Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Kačka + Eliška + Anička | 11839 |
Re: Re: Re: Re: Re: ...31.10.2005 21:44:29
Milko, můžeš. V práci to ještě moc nevědí, ale už se to pomalu dozví. Holky, byla tu před chvílí kolegyně z práce mi říct, že jedna kolegyně (byla jako moje máma, chodila k nám pravidelně na návštěvy) umřela ve čtvtek při autonehodě.
Milko, můžeš to taky napsat ségře, bude vědět, o koho jde. Když tak, ať mi napíše. Je top hrozný, pořád mi to nějak nedochází ... |
Sima, Matýsek 03 a Sárinka 06 | 8793 |
Re: Re: Re: Re: Re: ...31.10.2005 20:32:05
No Maybe díky tomu, že jsem v černým, kdybych sem dala fotku z boku, to byste se divily. Ale já jí sem radši nedám.
Kačko nestraš, proč bys jí měla mít zrovna ted. |
Milka+4 | 7376 |
Re: Re: Re: Re: ...31.10.2005 20:15:04
Kacko moooooooooooooooc gratuluju! A kdyby neco, tak se za tebe primluvim tam nahore ;-). (PS Muzu to napsat i Nade? Neni to tajny??)
|
maybe | 13335 |
Re: Re: Re: ...31.10.2005 16:40:15
KACKOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!
obrovska gratulace! a tys to takhle tajila:-) Preju at je vsechno super duper v poradku! a hlavne pravidele info bych si prosila. A zas budem tipovat:-) Simo, takhle na ty fotce ani skoro neni videt, ze jsi tehu:-)vis to urcite?:-) Ivko, chvalim kostym. Sebi jde zas za kovboje, ani si to nepamatuje z lonska. Mela jsem totiz ten jeho kostym vetsi, ze usiju Mie indiasky a pujdou spolu. Jak by me napadlo, ze ji jeste touhle dobou nebudu mit doma...ALE! Za tyden touhle dobou bych ji uz mohla drzet v naruci!!! Madlo..LOL:-) tady se tipuje od 15-30 %...je to docela sprosty, protoze zamestnavatel neplati lidem dost na hodinu, tak to odskacou zakaznici... |
Re: Re: ...31.10.2005 15:28:14
no Símo nevím, ale poslali mě znovu na krev a Dr. říkala, že kdyby to byla boreliźa, tak by to bylo špatný. Ale že mi nic říkat nebude až kdyby ...
|
Re: ...31.10.2005 15:25:04
no ale to neznamená, že máš boreliozu, ale žes jí někdy prodělala ne? já jí měla taky a zjistilo se to až z krve
to je dobře, že je to v poho, mě žádnej tenhle utz nedělali |
...31.10.2005 15:00:52
ahoj holky,
moc Vás zdravím, te´d už jsem dost dlouho nepsala, tak aspoň nějakou veselou zprávičku :-) Jestli to ještě nevíte, tak jsem ve 13. týdnu :-) Dneska jsem byla UTZ, jak se dělá ten genetickej s rojasněním šíje, ... a vše je OK. Jenom mám hraniční hodnoty na boreliózu, takže mě pěkně vystrašili - výsledky budou nejdřív za týden a kdybych ji měla, tak by to asi nebylo moc dobrý :-( |
Marselinda-Míša 4/03,Sabri8/06 | 6888 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ... jsem zpet31.10.2005 13:31:00
Petruš, Míša kadí kdekoliv, takže já opravdu nosím pytlíky a sbírám hovínka jak po pejskovi. Prostě mi to nedá to tam nechat. Alespoň my si po svých dětech uklídíme, když pejskaři neuklízí.
Ivko kostým je bomba. Moc se ti povedl. Já bych nápady měla,ale bohužel je neumím zrealizovat. Tento týden čekej zásilku. Snad to stihnu poslat zítra. |
Marselinda-Míša 4/03,Sabri8/06 | 6888 |
Re: Re: Re: Re: Re: Dotázek31.10.2005 13:13:52
Símo pohádek máme docela dost. Kdybych ti uměla poslat seznam, tak ti ho pošlu rovnou,ale to neumím. Zkusím nějaký napsat. Bořek stavitel, Autobusy v jednom kole, Zlatá kolekce(Bugs Bunny), hledá se Nemo, Dinosaurus, Bambi, Roboti, Lední medvídek. Teď si nevzpomenu na všechny. Ještě taky máme pohádky na VHS. Míša má sle svoje oblíbený a ty jedou pořád do kola. Jedinýho Bambiho dokouká do konce jinak ho ty dlouhý pohádky nebaví. Já je zase miluju, tk mi to nevadí a čučím na ně já :-)).
Dneska jdeme na Haloweenskou párty, tak jsem zvědavá jestli se nebude Míša bát. Budu muset ještě pročíst vaše příspěvky. zatím jsem se k tomu nedostala. |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ctvrtek31.10.2005 7:40:26
Já včera ani nemohla psát, udělalo se mě večer tak zle od žaludku, že jsem zalezla s matesem a celou noc lítala na záchod.
Mates se sice přejedl, jedl věci co doma nestrčí do pusy, když jsem ho tak sledovala, tak bych řekla, že toho celkem za to odpoledne snědl víc než jindy za měsíc. Dokonce už na radnici nám brečel hlady a žízní a já macocha mu nic nevzala. Pak jsem našla v tašce žvýkačky, tak dostal aspon žvejkačku. Až na to, že jsem byla svědek a Matyáš si při novomanželským polibku přišel pro mojí kabelku, rval jí ze mě a až když se mu jí povedlo ukořistit, tak jsem zjistila, že tam loví žvejkačky. Jinak tam zahanbil všechny věkový kategorie, protože vydržel bez přestávky tancovat čtyři hodiny. Šoumen na entou. To jídlo stíhal při tanci. No a pak jsem zjistila, že to druhý dítě co tam bylo má tak šílenou rýmu, odváželi ho už v sedm a vypadal na horečku, tak jsem si říkala to je dobrý, tak budeme nemocný. No nestihnul ho nakazit, protože jsem ho odvezla v deset a jak ulehnul, tak dostal šílenej chrchlák, začal se mě dusit, že jsem se viděla už na pohotovosti. Ale vypadá to tuky tuky jen na ten kašel, horečky nedostal. Tak to je asi všechno. Pod lednicí nevytírám, mám vestavnou. Okna meju tak jednou za tři čtyři měsíce, máme špaletový, takže na to víckrát nemám sílu umýt těch třicet oken co máme v baráku. Ale bejvala jsem činorodější, myla jsem častěji. Ivko kostým bezva, to já bych tedy nezvládla. JO co to povlečení, byli jste se podívat? Tak ještě fotečka. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.