| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 6474  [Dalších 6394 >>]
Petra+2 9023

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ...

2.11.2005 13:33:49
ahojky,
ne, to bych sama opravdu nezvládla! Honza měl včera volno, tak jsme si udělali rodinný výlet. Vždyť jsem psala, že byl naštvanej, že nemohl do žirafího domu... Ty ty moje příspěvky vůbec nečteš!! Teď jsem tě odhalila :-))
Každopádně jsme toho měli oba plný kecky. Popohánět Martínka, aby se nezastavoval u každýho šutru a cinkat Karolínce chrastítkem nad hlavou není jen tak! No a v zácpě to bylo taky bezva, táta na nervy, Karolínka ječela jak o život a já nad ní pískala s pískacím pejskem. Škoda, že auta s miminy nemají přednost...
Dneska jsme byli s Kájou na kyčlích a má to v pořádku. HURÁ!! a ověřila jsem si, že nošení plenek navíc na vývoj kyčlí pravděpodobně vliv nemá... jelikož jsem to flákala, jak se dalo.
pa P.

tak nevím, jestli se to uložilo nebo ne...
ještě něco připíšu: k té stavebnici, viděla jsem jí tam a zdálo se mi to míň kousků za víc peněz, jestli se dobře pamatuju, já to kupovala u Ondříčka v B.Smetany
a Malýho špióna jsem kupovala v Levných knihách na rohu B.Smetany a Nám.Republiky
jo, to neva s tím srazíkem, kašel a rýmu chytit nemusíme, dávám malýmu vitamíny a zatím se držíme!
konec...
Sima, Matýsek 03 a Sárinka 06 8793

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ...

2.11.2005 10:38:03
Jo ve vánočním katalogu hypernovy je prý ted ta stavebnice jak sem dávala ivka odkaz. Už si ho nepamatuju, tak nemůžu srovnat cenu, ale ty jsi jí petro kupovala nebo se pletu?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ...

2.11.2005 9:39:11
malej špion, to je to jak jsi kupovala u toho tesca? já na to koukala a neviděla
v zoo jsi byla zase sama? to jsi dobrá
já vidím bledě to úterý, každopádně dám ještě vědět, ale vypadá to, že se mu rozjíždí i rýma, kromě kašle
Petra+2 9023

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ...

2.11.2005 8:57:43
no jasně! naše nejoblíbenější stránky!!! jsem tam teď častěji, než na Rodině :-)
VV: do Duelu jde Wendy
P.
Milka+4 7376

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ...

1.11.2005 22:44:13
My jedeme do ZOO ve ctvrtek :-). Pozvala me kamaradka, co pracuje v materske skolce, ze budou mit volno v autobuse, tak jsme se tam vetreli. Doufam, ze nam vyjde pocasi.
Na ovladani mysi jsou skvele hry na strankach www.bobthebuilder.com (borek stavitel) - treba vybarvovani bagru atd.
Petra+2 9023

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ...

1.11.2005 20:33:52
Ahojky,
jojo, to je hezký datum, to se bude dobře pamatovat, to bylo dřív ofic. Osvobození, že jo? No vůbec květnová miminka jsou super, na jaře. Dubnová taky, samo. Už nebudeš muset kupovat žádný kombinézy apod. Já dneska navlíkla Karolínku poprvé do zimního, i spací pytel jsme vytáhli a moc dobře to nenesla. Byli jsme zas na výletě -tentokrát v Pražské ZOO. Musíme tam někdy v létě, protože letos jsme byli brzy na jaře a teď zas na podzim a půlka zvířat je někde zalezlá. Nicméně Marťasovi se to líbilo, do žirafího domu jsem stihla jít jen na WC a v 16h zavřeli, což se manža moh zbláznit, že je neviděl zblízka! Dostala jsem vynadáno, že vůbec dovolim jít čůrat! no nic, až na zácpu před Barrandovským mostem to bylo super!
Ještě jsem vám chtěla napsat, že se Martí včera naučil ovládat myš u PC, najede si na obrázek, klikne na něj, chytne si ho, přemístí jinam. Jak už jsem tu psala několikrát, že miluje hru Malý špión, tak už si jí může hrát sám! Jupí, mně to totiž šíleně nebavilo.
Tak zatím, jsem nějaká unavená...
pa P.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ...

1.11.2005 10:58:12
Hezký datum. Eliška je vlastně v dubnu, já pořád žiju tím květnem. No ale třeba to bude o něco dřív.
Kačka + Eliška + Anička 11839

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ...

1.11.2005 8:34:56
9.5.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ...

1.11.2005 8:14:39
Já bych to viděla na začátek května? Co??
Petra+2 9023

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ...

31.10.2005 22:26:32
Ahojky,
Kačko, moooooooc gratuluju!!!!! to je super! s tou boreliózou, ať tě nestraší, určitě to bude dobrý! tak kdy to čekáš? zas duben, květen, nechce se mi to počítat :-)
tak ještě Marcela... jak jste na tom? už byl den D podle toho astrologa?
Símo, hezký, slušelo vám to!
pa P.
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 6474  [Dalších 6394 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.