozvu přes icq a domluvíme to. Dík:-)
3Penguins 27560

4.2.2008 20:57:56
Jo, přišel :-) A třeba bychom se mohli přifařit i my a konečně bych viděla Danečka. Říkala jsem o Tobě manželovi a souhlasil :-) On se rád hrabe v drátkách...
Až najdu fotky kluků, tak nahodím. Bohužel já musela do práce, tak tam s nima byl tatínek. Šíleně mne to štvalo, ale co člověk nadělá, že.:(
Mazuma 20790

Teda

4.2.2008 20:52:53
holky Rimlíkovic i Johaneskovic jsou obě krásné. Tak nevím, nevím, pro kterou se rozhodnem:-))))).
Nás karneval čeká 23.2., ale letos tata hodil řeč se sousedkou, co bydlí pod náma. A ona dělá v kostymérně v Divadle Antonína Dvořáka, zkrátka na karneval bude mít Mareček něco od nich, samo že jen za kafe nebo tak něco. Tak jsem ráda, já nejsem moc tvořivý typ.
A jinak jdu ve čtvrtek z práce pařit na Stodolní, tak se těším, protože my tam prostě máme partu, po té se mi fakt jednou bude moc stýskat:-(. A tuto sobotu budeme slavit narozeniny od taty...a příští týden ve středu přijedou naši a příští sobotu jdeme s mužem plesat:-), no máme to teď nabité:-).
Efko, okna závidím, ale snad se taky dočkáme, letos prý by to mělo vyjít i u nás. My teď objednali nové interiérové dveře a taky vchodové bezpečnostní dveře, tak jsem zvědavá.
Rimlik,Dom (12), Anička (5) 17683

4.2.2008 20:00:06
Teda Johance to sluší! A má krásné zlaté botky, ty by se Aničce určitě taky moc líbily :-)
Já dnes byla celý den v práci,přijela jsem až po 19 hod a jsem mimoň. Snad do Hause neodpadnu ;((
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 61317  [Dalších 61137 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.