| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Ostrava

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 310] Názory 311320 z 61317  [Dalších 60997 >>]
Rimlik,Dom (12), Anička (5) 17683

Re: Pozdrav

24.1.2008 11:15:15
Ahoj,
ještě k té kosmetice. Cena je to hlavně dobrá vzhledem k tomu, co vše mi dělala (odličení, hluboké čišť., napářka, masáž dekoltu a oblič., maska, epilace obočí, peeling, barvení řas + nějaký hydr. sprej.
Raďulko, jmenuje se Martina Březná a telef. je 739 256 954. Má tam i manikúru a pedikúru, což bych taky potřebovala jak sůl.
Ke kalíškům se nevyjadřuji, nejsem konzerva, ale v dnešní době mi to přijde ulítlý výmysl. Ale proti gustu...
Raďulka 16249

23.1.2008 22:57:16
Efko, přesně jak píše Slávka. První MS jsem ho měla jen na doma, než jsem měla jistotu že tu bude OK. A teď v klidu všude, není třeba ho měnit nějak brzo po sobě, takže kolikrát když nejsem venku 5 hodin tak vyměním až doma. Jinak jak psala Slávka, petku s vodou, vypláchnu a je to. Akorát ten podtlak nevznikne sám, je třeba zapojit pánevní svaly a stáhnout je a pak při výměně neuteče fakt ani kapka. Bavila jsem se o tom vloni s mým gynekologem, slyšel o tom samo prvně, ale byl nadšený, příště mu ho musím vzít ukázat :-D Líbilo se mu to právě i jako trénink těch svalů, jako předcházení inkontinenci ;)
Prostě já se s ním fakt cítím naprosto volná, jak byly ty reklamy na křídlaté vložky v devadesátých letech ;););)

Ajko, taky gratuluji a doufám, že hodíš do deníčku po svatbě fotečky ;)
Fasola 24539

23.1.2008 22:43:30
Kosmetika pod 300 to je teda dobrá cena. Chodím na k šikovné ženské u Porubského Kaufu a většinou jsem 300 přešvihla a to ona patři k těm levnějším. Když to tak počítám naposledy jsem byla před porodem, prvním :-)))
A dlouho mi trvalo než jsem si našla někoho kdo mi vyhovoval, mám pitomě jemnou kůži na bradě, takže mě všechny před ní vždy zřídily tak, že jsem vždy vypadala jako bych spadla z kola a byla sedřená - min na 2 týdny. Fakt skvělý výsledek kosmetiky.
A uvažuju o pernament make-upu na obočí - mamka si to nechala dělat a je to super.

Vložky: před 4 roky jsem nakoupila v akci Libresky a od té doby mi leží neupotřebeny:-)))))))

Efko - tak u nás bylo krásné "mama, baba, aďa, tata" a ted potvora malá nemluví nic a jen vyřvává....prostě se mu ten jekot zalíbil tak si furt výská.

Peto - vy jste museli mazat zoubky Elmexem gelem? - není tam nějaký věkový limit? Ale ten zubařský popis super:-)))

*S 15300

23.1.2008 20:59:24
Johi, drž sa. Zdalo sa mi, že si nejako stíchla. Ja mám voľno a ty makáš. Sme si to vymenili.

Efka, otázky tohto typu už mám zvládnuté. Nosíš si malú PETku s vodou, nad záchodom vypláchneš, vraj vznikne podtlak, takže nič z teba v tom momente netečie, nasadíš a funguješ ďalej. Proste sa na to pripravíš.
MarrtinaD 30022

23.1.2008 20:54:52
Teda doufám, že o mě mé kolegyně podobné vtipy nevyprávějí, bo u nás v práci je teď taky docela husto:)
johaneska 75240

23.1.2008 20:49:06
Efko, no ještě hůř.....příkazem pracujeme i o víkendech, takže přidávám další heslo:

"Co z toho, že zítra bude lépe, když vždy, když se ráno probudím, je dnes."

A dobrou noc!
Efka & dvě děti 23003

23.1.2008 20:41:08
Johi, až tak?~g~
Efka & dvě děti 23003

23.1.2008 20:39:26
Raďulko, nedá mi to, proto se ještě vracím k odpolednímu tématu? Jak to s tím kalichem děláš třeba v práci nebo na veř. wc?? ~j~;)
Mazuma 20790

23.1.2008 20:28:45
Johi:-D:-D:-D
A zvládni to!!!!R^
johaneska 75240

23.1.2008 20:24:32
Já jen rychle zdravím, k ničemu se nevyjadřuji, všem gratuluji a žiji do konce ledna tímto:

"Dlouho jsme se té anekdotě šéfa smáli, než jsme pochopili, že jde o pracovní úkol."
[<<Předchozích 310] Názory 311320 z 61317  [Dalších 60997 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.