Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Miri30 | 11611 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Úterý29.8.2006 15:59:01
Piškotku,
mně přijde, že jo. Ale asi to nebude tak strašný, protože když jsem přišla k té zubařce, měla jsem na sobě volnější košili a džíny, tak na mě koukala jako z jara, když jsem ji upozornila, že jsem těhotná. A pak se divila, že jsem už na konci 6 měsíce, prý si toho vůbec nevšimla. Tak nevím, brýle nenosí :-))) Ale já už se pomalu začínám cítil jako kulička :-) Jméno pořád není rozhodnuté, momentálně je v kurzu Hynek, Jáchym, Matyáš. Sněhu bude mít holčičku? Něco jsme zachytila z předchozích příspěvků... |
Jana,Jonáš 7/01,Tobiáš 12/04 | 23277 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Úterý29.8.2006 15:54:14
Tak já se musím přidat!Včera Tobiáš snědl 3 misky špaget se sýrem.:-)Už jsem myslela,že mu musí být z toho špatně,ale pořád říkal mňam,mňam...
Jí někdy daleko víc jak Jonáš. |
Dada+2 | 24860 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Úterý29.8.2006 15:41:13
Cha chá, tak to jsi mě teď opravdu potěšila. 2 roštěnky s rýží a 2 dezertíčky říkaš? :-)
Jj,dej ji mé číslo.....snad se mi ozve, potvora. |
Piškotek | 14942 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Úterý29.8.2006 15:40:58
Teda s tím zubem, to fakt muselo být nepříjemné!!Nás čeká zubař na začátku září, nic mi myslím není a už mám z toho hruzu!!
A řešit něco takového když je člověk těhu, musí být hnus:-((( Hm tak 28tt to už musí být pupík,co??Jméno už je odhlasované? |
Miri30 | 11611 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Úterý29.8.2006 15:38:09
Piškotku,
jsem 28tt. Jak budu mít nějakou fotečku, tak určitě hodím, ale nějak mi to nevychází, sama se nevyfotím a jinak na to pořád nějak zapomínáme. A teď s tím zubem jsem měla úplně jiné myšlenky. Ale slibuju, že než porodím, tak nějakou fotečku vložím :-)))) |
Piškotek | 14942 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Úterý29.8.2006 15:32:43
Miri, kolikátý sji týden??Co takhle nějakou fotečku pupíčku??:-)
Katu tady je taky šííleně! Jinak malý nechtěl před spaním jíst no a ted neví co by sežral.Už snědl 2 celé roštěnky, k tomu tak 2 kopečky rýže, a ted už valí druhý pudinkový dezertíček. Tož tak s jídlem:-)) Dadi určitě jak pujdu do města, nakouknu jestli tam R.je, možná by bylo lepší než přes net.že bych jí dala tvoje číslo at se ozve,co? |
Dada+2 | 24860 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Úterý29.8.2006 15:18:10
Miri, já pupek neřeším, hihihi.
|
Miri30 | 11611 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Úterý29.8.2006 15:12:52
Dado,
Vilda má taky pupek, obzvlášť, když se napije a pořádně nají. Ale podle mě to v tomhle věku takhle mají. Holky měly taky dlouho břicha, myslím tak do 3 let a to mají v 5 letech každá 14 kg, jsou fakt hubeňoučký. Tak pupek neřeš !!!!! |
Dada+2 | 24860 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Úterý29.8.2006 14:51:58
Hmm, tak Cyrek před chvílí usnul.
Miri, ahój. Myslím, že se už ATB nemusíš obávat.A dík za info o jídle u vás. Cyrek má 13,5 kila, ale pupek fakt obrovský..skoro jako Laurika.:-) Sněhu,tak co dokupuješ do výbavičky nějakou růžovou nebo ne?:-o Romi, už jen ten název bytové "družstvo" mluví za vše.:-( Piškotku, nepůjdeš kolem Optiky? Potřebovala bych nutně číslo na Romču Pav.Vím, že se to nedělá, takhle mámit čísla, ale já už nevím, na koho se obrátit. |
Katuna | 31056 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Úterý29.8.2006 14:44:53
Ahojky...tady je počasí,že by psa nevyhnal.Kuba je vzhůru a potřebujeme na nákup a na poštu....a prší a prší:-(((Včera jsme byli konečně na 18 měsíční prohlídce(s 3 měsíčním zpožděním),to asi dr přehlédla a tvrdila mi jak má na všechno dost času,nočník,mluvení atd.Prohlídka probíhala asi jako u Jutky,Kuba si myslel,že si tam přišel hrát,když ho poslouchala málem tam lezl po zdi,vzteklounek,změřený je ve stoji na špičkách a zvážený podle oka,ručička se nestačila na váze ani zastavit:-(((Ale je vysoký jako kuchyňská linka(86) a váží 13 kg.
Manža vezl taťku do Brna na nějaké vyšetření a možná bude muset na další operaci,ještě se neví....tak zas budem věčně sami,doufám,že nás taky někdy vezme taky a třeba bysme navštívili kavárničku. ad jídlo,my jsme na tom bídně,mlíko nepijeme od tý doby co měl ty průdušky,jogurty do něj rvu pod nátlakem.AVčera jsem mu udělala meruňkovou kaši od hami(poslal mě s ní někam...)Dneska nechtěl ani jeho oblíbenou bramborovou,k večeři sní bez problémů celý chleba.A z ovoce začal jíst tolik nenáviděné banány,ale ostatní mu zas nechutná,takže celkem na bednu... Romčo,muselo to být šílené,ale asi bych hned neházela flintu do žita a byt neprodávala,oni to spraví a bude zas dobře,tolik práce dělat znova.A romča je taky šikulka bez plínek.... Piškotku, Tomíka mně bylo líto,když jsem byla malá,měla jsem aft plnou pusu a nemohla ani mluvit,ale genciálka taky zabrala.A ty vitamíny,ty dávala švagrová klukovi,ty v tý oranžový krabičce,ale jemu to bylo prd platný.Oni totiž nechodili ven,když pršelo,když mrzlo,pak na něj jen fouklo a marodil furt.A když jsem chtěla já nějaký vitamíny pro Kubu,tak mi lékárnice říkala,že by si děti měli do 3 let vybudovat imunitu sami.Ale asi do nich půjdu,ty budeš zkoušet ty lahvičky??? |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.