Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Rimlik,Dom (12), Anička (5) | 17683 |
Re: bž4.2.2008 17:17:24
Peťo, snad to nic nebude..
Já dnes byla "opět" na socce a zas mě vytočili. Nešla jsem tam dřív, protože mi řekla, že musím přijít až po 31.1. A dnes mi řekla, že už mi odeslali výzvu, abych doložila to blbé potvrzení ze školky. Taky mi dala papír, že budu dostávat dál 7600,- Kč, což jsem řekla, že je blbost, ale prý ne, až mi to skončí (skončilo k 31.1.), tak mi pošlou nový papír, kde bude info o snížení. A zda máme nárok na přídavky prý zatím neví (žádost jsem tam dávala 3.1. a oni stále nemají odpověď).. No tehle úřad fakt stojí za to. |
peta007 | 57601 |
Re: bž4.2.2008 16:09:11
Tak, ze školky mi dorazila hromádka neštěstí, s teplotou 37,5.....fňuká že ho bolí hlava.....jsem zvědavá co se z toho vyklube
|
Efka & dvě děti | 23003 |
Re: bž4.2.2008 9:51:12
nO, NAKONEC JSEM TO VYŘEŠILA ještě líp. Stáhla jsem si interaktivní DP, ono mi to samo vypočítalo, teď to jen opíšu do formuláře, neb tisknout se mi to nechce. Ajeto
|
*S | 15300 |
Re: bž4.2.2008 8:28:18
U nás je karneval ako u Johaneskov. Šaty, čo nosí bežne doma. Dokúpila som korunku a je to. Iné by aj tak nechcela. A to už som pátrala, vykašľala som sa na to.
Anička má tie narodky poriadne dlho. A my máme o chvíľu tiež oslavu, nechápem. Efka, nemám, ja som to nevyplňovala. |
Re: bž3.2.2008 21:40:25
Anička si to teda užívá Na etapy)
Nevíte někdo, kdy se na netu dá najít ten návod na vyplnění SZM? Já to už asi vymazala z oblíbených a nutně to potřebuju. Jsem na to magor, pustila jsem se do vyplňování lejster a po pěti sekundách jsem zmrzla u řádku 04 Loni mi to s tím návodem šlo hezky. |
Rimlik,Dom (12), Anička (5) | 17683 |
Re: bž3.2.2008 9:36:20
Ahojky,
tak my včera konečně naposled oslavili Aniččiné narozeniny a mám na pár měsíců klid. Nejdřív jsem uvažovala, že ji koupíme kolečkové brusle, ale nakonec jsme tak malé nesehnali a koupili zase lego (my ne, babička). Ale je fajn, opravdu promakané a pokladna dokonce hraje. Jinak mi včera zkazil náladu náš Iťák, který přijel mrknout na Domův PC. Máme už ho přes 6 let a malému už na nové hry grafika nestačí, tak jsme chtěli udělat rekonstrukci. Ale prý je použitelná jen bedna Takže se pokusím starý prodat a budem šetřit na nový. Kdybyste věděli o někom, kdo by koupil zachovalý PC včetně XP a Officů (originál). Byl na přeinstalaci asi před 3 lety, takže vše plně funkční, ale vhodný na běžné užívání, na hry slabý. Cena do 3 tis. (prý jen ty wind. mají cenu 2,5 tis). Podrobnější info když tak mailem. |
Re: bž3.2.2008 8:25:47
Neboj, jsme zde
H. jde za chvíli s tatou na Čerta a Káču. Jinak asi nic nového |
Dáša 2 kluci+ holčička | 15507 |
Re: bž2.2.2008 23:06:26
Dnes se mi bude zdát o housenkách,kliknu sem stopadesátkrát za den a furt jen příspěvek o houseně,kde jste ?????
|
peta007 | 57601 |
Re: bž2.2.2008 14:23:09
Myslím, že zrovna u našeho Davida nebude vycpávání třeba, jenom ho víc stáhnu gumou
Děkuji za nápady, jen to šití to bude |
johaneska | 75240 |
Re: bž2.2.2008 11:35:38
Peto, já bych radila to "článkování" housenky udělat tak, že to pravidelně nařasíš, nejlíp asi fakt tou gumou. A krásné housenkovité zelené docílíš smícháním barvy žluté a zelené - Duha Mám odzkoušené.
A já odbyla karneval u J. tak, že těsně před odchodem do školky jsem jí do batohu hodila šaty a korunu a šperky a šla |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.