| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 6474  [Dalších 6374 >>]
Madla & 3 trpaslici 4570

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ctvrtek

31.10.2005 4:05:39
Maybe to jsi mne "pobavila" s tou servirkou, ja jsem myslela, ze to se deje jen v Sopranos :O)
Nas se to jeste nestalo, prestoze nedavame spropitne vsem ale pouze tem, kteri si to zaslouzi. Manzel ma obcas jina meritka. Ja bych servirce spropitny nedala, ani kdyby to jidlo za nic nestalo, ovsem muj manzel je milosrdny a rika, ze servirka, za to nemuze.
Meli jsme dobrou prihodu v Quebec City, tam si chytrolini 15% prictou k cene automaticky a pak ti na credit card uctence vytisknou dalsi linku na tip...tak jsem si na to zavolala managera - pomalu ani anglicky neumel :O(
Jdu zehlit...
Dneska jsem zapomneli na casovy posun, tak jsme si uzivali az vecer, deti byli v 7.30 posteli - nevidane...a mi si dali vino - potrebene :O) at nam ten tyden zase hezky zacne.
Max ma narozeniny, uz jsem udelala 16 malych darku do skolky, vymyslela dort - ted ho jen upect, zabalila jeho darky. Z donuceni koupila kostymy na zitrek, aby chudinkky deti nebyli jedne, ktere Halloween nesdrzi.

Taky mi prijede, kamaradka - letuska, moc se tesime.
pod lednici a pod sporakem oklizim, jen kdyz mi tam neco duleziteho spadne :O) aby jsi se necitila tak spatne, jak casto myjete okna? Ja cca jednou za rok a pul....vidite, jsou i cunata, ktera jsou horsi nez vy. Ovsem ty moje okna, ne ze uz na nenemuzu koukat, ale ono uz pres ne neni videte :O( takze nejblizsi volnou sobotu, az bude manzel doma, protoze ty nase se musi vyndavat a ja je proste neunesu :O(
Mejte se hezky!
Milka+4 7376

Re: Re: Re: Re: Re: ... jsem zpet

30.10.2005 20:41:07
Ahoj Peto,
Zuzka ma ted 7,1 kg a tak 66 cm. Ondra mel ve 4m 6,6 kg a 64 cm a v 5m 7,32 kg a 68 cm. V 8m mel uz 72 cm a 8,4 kg. To je rozdil 6cm a 1,3 kg. To je docela dost (alespon co se delky tyce). Proste Zuzka bude mala roztomila zabka! :-D
Ondra posledni dobou zacina zpivat cele kusy pisnicek, kratke prespiva s drobnymi chybami cele (sem tam vynecha nejakou predlozku nebo jinak vysklonuje nejake slovo). Mam z toho docela radost.
Manzel s nim byl dneska na plavecaku a Ondrik pry byl velice opatrny, aby se nahodou nenamocil vic nez by chtel ;-). Jooo.. a taky jsme si pro nej pujcili male kolo s postranimi kolecky, tak se snazime jezdit, ale myslim, ze na to jeste nema silu v nohach. Kdyz ho tahneme na provaze, tak slape, ale sam jedine po rovine a hodne hladkem chodniku nebo s kopce.
Petra+2 9023

Re: Re: Re: Re: ... jsem zpet

30.10.2005 19:54:38
no krásný!!!! právě jdem pouštět Tajemnou komnatu, co jsme si v pátek nahráli
VV zpravodajství pro Danču: Michal vyřadil Reginu :-(
pa p.
Ivka+3 14238

Re: Re: Re: ... jsem zpet

30.10.2005 19:29:44
Nazdar holky, zdravím koncem víkendu. Normálka nám děti díky změně času a absenci denního spánku už skoro půl hodiny spí! Nestihly ani večerníček.

Símo, tak co, už ses dala dokopy? Prosím nějaké upřesňující info ke svatbě, proč by měl Matí marodit, přejedl se???

Bobek do travičky jsme asi dvakrát měli, normálně jsem ho pomocí kapesníku hodila do koše. Taky jsem už vyhodila do koše dvoje Mišanovy slipy, když to na travičku nestihl ;-)

Musím se pochválit, co jsem stvořila. Já, naprosto nekreativní člověk, jsem vymyslela Vikince kostým na Halloween (snad se to tak píše, achjo, ta moje angličtina teda upadá :-( )! Toto je naše malá Hermiona:
Petra+2 9023

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ... jsem zpet

30.10.2005 13:42:14
Milko,
vždyť je to křehká holčička, tak to musí být menší! Já taky doufám, že Karolínka neporoste do Marťasových rozměrů... I když teď už zabrzdil. A kolik má?
Símo, co je Matesovi? Jaký to bylo? Stihlas všechny chlebíčky?
Jedem asi do ZOO.
pa P.
Milka+4 7376

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ... jsem zpet

30.10.2005 11:30:19
Ondra se zatim nikdy na travu nevykadil, i kdyz obcas se mu nekdy chtelo. Ale kdyz jsem ho vzala nekam za ker, tak uz ho to preslo .. a pockal domu. Minuly tyden mel prujem o zrovna jsem sla se Zuzkou na kontrolu v 8.m. .. Ondra stravil ctvrt hodiny u Dr. na zachode, pak jsme sli pryc a musela jsem s nim zabehnout ke kamaradce, ktera bydlela pobliz a tam taky sedel ctvrt hodky na zachode a porad tvrdil, ze jeste kadi :-))). Nastesti to nepustil do kalhot.
Predstavte si, ze Zuzka vazi a meri v 8m tolik, co Ondra v 4,5 mesicich! A pritom ma faldiky a docela oplacanej zadecek ;-).
Sima, Matýsek 03 a Sárinka 06 8793

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ... jsem zpet

30.10.2005 8:43:48
Tak nám se to snad ještě nestalo, že by chtěl venku kadit. Když nepočítám zahradu.
Holky tak Mates svatbu omarodí.
Petra+2 9023

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ... jsem zpet

29.10.2005 23:06:31
hm, to je Ondra šikulka! živě si představuju, jak na něj rvete tuhle malou plenku :-)) a jak to děláte, když se dětem chce kadit venku, záchod nikde, necháte je to pustit na trávu? a seberete to? si to nějak nedovedu představit, jestli mám nosit pytlíky jak když jdu se psem... nebo na ně rvát plenky nebo je přesvědčit, ať to vydrží až domů? Martí kadil zatím na trávu jen na chatě.
Milka+4 7376

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ... jsem zpet

29.10.2005 20:19:09
Ondra spi pres poledne taky nahatej, jen v tilku. Na noc jsem mu davala Huggies Soft&Dry a celkem v pohode. On se tam fakt vycura malinko ...
Cestovani (i delsi) zvladame v pohode. Vlastne si ani nepamatuju, ze by se O. nekdy v aute pocural.
Minulou sobotu jsme jeli do Zoo autobusem (mame to 60 km + cesta metrem a busem po Praze). Cesta tam uplne v pohode. Zpatky si Ondrik vzpomnel po te, co jsme nastoupili do autobusu a ridic uz zavrel dvere, ze chce kadit .. tak jsme na nej doslova narvali Zuzky plenu (vel 4-9 kg). Vydrzel az domu a v klidu udelal bobka do nocniku :-))).
Sima, Matýsek 03 a Sárinka 06 8793

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ... jsem zpet

29.10.2005 12:15:13
jo ty dražší
ty soft and dry tak z těch nám horem tekly hovínka
tak mám hotovo, ještě se zkrášlit a vyrážíme
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 6474  [Dalších 6374 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.