| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 54028  [Dalších 53928 >>]
Piškotek 14942

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Úterý

29.8.2006 20:45:31
Shirin to by mě taky zajímalo kde jste byli s takovýma službama pro děti!!
Tomík měl plnou pusu aftu, nejprve to vypadalo na čepovou angínu, ale nakonec naštěstí jen afty.Ale bylo to co do prožívání Toma nejhorší nemoc co měl:-((Asi ho to hodně bolelo, nejedl, nepil dokonce se ani nehýbal, jen ležel a naříkal.Ale už jsme dobří!!

Pídi, jo jo lešná je super, my jsme tam tak 1xza 14dní na celý den!V týdnu je tam i malo lidí na těch dětských hřištích, tak si to tam užíváme.
kdo se někdy přidá, holky??Fakt to stojí za to!

Jinak fotky jako vždy super, těším se až večer nebo zítra kouknu na rajče na ostatní!!

Píďa, Kubásek12/04 Anika5/07 12094

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Úterý

29.8.2006 20:09:07
Juti nebyli, stavili jsme se tam jen na chvilku, protože Kubas už v autě děsně prudil, a jeli jsme okolo, tak jsem myslela, že ho necháme vyběhat v parku. No zajímali ho jen ti pávi a pak házení kamínků do kašny. Jinak prudil dál...

Re: tapezka z dovolené

29.8.2006 20:07:10
Hmm ta první se mi nějak zdeformovala. Adresa na naše fotoalbum je v deníčku v otázkách a vzkazech;o) Shirin, tak to jste se měli fajn, chtěli jsme se na Pustevnách zastavit cestou domů, ale nakonec jsme radši jeli do zoo v Lešné. Bylo to tam fakt super!!!! A jsem docela ráda, že jsem takovou mluvící holčičku ještě nepotkala, jinak bych měla deprese...
Kuba se naučil nový slovo - není. Takže teď rozumuje ba ba (baf baf čili pejsek) a já na to, kde je pejsek a Kubas: Není. Nebo volal lulu lulu, sedl si na nočník a vstal a povídá není...
Jutka 27795

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Úterý

29.8.2006 20:02:34
Shirin a kde na Pustevnách jste bydleli? Jakože v té kolibě, nebo ve spravené Tanečnici nebo jak se jmenujou ty krásn chaty?

Pídi, krásný fotky, mmch v Buchlovicích ve sklepě je vynikající vinotéka:)) Nebylo jste? :)

tapezka z dovolené

29.8.2006 19:56:18
s ostružinou (momentálně nejoblíbenější ovoce)

lesní skřítek

panoramata

spící turista

ovečka - nejlepší zvíře

Nějak mě to zmohlo

Paraple

slunečnice

V nádherné zoo Lešná

Nejlepší zvíře na světě

Cestou zpátky jsme se stavili ještě v Buchlovickém parku, ale Kubas dost prudil, takže z toho moc nebylo

i když pávi a kašna ho dost zaujali, takže pak nezlobil.

Kdybyste chtěli vidět víc fotek, mám jich na rajčeti spoustu, adresu hodím do deníčků.
Iva a Klau 4781

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Úterý

29.8.2006 19:46:00
Ahoj holky!
PIŠKOTKU,je fajn,že je líp!
U nás jsme taky masažravý!!Klau sní klidně pulku kuřete na posezení a u toho mlaská!a když stojím v masně tak řve maso,maso!párky miluje,šunku zbožnuje ani nepotřebuje přílohy!!
dnes se kamarádce nar. syn Filípek,tak jse celá naměko!a to má doma o 3měs. mladší holčičku,jak je Klau!nedovedu si to představit,ale miminka se mi líběj,to zase jo!o)
shirin 15589

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Úterý

29.8.2006 19:15:38
Piskotku..a co se delo vam??Postrehla jsem "jen",ze mel tomik afty...mel je jako nemoc nebo jako pricinu nemoci jine??teda snad me chapes:)
shirin 15589

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Úterý

29.8.2006 19:14:41
ahojky

Miri:me se libi nejvice Matyas:)

Jeste k tem Pustevnam,pocasi nam nakonec vyslo super,v patek sice prselo,ale to jsme nebyli schopni vytahnout deti z toho jejich moooc fajn koutku,takze to vlastne ani nevadilo.
A v sobotu jsme sbirali hriby..chahcha..sbirali..mnoo,pak nam je protridil kamarad co prijel,,pulku muchomurek vyhodil:D..ale my s tim tridenim pocitali:)
Teda ja nasla jen dva pravaky a tech stopro vedela,ze jsou jedle.Ale Johnny a Sam(j.kolega a nas spolecny kamarad,byl tam s nama)sbirali temer vsechno a pak si to teda nechali vyhodit:D

A jeste bylo moc fajn,ze i kdyz jeden den sara vstala o pul seste,tak mi otevreli koutek,pustili pohadku,nachystali snidani..super:)

A jestli jsem si myslela,ze sara krasne a hodne mluvi...uz si to snad ani nemyslim:D..byla tam o tri mesice starsi holcicka,ktera mluvila naprosto,ale naprosto neuveritelne.Sara,kdyz ji videla,tak uplne onemnela:D:D

Miri30 11611

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Úterý

29.8.2006 16:18:52
Tak já se loučím, uháním pro malého a pak hurááá na bazén. Už se těším, až se naložím do bublinek.
Nakouknu zítra. Zatím Pááááá
Piškotek 14942

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Úterý

29.8.2006 16:04:12
Dadi a ty jsi ju už zkoušela kontaktovat a neozvala se?

Jani taky slušná nakládačka:-))

Malý mi tu lítá a řve mamíí maso:-)Asi dohání to že skoro 3 dny nejedl.Nebýt toho že by nám sežral celou večeři tak mu klído dám!
On je celkově hodně masový, když má třeba špagety hned spusí maso není,maso deje(kde)??
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 54028  [Dalších 53928 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.