Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Efka & dvě děti | 23003 |
Re: *31.1.2008 19:13:12
Marýsku dobrá historka
A já už mám o čem psát. tentokrát je opravdu tata bez práce. Propustili všechny obchoďáky, prý jsou vytunelovaní. Tak budeme hledat, no |
Mazuma | 20790 |
Re: *31.1.2008 18:29:28
Já teď mám taky nějaké hezké období, vzácná shoda, Johi. Ale čtu Vás, to zas jo, jen někdy nemám čím přispět, je to u nás stále dokola.
Krkovička na meruňkách je lákavá, příští sobotu slavíme na chalupě narozeniny od našeho tatínka, dárek vymyšlený je, tak mrknu do deníku. A možná i slavnostní menu bude na světě. Dášina story je zajímavá, děcka jsou někdy šílená, Marek dnes má právě takový den. Už se vážně těším, až zaleze do pelechu. A přepíšu Vám sem SMS, co mi poslala z VŠ koleje má bláznivá sestřička - Musím Ti napsat včerejší historku. Sedime se spolubydlící na pokoji a ona kouří. Najednou někdo vyhodí pojistky, takže je tma. Sedíme dál a čekáme, až to znovu nahodí. Pokoj je zakouřený, ani větrání nepomáhá, tak sáhnu na poličku, kde máme malý osvěžovač vzduchu. Jenže ta lahvička je přibližně tak velká jako můj slzák, který je umístěn hned vedle osvěžovače. Nepřeju Ti zažít, co následovalo....))). |
MarrtinaD | 30022 |
Re: *31.1.2008 18:15:53
Barbecue na balkóně, Rimli:)
|
Efka & dvě děti | 23003 |
Re: *31.1.2008 14:46:52
Rimli, já bych ti doporučila tu krkovičku na meruňkách. Myslím, že jsem to dávala do deníku. Je to rychlé, jednoduché a strašně dobré.
|
Rimlik,Dom (12), Anička (5) | 17683 |
Re: *31.1.2008 12:34:16
Raďul, právě že tahle část rodiny je vyloženě odpůrcem čehokoliv zdravého, zejména mořských potvor včetně ryb.
Uvažovala jsem, že buď udělám čínu s bramb. placičkami, nebo pečené maso se zelím.. Ale zatím fakt nevím. |
Raďulka | 16249 |
Re: *31.1.2008 11:56:14
Já si tu trvalou řas nedokážu moc představit, to se jako natočí nahoru, tak jak to mají mrkací paneny??? Otázka je co to dělá s řasama, nerada bych, aby mi vypadaly :)))
Slavnostnější oběd asi neporadím, záleží co máte rádi, pro někoho je to pečená husa s knedlíkem a zelím, a třeba pro mně je to ryba na tisíc způsobů. Jako slavnostní je ideální losos, je to rychlovka a výborný, třeba na mandlích, když už ta sláva :) Nebo mořské potvůrky, ale to je taky dost indivuiduální, manžel to nejí, tak to dělám jen když jsem sama doma a to je teda slavnost, škoda, že už se mi to dlouho nepoštěstilo |
Rimlik,Dom (12), Anička (5) | 17683 |
Re: *31.1.2008 11:11:36
Ahojky,
já se vrátila ze Spinningu a nechce se mi vůbec nic.. Holky, nemáte nějaký jednoduchý recept na slavnostnější oběd? V sobotu musíme konečně pozvat moji mamku ještě na Aniččiny narozeniny a já jsem absolutně bez inspirace..Předem díky. Raďul, pak dej určitě vědět. Já asi půjdu za měsíc znova, aby mi tu pleť fakt vyčistila pořádně a uvažuji o té trvalé řas. Jelikož se nemaluju skoro vůbec, tak by možná nebylo špatné,kdybych měla řasy aspoň natočené A jdu dnes s jedním mladým šikovným klukem do kina, heč |
Raďulka | 16249 |
Re: *31.1.2008 10:51:35
Kruci, nemůžu si zvyknout na to, že po smajlíku nemůžu entrovat, bo se to odešle...
Maškary jsou parádní, byly jste jediné z rodičů v maskách, nebo všichni? Rozčesávat ty vlasy by se mi teda nechtělo... Rimli, dík za tip na kosmetičku, zítra tam jdu tak jsem zvědavá... A koukám, že to tady fakt vázne. Popravdě nemám taky moc nervy na to, odesíalt každý příspěvek několikrát. My jsme se diskuzí podle narození přesunuly na dámu a je to tam fakt jiné kafe, navíc jsme se zamkly a tak krafeme o to víc |
Raďulka | 16249 |
Re: *31.1.2008 10:48:43
Ty jo Dáši, Sára tak reagovala na zubaře vždycky, nebo se to zlomilo časem? Mám strach že Žanda bude to samé, jestli teda bude po mně... zatím je u zubařky v pohodě, nebojí se, ale taky jí nic kromě prohlídky nedělá
|
Dáša 2 kluci+ holčička | 15507 |
Re: *30.1.2008 22:39:07
Taky jsem si myslela,že ji dnes vrtnou,ale asi dr usoudila,že by to s děckem snažícím se zdrhnout nešlo.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.