Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Dáša 2 kluci+ holčička | 15507 |
Re: RE: Děti s matkami10.2.2008 10:58:22
Ono je to těžké,my vezli v noci do nemocnice apatické děcko,byli hotoví strachy a rozhodně jsem neměla zájem dělat nějaké potíže,hlavně ať zjistí co jí je.Byl to zánět ledvin.
|
Raďulka | 16249 |
Re: RE: Děti s matkami10.2.2008 10:58:16
Luco, tak to je smutné, že ani spolužačka ti k hospitalizaci s malým nepomohla. Pár mých kolegyň tam s prckem bylo a vím, že občas i jiné matky, možná po známosti, nebo jen vyřváním nevím. V každém případě kdyý člověk ví,že jinde ho s děckem nechají, proč se rozčilovat, že. To bych taky jela do toho Frýdku, já to tam teda vůbec neznám, ale mám radost, že je to tam možné.
Spousta matek si dnes myslí, že to není vůbec problém, protože to zatím nepotřebovaly. Časopisy pro mámy o tom píšou jako o běžné věci a pak když vyrvou matce děcko někde na chodbě a zabouchnou dveře... no hnus Přesnídávky bez cukru jsem kupovala taky :) Johi, rozumím jak to myslíš. Já osobně bych v pohodě zvládla, kdyby malá byla na víkend třeba jen s manželem, ale v nemocnici, která je spojená se strachem, bolestí a úzkostí... To si raději nepředstavuju. Sousedka ale asi není ten typ, ona má tu malou tak nějak na háku... |
simiki+koťátko 03/07 | 44774 |
Re: RE: Děti s matkami10.2.2008 10:57:19
díky, snad nebude muset být už na JIP a bude všechno v pořádku. byla to nejhorší noc v mém životě a já vím co se s ní děje, já vím proč tam je, já vím že se ještě uvidíme, já vím že bude všechno v pořádku. ale nic z toho neví adrianka neví co se s ní děje, neví že se ještě uvidíme, neví, že bude všechno v pořádku.. přes noc jsem ztratila 3kg, sice mi to neuškodí, ale raději bych měla 100kg a byla s malou
|
*S | 15300 |
Re: RE: Děti s matkami10.2.2008 10:45:27
Simi, v Havířove tiež. Ale FM je asi lepší, podľa referencií, čo som čítala. Ja som však u nás bola tiež spokojná, len sestry na detskom sú sem tam trochu popletené. Na JIPke sú úžasné.
|
simiki+koťátko 03/07 | 44774 |
Re: RE: Děti s matkami10.2.2008 10:40:02
holky, ve frýdku místku na sto pro přijímají matky s dětmi na JIP? jestli ji dnes z JIP nepustí, tak jsem ochotna ji převézt kamkoliv kde budu moct být s ní. máme si prý zavolat v 15hod, ale v tu dobu tam jsou i návtěvy, tak tam půjdeme, a už se od ní nehnu.
|
Lenka, 2 děti (4 a 1 rok) | (IP adresa: 85.207.41.121) |
• |
Re: RE: Děti s matkami10.2.2008 10:31:45
Johanesko,
v Brně mám rodiče :o). Pěkný den přejeme |
*S | 15300 |
Re: *10.2.2008 10:29:52
Johi, myslíš na tie skrutátorky? Tiež som sa divila, asi to tam nemajú prispôsobené elektronicky, keďže to nie je v bežnej rokovacej miestnosti alebo sa snažia pokračovať v nejakej tradícii ručného sčítania. Ale vrchol bol, keď tam ešte chodili a kontrolovali ich. To musel byť pekný chaos, vôbec im nezávidím.
|
johaneska | 75240 |
*10.2.2008 9:49:13
A dočítám ..nikdo nereagoval na Martinčiné prezidenty... I když ta je ještě napjatá tak jí to asi neva (Já osobně nereaguji neb to jde nějak mimo mně..)
|
johaneska | 75240 |
Re: RE: Děti s matkami10.2.2008 9:21:19
Počkej, jsi z Brna? Já myslela že tys ta z Poruby (ač jsem to jen přeletěla) (či ses mohla taky přestěhovat, že). Devu jsem nekupovala, myslím že to byl ten Sunárek a snad Hipp..ale opravdu již nevím, takové věci se rychle zapomínají.
|
*S | 15300 |
Re: RE: Děti s matkami10.2.2008 9:18:40
Lenka, tiež som bežne kupovala presnidávky bez cukru. Deva ich robila pre diabetikov, teraz ju kupujem zas, akurát je málokedy k zohnaniu. Ale už to celkovo nie je problém, tak to neriešim. A vtedy už začínali Sunarky a ešte niečo.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.