Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Dáša 2 kluci+ holčička | 15507 |
Re: bž2.2.2008 11:33:05
Peto,Sara teď byla na karnevalu za ferdu mravence,měla ušitý zadeček a vypadá to fajn.Zkus ušít rovný pytel a co kousek všít gumu a vycpat,vysvětlit to neumím,ale úplně to vidím:)
|
peta007 | 57601 |
Re: bž2.2.2008 11:22:13
No tak ještě jeden
Potřebuju poradit, D chce jít na karneval za housenku.Mám se pokusit ušít mu zadeček nebo ho jen oblíknout do jedné barvy asi zelené? a zadek nedělat?? Jako nohy mu našiju na tričko podkolínka a vycpu je vatou.....zkuste si to představit....bude vypadat jako housenka??? Jestli máte někdo jiný nápad sem sním Karneval bude 14.2. tak snad někdo do té doby napíše |
johaneska | 75240 |
Re: bž2.2.2008 11:05:48
No fakt nějaké mrtvo..:o) Tak já vám přispěju tím, že jsem celou noc strávila ve Fiestě...a kdo to tam zná, tak mohu napsat, že tam bylo 150 lidí..no děs, nedalo se pořádně hýbat. S kamar. jsme zůstaly celou noc u piva, takže i těch pár mě položilo...jsem načichlá cigaretama včetně bot....no ale není od věci si takhle někdy zapařit
Teď mě čekají týden ještě nějaké pracovní povinnosti, a snad už bude pak trochu klid. Do konce ledna jsme měli odevzdat na kraj nějaké úkoly, takže ještě posledního ledna jsem s řed. seděla sepisovala a v 15,00 jsem vše odeslala..takže to vyšlo na poslední chvíli, mám radost Tak se mějte, já jdu sekat dobrotu doma...tzn. hlavně vařit, prát, uklízet.....a pak sednu k nějaké práci osobní...tak pište taky něco ze svých životů, sakryš! |
peta007 | 57601 |
bž2.2.2008 10:35:13
Jste se přestěhovaly na Dámu, nebo je tahle diskuze opravdu před zánikem??
Přiznám se že jsem se byla dneska nma tu Dámu kouknout.No jako všechno hezké, ale nechápu......Třeba jediná Ostrava kde to žije je uzavřená.....a když bych chtěla / nechcu/ se připojit tak musí někdo rozhodnout jestli jo nebo né.A jak vlastně poznají, že si chci pokecat a né jen zalistovat dozadu a zjistit co se dá o ostatních, jako se to dělá tady? No jsem si pokecala a zítra si příjdu přečíst poslední příspěvek......tedy ten svůj |
quovadis | 77315 |
mamka 27 z Ovy1.2.2008 17:39:27
ahoj, hledám mamku, která je také zatím v očekávání na společné procházky s kočárkem a pokec. těším se.
papa |
změna | 32585 |
Re: *1.2.2008 16:24:33
Tak jsem do deníčku přihodila mé oblíbené nekynuté těsto
|
změna | 32585 |
Re: *1.2.2008 15:23:00
Teď se tu řehtám, neb můj syn jede v poslední době v Kvasce (film od Landy), nechce pohádky, na Kvasku by hleděl celé dny v kuse, miluje repliky z onoho filmu, velmi často je používá a baví jimi společnost, teď mi máti volala, že jeli v autobuse a on se tam s vážnou tváří vyslovil, že: "způsobí mezinárodní konfliktus", babička, která film nezná se ho ptala, co to říká, tak jí s klidem odpověděl: "na tebe taky dojde, buřte": Asi se pohoršíte, ale já se fakt bavím
no jo, vhodné kino pro 3leté dítě, já vím, já vím Rimli, plněný chleba jsem hodila do deníku, okopčím ho i tadyzde (Kvaska, hehe) PLNĚNÝ CHLÉB 225ml mléko, 1PL tuk, 1PL cukr, 1/2 ČL sůl, 420g mouka, 1 ČL droždí V pečce: jakmile projdou hnětací cykly, těsto vyjmeme, pekárna jede dál na program světlý chléb, nevypínáme ji, rozválíme, proložíme čímkoliv, zarolujeme, spojem nahoru do pekárny a dopečeme. V troubě: uděláme v pečce těsto- program těsto, rozválíme, proložíme čímkoliv, zarolujeme, dáme do ošatky, půl hod v teplé troubě kyneme, pak opatrně překlopit na plech, pomazat, posypat, péct v horké troubě, nejlépe v páře. |
Rimlik,Dom (12), Anička (5) | 17683 |
Re: *31.1.2008 21:54:43
Luco, nemohla bys prosím hodit recept na ty plněné chleby, cos nedávno dávala. Nechce se mi zas listovat (včera jsem listovala asi 15 min, neb jsem si neuložila tel. č. na cukrářku, co tu dávala v listopadu Fasola). Koukala jsem do deníku a tam jsem je nenašla. Díky moc.
|
Efka & dvě děti | 23003 |
Re: *31.1.2008 20:10:41
Tak má nějaké kontakty, bude zkoušet, věří si, tak doufám, že něco vyjde. Ale je to v dnešní době fakt divočina. Pracuješ, daří se, nic tomu nenasvědčuje a najednou konec...
|
Mazuma | 20790 |
Re: *31.1.2008 19:40:32
Vytunelovaní? Tak to je blbé, Efko. Ale neboj, myslím, že práci brzy najde, dle mého názoru se to na trhu práce v Moravskoslezském kraji zlepšilo (nebo jsem jen já v tomto směru jak pozitivní??). A pokud má zkušenosti jako obchoďák, tak nabídky určitě budou.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.