Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Rimlik,Dom (12), Anička (5) | 17683 |
Re: *30.1.2008 21:09:10
Mě přijde nenormální objednávat za půl roku, když za tu dobu, co hledá termín, vypisuje apod. mohla mít samotný úkon provedený, ne?
Dnes jsem se nasmála. Domča hrál v Opavě a rodiče 5 tř. jsou v hojném počtu policajti. Dva stáli za sebou u bufetu a jeden druhému něco říkal a povídá "přemýšlíš"? A ten druhý odpověděl "já nemusím přemýšlet, já jsem policajt". Ony ty policajtské ftipy fakt asi budou založeny na pravdě Jdu dnes chrnět, zítra jedu sportovat do práce. V práci jsme se rozhodli hromadně sportovat a tak budeme chodit 1x týdně na Spinning na Stodolní Asi si trhnu trapas se svou fyzičkou na bodě mrazu |
Efka & dvě děti | 23003 |
Re: *30.1.2008 20:55:24
Dášo, paráda A já jsem si bláhově myslela, že dnes už jí ten zákrok provedou
|
Dáša 2 kluci+ holčička | 15507 |
Re: *30.1.2008 20:28:21
Tak popíšu naše dnešní zubní story,děcko se rozvřeštělo už ve školce,když jsem vyslovila zubař a vytáhla kartáček a pastu.Cestou na autobus ječela že chce domů spinkat(po obědě nespí už přes rok)bolí ji nohy,lehala si na špinavý chodník atd.Cesta busem ok,před poliklinikou opět náhla nožní indispozice,byla vnesena.Před ordinací pohoda,spousta slibů jak otevře pusu a bude hodná,hehe,scéna,ale dr se nedala,zuby prohlédla a objednala nás UŽ na červen,na vrtání a trhání zubů v narkoze.
Zdálo by se,že když už je po všem,bude ten malý hysterický tvor hodný,omyl,jekot na celou chodbu že nechce banán,no já jí ho necpala,loupala jsem ho sobě.Venku opět nožní nemohoucnost,ale odmítla jsem,nechala ji ležet a loupala si další banán,náhle na něj dostala chuť,zapomněla na bolest nohou a už byl klid. Matka se uklidnila u vietnamců nákupem tašky a výhodně slevněné čepice, pak v antikvariátu jednu knížku,slovník japonštiny pro synáčka jsem nesehnala.A jeli jsme domů,dacan si v buse schrupnul,já padla do pelechu hned doma a nechala ji na krku právě vstanuvšímu tatíkovi. Když jsem opustila pelíšek,dojal mě tatík dotazem,kam jsem založila špongiu,že cchtěl umýt auto a v kufru není.No já ani nevím že nějakou máme. Špongia=houba Inzerce:Koupím slovník nebo učebnici japonštiny |
peta007 | 57601 |
Re: *30.1.2008 16:47:15
Johi tak hoď foto, ať je aspoň na co koukat ,když už není co číst
|
johaneska | 75240 |
*30.1.2008 16:40:14
Také koukám, že není co číst Já teď prožívám hezké období (až moc a čekám kdy se stane "šup šup nohama na zem"...) a navíc pracovní vytížení tak mě nějak neba denně reagovat...ale koukám, že ostatní mají obdobné potíže se psaním)
A jsem šíleně ostříhaná, ale docela se mi to líbí...akorát to bude chtít ještě barvu.. Tak pište ať je co číst, pa. |
kaji75 | 33423 |
Re: Karneval 29.1.0830.1.2008 14:58:58
Ahojda holky, jdu za vámi s prozbou, ¨před dvěmi lety jste mi poradily dětského pediatra,nyní bych chtěla poradit kam s kožním problémem, hledám kožní dr. nejlépe z OV-centrum, Přívoz a okolí,jsem z OV-koblova takže něco v okolí, budu ráda, když napíšete nějaký typ.bud sem nebo na mejlík v záhlaví, moc díky karin
|
změna | 32585 |
Re: Karneval 29.1.0830.1.2008 12:03:28
Dášo, tož tam nechoďte, když nebolí
To je specialita mého taty. Po umrtvující injekci z ordinace zásadně zdrhal, bo to už nebolelo |
Dáša 2 kluci+ holčička | 15507 |
Re: Karneval 29.1.0830.1.2008 11:45:07
Za chvíli kráčíme na to extra zubní,držte palce ať ferdu mravenčici přeperem a zub jí spraví.i když musím zaklepat,poslední dny jí vůbec nebolel.
|
peta007 | 57601 |
Re: Karneval 29.1.0830.1.2008 11:19:59
Efko snad je to jen takové přechodné mlčení.Já mám teď nějaké pitomé období......asi jarní únava či co.Jsem sama se sebou nespokojená, chtěla bych zkusit a udělat tolik věcí a zatím sedím na prdeli a nedělám nic
Holky, masky jsou super, jak vaše tak dětí David chce jít na maškarní za housenku.....tož jsem sama zvědavá jak tu masku uděláme A potřebuju poradit dobrou encyklopedii,takovou všeobecnou ........pro Davida... |
Efka & dvě děti | 23003 |
Re: Karneval 29.1.0830.1.2008 10:26:33
Tak ani toto hnusné pozadí vás nepřimělo k psaní?
Asi dojde k zániku naší diskuse, béé... |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.