| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Módní doplňky a šperky

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
 Názory 110 z 9742  [Dalších 9732 >>]
Bak 22830

Re: už úterý

7.10.2008 22:59:48
Peti ... no jasne ... tabulku sem budu hazet ... zrovna se na to chystam, neb rano nebudu na netu ...
Peťule, Elí, Áňa 25771

7.10.2008 22:25:12
Janulíčkovi velikánská gratulace k Barborce :-))))
Peťule, Elí, Áňa 25771

7.10.2008 22:24:13
Ahojíček,

tak Vás jdu pozdravit sama.

Terezka podává přesné zprávičky koukám ~;)

Ještě žiju i když bych nejraději už nebyla mám toho plné zuby ~;(( Co se mě týká už by to fakt mohlo skončit toto trápeníčko jelikož mít bolesti mezi tím sedět na záchodě nebo mít hlavu v záchodě je docela už vyčerpávající. Pak se ty bolesti ani nedají rozlišit jelikož vše mě bolí a ty různé bolesti se slejou v jednu ~;((~;((

Holky díky za podporu a za to že na mě myslíte :-)

Alčí ten druhý termín jen dle UTZ dle MS jsem měla
termín 3.10. :-)

Bak můžeš ještě vkládat tabulku?? Mě fakt není nějak moc dobře tak na to teď nemám nějak náladičku ~;((~;(( díky moc :-)
Mějte se tu hezky jdu zkusit spát :-)
Alčík + Karča + Mára a Renča 71040

7.10.2008 22:01:06
Holky, tak my máme také režim, ještě stále jen jíme, občas řveme a spíme, už bych chtěla, aby u nás byla také nějaká zábava :-)
Eeko, ještě odstříkáváš? Já už ne, bylo toho čím dál tím míň, tak jsem toho nechala, jak hezky Eeka psala, byl by to pro ně panák~j~
Jaňulík, super, velká gratulace k další naší holčičce~s~
Jo a Kuliši v porodce upřednosťnovali také kaučuk, ale doma neměli šanci protestovat, ale je pravda, že z toho kaučuku jim to teklo rychleji a bez větší práce.
Deni+František+Ella 13842

7.10.2008 21:53:05
eeko ja se musim usmivat jak to ctuR^

Janulikovi moc moc gratuluju. Kdo vi jestli se fakt nevlekla na tu masaz~:-D aby tomu pomohla ... budu to pak muset z ni vytahnout.
Eeka 20824

7.10.2008 21:28:57
Deni, ja se ji nechystam trapit:-) Jen proste BUDE mit rezim, at se ji to libi, nebo ne...ted uz je celkem zabehnuta v odpolednim bdeni, revu, koupani, jidle a uspavani + tedy to vstavani a snad se ustali i to nocni spani na jedno krmeni...a pak zahajime to samouspavani v postylce...:-)

Hele, ja, matka tyranka, jsem ji ve ctyri v noci odmitla nakrmit a nechala ji rvat a NAVIC jsem u toho usnula! Dlabala az v sest, respektive az v sedm, pac v sest mela jen 40ml odstrikaneho MM...to byl jak panak...si lokla a bylo po tom:-)

Ale jak je dite na UM tak ji nemuzu ladovat jak se mi a hlavne JI zachce...takze dlabe 6x denne...s tim, ze pred spanim a nocni krmeni ji davam 120ml misto 90ml co dostava pres den...za dva tycny zacne dostavat 120ml i pres den...:-)

7.10.2008 21:14:35
eeko tedy ty to beres smahem a neseres se s tim... ja na to teda nemam, me to vzdy hrozne vnitrne drasa kdyz slysim Ellu knucet a brecet. Potrebovala bych byt trochu vic odolna:-)
Eeka 20824

7.10.2008 21:08:04
Hmmmm....u nas je pravidelne vstavani v pul sedme s tim, ze od sesti ji spuntuju...nekdy i driv:-)

A pak je pravidelne, ze dve-tri hodky po probuzeni nespi...max jeste venku ve vaku...doma ani omylem...

A vecer pravidelne rve...pak koupeme, krmime, ona usne u krmeni, za 3 minuty se najednou probere a pul hodky odkrkavame a uspavame...

Ja ji budou cca 3 mesice tak zacnem ji davat do postylky bez uspavani...ted jeste se bojim toho jejiho zvraceni a tak...pak uz bude silnejsi a uz ted vidim lehky progres, tak snad za dalsi mesic a pul uz to bude vubec lepsi...

Vlastne to zahajime po navratu z JAR..takze 1.1.-9 bude premiera

Ale jinak ted fakt chrupe...a hlavne chrupe v postylce!!! UZ jsem zacinala mit z toho vecneho spani v lehatku depku...

Ledusko, koukni sem...maji je jak se silikonem tak latexem...

http://www.mimi bazar.cz/bazar.php?strana=1&album=259040

nebo na i-kram.czR^
Leduška+Vašík 02/05+Mařenka 18331

7.10.2008 21:06:43
Deni - mě Vašula zase vzal dudlíka od Aventu snat v tom největším provedení. JIné nechtěl. Ale tady velikost menší neměli, tak jsem to riskla a super, ten mu chutnal, protože byl velký a že byl silikonový mu nevadilo~j~

7.10.2008 21:01:32
Jo kacudku jsem chtela pochvalit - moc ji to slusi, krasna rodinka.
Ja si hovno pamatuju ... i kdyz kus diskuse prectu, tak ve dinale pak ani nebvim co jsem chtela napsat a na co reagovat, tak se uz radsi omlouvam.

Ledu - me se taky pohledove libi vic silikon, lec co nadelam, Ella mi bere jen toho turbo mega dudlana z lekarny za 20:-)
 Názory 110 z 9742  [Dalších 9732 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.