Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Bak | 22830 |
Re: už úterý7.10.2008 22:59:48
Peti ... no jasne ... tabulku sem budu hazet ... zrovna se na to chystam, neb rano nebudu na netu ...
|
Peťule, Elí, Áňa | 25771 |
Re: už úterý7.10.2008 22:25:12
Janulíčkovi velikánská gratulace k Barborce )))
|
Peťule, Elí, Áňa | 25771 |
Re: už úterý7.10.2008 22:24:13
Ahojíček,
tak Vás jdu pozdravit sama. Terezka podává přesné zprávičky koukám Ještě žiju i když bych nejraději už nebyla mám toho plné zuby Co se mě týká už by to fakt mohlo skončit toto trápeníčko jelikož mít bolesti mezi tím sedět na záchodě nebo mít hlavu v záchodě je docela už vyčerpávající. Pak se ty bolesti ani nedají rozlišit jelikož vše mě bolí a ty různé bolesti se slejou v jednu Holky díky za podporu a za to že na mě myslíte Alčí ten druhý termín jen dle UTZ dle MS jsem měla termín 3.10. Bak můžeš ještě vkládat tabulku?? Mě fakt není nějak moc dobře tak na to teď nemám nějak náladičku díky moc Mějte se tu hezky jdu zkusit spát |
Alčík + Karča + Mára a Renča | 71040 |
Re: už úterý7.10.2008 22:01:06
Holky, tak my máme také režim, ještě stále jen jíme, občas řveme a spíme, už bych chtěla, aby u nás byla také nějaká zábava
Eeko, ještě odstříkáváš? Já už ne, bylo toho čím dál tím míň, tak jsem toho nechala, jak hezky Eeka psala, byl by to pro ně panák Jaňulík, super, velká gratulace k další naší holčičce Jo a Kuliši v porodce upřednosťnovali také kaučuk, ale doma neměli šanci protestovat, ale je pravda, že z toho kaučuku jim to teklo rychleji a bez větší práce. |
Deni+František+Ella | 13842 |
Re: už úterý7.10.2008 21:53:05
eeko ja se musim usmivat jak to ctu
Janulikovi moc moc gratuluju. Kdo vi jestli se fakt nevlekla na tu masaz aby tomu pomohla ... budu to pak muset z ni vytahnout. |
Eeka | 20824 |
Re: už úterý7.10.2008 21:28:57
Deni, ja se ji nechystam trapit Jen proste BUDE mit rezim, at se ji to libi, nebo ne...ted uz je celkem zabehnuta v odpolednim bdeni, revu, koupani, jidle a uspavani + tedy to vstavani a snad se ustali i to nocni spani na jedno krmeni...a pak zahajime to samouspavani v postylce...
Hele, ja, matka tyranka, jsem ji ve ctyri v noci odmitla nakrmit a nechala ji rvat a NAVIC jsem u toho usnula! Dlabala az v sest, respektive az v sedm, pac v sest mela jen 40ml odstrikaneho MM...to byl jak panak...si lokla a bylo po tom Ale jak je dite na UM tak ji nemuzu ladovat jak se mi a hlavne JI zachce...takze dlabe 6x denne...s tim, ze pred spanim a nocni krmeni ji davam 120ml misto 90ml co dostava pres den...za dva tycny zacne dostavat 120ml i pres den... |
Re: už úterý7.10.2008 21:14:35
eeko tedy ty to beres smahem a neseres se s tim... ja na to teda nemam, me to vzdy hrozne vnitrne drasa kdyz slysim Ellu knucet a brecet. Potrebovala bych byt trochu vic odolna
|
Eeka | 20824 |
Re: už úterý7.10.2008 21:08:04
Hmmmm....u nas je pravidelne vstavani v pul sedme s tim, ze od sesti ji spuntuju...nekdy i driv
A pak je pravidelne, ze dve-tri hodky po probuzeni nespi...max jeste venku ve vaku...doma ani omylem... A vecer pravidelne rve...pak koupeme, krmime, ona usne u krmeni, za 3 minuty se najednou probere a pul hodky odkrkavame a uspavame... Ja ji budou cca 3 mesice tak zacnem ji davat do postylky bez uspavani...ted jeste se bojim toho jejiho zvraceni a tak...pak uz bude silnejsi a uz ted vidim lehky progres, tak snad za dalsi mesic a pul uz to bude vubec lepsi... Vlastne to zahajime po navratu z JAR..takze 1.1.-9 bude premiera Ale jinak ted fakt chrupe...a hlavne chrupe v postylce!!! UZ jsem zacinala mit z toho vecneho spani v lehatku depku... Ledusko, koukni sem...maji je jak se silikonem tak latexem... http://www.mimi bazar.cz/bazar.php?strana=1&album=259040 nebo na i-kram.cz |
Leduška+Vašík 02/05+Mařenka | 18331 |
Re: už úterý7.10.2008 21:06:43
Deni - mě Vašula zase vzal dudlíka od Aventu snat v tom největším provedení. JIné nechtěl. Ale tady velikost menší neměli, tak jsem to riskla a super, ten mu chutnal, protože byl velký a že byl silikonový mu nevadilo
|
Re: už úterý7.10.2008 21:01:32
Jo kacudku jsem chtela pochvalit - moc ji to slusi, krasna rodinka.
Ja si hovno pamatuju ... i kdyz kus diskuse prectu, tak ve dinale pak ani nebvim co jsem chtela napsat a na co reagovat, tak se uz radsi omlouvam. Ledu - me se taky pohledove libi vic silikon, lec co nadelam, Ella mi bere jen toho turbo mega dudlana z lekarny za 20 |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.