| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Ostrava

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 250] Názory 251260 z 61317  [Dalších 61057 >>]
Mazuma 20790

A tak jde čas....

28.1.2008 22:25:00

Mazuma 20790

No,

28.1.2008 22:10:55
chtěli jsme levnou dovolenou, kde budou ideální podmínky pro děti, ne moc lákadel pro nás /památky a tak, bo s Markem to zrovna moc nejde/. A máme nové auto, tak autem. A hledali jsme, hledali a narazili přes tu loňskou CK na Bibione-Lido Del Sole. A byli jsme tam před pár lety a líbilo se nám tam...teda při představě, že jsi tam s děckem, nikam moc nepojedeš atd. Vezmeme in-liny, je tam prima promenáda kolem moře. A není to tam zdaleka tak hrozné, spíše v devadesátých letech tam jezdily davy Čechů a udělaly tomu špatnou reklamu. Pláže přímo tam mají modrou vlajku, jsou tam lázně a vůbec to tam s dětmi není špatné. Akorát jen ten zvířený písek, to jsi Luco, měla pravdu. A třeba, kdo se chce potápět, tak to je o ničem, teda spíš o h...
Ale za 1400 na osobu a týden, je to super.
A jasně, třeba s Řeckem se to srovnat nedá, ale za ty prachy...třeba bude Řecko v září na last:-).
Dáša 2 kluci+ holčička 15507

Re: leona

28.1.2008 21:22:41
V leoně snad berou denně,si myslím.Ale jsou lepší bazary,v Zábřehu v domě dětí na Gurtěvově,tam jsou velmi příjemní.

Hani,fakt megalevně?To mě zajímá,my jsme vždy last momentili.

Včera jsem byla na větvi,sedím si u pc a náhle se mi na skypu ozval David,z Madridu!Pro mě je ta technika pořád zázrak.Měli se prý fajn,zrovna fičí domů,ani nevím,kde zrovna jsou,snad ve Frankfurtu.
*S 15300

28.1.2008 21:04:13
Efka, my sme ešte ani 9kg nedosiahli. A dnes prvýkrát dobrovoľne zdvihla zadok. :-D:-D:-D A nabrala smer vzad a sed.
Mazuma 20790

No,

28.1.2008 20:51:19
Efko, ale i tak má malý dost, neboj, on to zase dožene.
Jinak je tu mrtvo, docela koukám. Nemáte někdo kontakt na čištění koberců? Tím asi diskusi nerozhýbu, co:-D.
A dnes jsme zaplatili zálohu na dovolenou, letos jsme chtěli stihnout první moment. Ale vyšlo to megalevně, takže další dovolená určitš bude:-)
Efka & dvě děti 23003

28.1.2008 17:01:32
Nevím, Ta nicko. Tam jsem ještě nebyla. Zato jsem dnes konečně odnesla velkou tašu růžovek do bazaru v mastonu. Byly to sice vesměs kousky vhodné na mmb, ale já už nemám sílu to tam bezúspěšně vkládat, o aukcích nemluvě.

A s Danim jsem dnes už absolvovala 10m prohlídku a měl jen 9600g. V 8mi měs měl 9550g. Takže během té nemoci musel fakt dost shodit.
ta nicka 31102

leona

28.1.2008 13:53:10
krásné slunečné odpoledne všem.Nevíte kdy má výkup oblečení prodejna leona(doufám že jsem to napsala správně).Je v centru Ostravy,dětské oblečení atd...Prosím nevíte?děkuji:-)
Mazuma 20790

Re: Pondělní

28.1.2008 11:08:36
Děvčata, moc děkuji. S novým účesem se pak budu ládovat kačenou z PH~j~
Efka & dvě děti 23003

28.1.2008 9:37:01
Marýsku, tady http://lr.atlasweb.cz/kontakt.htm
Já nutně potřebuju taky, aspoň ostříhat, ale nevím, na kdy se objednat.
*S 15300

28.1.2008 9:12:04
Ach, zas tie smailíky a odklikávanie, ja si na to tuším nezvyknem. Chcela som už len dodať, že je to momentálne u nás doma hit. Výborný je aj bramborový knedlík.

Ak by si dávala kačku celú, daj tam rozhodne aspoň dva balíky kapusty, inak to bude strašne mastné.
A tu je foto, klik

Mám aj včerajšiu ale v mobile, dožíva mi foťák, teda batérie.
[<<Předchozích 250] Názory 251260 z 61317  [Dalších 61057 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.