| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Ostrava

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 290] Názory 291300 z 61317  [Dalších 61017 >>]
Efka & dvě děti 23003

Re: co to??

25.1.2008 14:41:59
Kdy jsou Velikonoce? Že už mají v Kaufl. letáku zajíce~f~
peta007 57601

25.1.2008 14:37:17
Dášo, to je přece u nás naprosto normální:-©
Další možnost je Fakultka v Olomouci mám možna ještě někde kontakt.Sháněla jsem to pro známého, jeho malý měl úplně zničené zuby z léků, bolelo ho to při jídle tak že plakal a Dr. jim řekla že musí počkat až narostou nové!!!~f~~f~:-©

Efko, Daneček je vážně pohodář R^:-D
Efka & dvě děti 23003

25.1.2008 14:28:11
to si děláš prdel!!~f~~f~~f~Rv
Dáša 2 kluci+ holčička 15507

25.1.2008 14:16:25
O tohle se musím podělit,volala jsem na stomatochirurgii kvůli ošetření neošetřitelné Sary a objednali by nás na říjen!!!!!V tu ránu jsme oněměla a nemohla si vzpomenout,jaký je vlastně teď měsíc,no šílené,co to je za zdravotnictví????
Efka & dvě děti 23003

25.1.2008 13:31:32
Tak já místo textu posloužím fotkou. Daneček měl dnes v kočárku sedící premiéru, líbilo se mu to. Navíc to počasí, jsem nějak jarně naladěna:-)
Dáša 2 kluci+ holčička 15507

25.1.2008 12:35:59
Tak ať je co číst...právě jsme přiběhla zvenku s třemi plnými taškami,předtím jsem byla s malým ďasem u zubaře,ať ji ten kaz konečně vrtnou,no bohužel,nedala se,pokousala mne,tak máme žádanku na stomatochirurgii,dostane oblbovák a budou si vrtat jak budou chtít.V troubě se peče maso,knedlík ohřeju za chvíli,mezitím balím tatíka a Davida,fičí odpoledne na výlet do Madridu,do pondělak bude doma boží klid.))na chvíli jsme tu sedla mrknout jaké v Madr počasí počasí,ať se podle toho synci ohadří,je tam cca 20 stupňů.,paráda.Děcko sedí na nočníku a cosi vytváří.Stačí? :)))))))))))))))~j~
peta007 57601

co to??

25.1.2008 11:51:29
No děvčata co to vidím???Nebo spíše nevidím???Tak by to nešlo , co řady našich pravidelných čtenářek???Mějte na ně ohled, vždyť se uklikají k smrti , když budou zkoušet jestli jsme něco napsaly!A ta zvědavost, nebudou vědět co se u vás doma děje! Napište aspoň pár řádků, vaše pracovní či jiná zaneprázdněnost vám nemůže bránit, aby jste pravidelně přispívaly!

Jdu udělat něco jako oběd, až se vrátím bude tu snad aspoň jeden příspěvek.....žádám vás o to jménem našich čtenářek........děkuji
~k~~k~~k~~k~~k~~k~~k~~k~~k~~k~~k~~k~~k~~k~~k~~k~~k~~k~~k~~k~~k~~k~~k~~k~~k~~k~~k~~k~
martina (IP adresa: 89.29.5.142)
  • 

Nánožníky na Quinny Zapp, Buzz, Speedy SX..........

24.1.2008 18:21:59
Dobry večer maminky ráda bych vám nabídla ušití nanožníčku na Zappíka, nebo Buzze, Speedy SX nebo Pikolo Cosatto pogo, Britaxe cena je 350kč vše mám nafocené nebo pošlu odkaz na me stránky kde mám i fotečky spokojených zákazníčku žadny totiž nepasuje přesně ani Emitex a ten je navíc tenky já šiji šustákové vyteplené co kopíruji přesně tvar kočárku uchycení je na suche zipy a navím kolem je do guničky takže nikde na prcka z boku netáhne..., mimo jiné šiji i zmenšovací podložky do Speedyho tam je cena jenom 250kč nebo do zappíka cena je 195kč, nebo košík pod zappky vyjde jenom na 195kč nebo univerzální pultík co se přiděláva na madlo kočrku cena je 200kč nebo držáček na láhev na kočárek 80kč lem dělám vždy v barve vašeho kočárku supr ladí.... pokud vás má nabídka zaujala ozvěte se jsem z Ostravy tak není problém i osobní převzetí nemusíte platit už tak dost vysoké poštovnééé děkuji za čas ktery jste tomuto příspěvku věnovali
johaneska 75240

Re: Pozdrav

24.1.2008 18:11:50
Zdravím a prudím s nabídkou..kdo by měl zájem (či víte o někom, že k tomu má vztah) pracovat od jara s lidmi s mentálním postižením (měníme cílovou skupinu z 3 - 24let - na cílovou skupina nad 18 let donekonečna)....tak dejte vědět. Prac. doba půjde upravit dle domluvy, místo pobytu bude Paskov. Jednalo by se o výchovnou činnost, vzdělání v této oblasti není nutné, bližší info u mne:-)
Efka & dvě děti 23003

Re: Pozdrav

24.1.2008 16:05:52
hihi...myslela jsem nepolykačopastouvědomělý~k~
[<<Předchozích 290] Názory 291300 z 61317  [Dalších 61017 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.