| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 54028  [Dalších 53898 >>]
Jutka 27795

Re: Re: Úterý

29.8.2006 12:45:45
Uff, tak je Emča naočkovaná, ale byl to teda silný zážitek!!! U Mudry bylo lidí jak nas...o, takže jsme hodinu čekaly a pak Emča ztropila v ordinaci skandál:)) Nechtěla se nechat ani zvážit a změřit:) Údajně váží 12,5 kg a měří 84 cm, aĺe naše váha doma ukazuje 12 kg a přeměřím ji asi taky metrem:)) Byla teda už i utahaná a hladová, ale že dem pá říkala jen sme přišly do čekárny :) A taky si odmítala sundat čepici i bundu. Vůbec nechápu, že se tak bála, když jsme tam byly naposledy v dubnu a to jí Mudra nic nedělala:OOO
Dada+2 24860

Re: Re: Úterý

29.8.2006 12:42:53
Ahojky,
Cyrek dneska opět nespí po o.Vstávali jsem totiž v 9.50. Kdyby nás nevzbudilo klepání na dveře a Cyrda, jak volá "po(š)ťačka",tak asi spíme dál.:-)

Piškotku, to je dobře, že jsou afty konečně na ústupu.
A 99% lidí mi říká Dado.

Brňačky užijte si srazíkování.

Shirdo,uvidíš, že to J.vysvětlíš.Vím, jak ti ale je. Taky bych to Turecko musela u nás doma hodně obhajovat.

Holky,kolik toho vaši bobani sní tak třeba na večeři?
Cyrda jí poslední dobou fakt docela dost a tak si říkám, jestli ho nemám trochu krotit. Na večeři(v 19.30) měl třeba včera talíř husté gulášovky a do toho nalámaný celý rohlík......ve 20.30 pak měl 180 ml mlíka.
Snídá jogurt+nějakou sůšu, ovoce
ke svačince si zobne, co kde najde
oběd buď totéž co večeře, nebo ještě ujídá druhé s námi
svačina-tvaroh nebo pudink nebo ml.rýže....+ ovoce, musli tyčka
pak užírá co kde najde (tyčky, hrušku ze stromu,oplatek...)
večeři už jsme zmiňovala

Nevím, jestli to je málo nebo hodně,ale dle jeho pupíku asi dost. Co vy na to?
Piškotek 14942

Re: Úterý

29.8.2006 10:21:12
Dobré ránko,

no Kači myslím že statečná, je silné slovo:-))Spíš mě děsilo, aby malý měl dvoje antibiotika tak brzy po sobě..i když spousta dětí to tak má a nic se neděje.

Holky slyšely jste někdo o těchto vitamínkách?Dr. mi to moc vychvalovala a je to i pro děti do 3 let.http://www.juwim.cz/ozdravny_program.asp#juwik_dousek_zdravi

Valíme na chili ven, po obědě nakouknu.
Jana,Jonáš 7/01,Tobiáš 12/04 23277

Re: Úterý

29.8.2006 10:04:00
Ahoj holky,
tak jsem to tu dala včera trochu do kupy,ale už pomalu začínám chystat věci na dovču-jedeme v sobotu na Valašsko.Jonáš už je šíleně natěšenej,tak snad to vše klapne.

Piškotku,jste fakt dobří,jak jste to s Tomíkem zvládli!Já radši nedomýšlím,co bych dělala,asi dost panikařila.A na takových čilých dětech právě člověk pozná,když jim něco je.Jonáš je taky schopnej ještě celkem fungovat při 39horečky.Když leží,tak vím,že je zle.Tak už bude jen lepší!Ještěže jsi tu genciánku zkusila!
Já trpím na afty jen když sním neumyté ovoce.A to mi pomůže jen slivovice,která to vypálí.Ale mrněti bych to nedala,protože to docela štípe.:-)

Market,taky bych vydržela do 18m.A jestli si malý stoupá,tak snad by to mělo být ok.

KacaK. 18185

Úterý

29.8.2006 8:47:52
Ahoj,
jsem na vás zběžně koukla. Vůbec nevím, jestli se sem dneska dostanu.

Piškotku, to je super, že už je to lepší. Jsi statečná, že jsi to zvladla bez ATB.

Markét, Lukášek začal chodit až chvíli po 17.měsíci. Čas prý mají prckové do 18 :) Tak nevím, jestli švagrovou uklidníš. Ale jestli jí nehoníí po doktorech, tak by to mělo být snad dřív. Už si stoupá? Lukášek si stoupal a chodil okolo nábytku asi od 13.měs...
Můžu ti poradit cviky, které Lukáškovi hodně pomohly - posílily nohy. Posadí malou na okraj overbalu. Nožičky do pravého úhle a pohupuje dopředu, do strany a šikmo do strany. Vždycky jen o kousek. K tomu ať si vymyslí nějakou říkanku. Bude úplně cítit, jak pracují svaly na nohou. Jo, drží malou kolem kyčlí. Snad to pochopíš. Taky je pořád dobré posilovat záda na velkém míči...
Piškotek 14942

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Krtek...

28.8.2006 23:05:20
ahojte holky!!

tak my máme nejhorší za sebou, ale teda horší dva dny a dvě noci jsme ještě neměli.
Spali jsme minimálně, skoro nejedli, nepili,dokonce on jenom ležel skoro celé dny, což jsme s ním nikdy nezažili, ale ze sob.na neděli se to zlomilo a už bylo jen líp.Musím teda napsat že tak výrazně se mu ulevilo asi pul den poté, co jsme ho komplet vymazali gencianou.
Dneska je už uplně v pohodě, afty sice má pořád, dokonce i zevně kolem pusinky, ale už ho to asi nepálí a neboli.
Jsem ráda že jsme to zvládli bez těch ATB, i když už už jsem je chtěla dát, jenom abych mu ulevila.

Jinak já teda opravdu klepu na hlavu, ale malý zatím neměl vztekací období, většinou je fakt dobře naladěný a to i vuči cizím dětem.Ale je mi jasné, že se vše muže zlomit ze dne na den.

Romi, vydrž!!Bude líp!!A na srazík si nějaký odvoz zkus ještě sehnat, byla by to fakt škoda!!!!

Ivi, krásná fotka s Klaudi, jste obě fakt BABY:-)))

Shirin, je to děsné, ale jak psala Irenn, muže to být kdekoliv,kdykoliv!!

Pído, těším se na určitě opět super fotky!!!

Jak psala Romča oslovení "Daši" vubec mi nedocvaklo koho tím myslí:-)))Dadi jak ti říkají doma??

Nic jdu chrupkat, mám co dospávat:-)))

Irenn, Natan04, Miriam08 7356

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Krtek...

28.8.2006 22:39:49
Ájušenko taky tam zítra v 10 budu:-)))
Hihi, tak to se kluci budou moct vztekat společně.

Jdu chrnět.
Ája25 17347

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Krtek...

28.8.2006 22:22:38
Nazdárek holky!

Nevím, jak je to domluvený zítra s brněnským srazíkem, každopádně tam s Píďou v 10 budeme. ;o)

Snažila jsem se vás dočíst, absolutně bez šance. Mám teď hroznýho lítání a vyřizování kvůli bytu a jiným různým záležitostem. Jsem pořád slaměná, tak je to vše na mně. A rarach má krásné vztekací obdobíčko, tak si to někdy užívám... Až se to uklidní, ráda se zas ukážu... (Snad to bude dřív než příští rok.)
Market+3 18362

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Megasrazik.

28.8.2006 22:20:46
Jé, holky, to jsem to popletla, já už jsem se těšila, že zítra potkám Pražandy :-) No nic, tak se půjdu pocourat jen tak po městě.

Kačko, kdy prosím tě začal Lukášek chodit? Byli tu teď u nás švagrovci s neteřinkou, je jí skoro 15 měsíců a zatím jen leze nebo občas chodí za ruce. Švagruška je zase těhule, takže už by se docela hodilo, aby jí už nemusela tolik tahat.

Jo a ještě ke včerejšku - tak Sebís usnul v 1:15!!!!!! Sem myslela, že mě trefí a ráno vstával celkem normálně asi v 8:30 a přes den dal zase jen tak něco přes hoďku. Doufám, že to byl jenom úlet.
Irenn, Natan04, Miriam08 7356

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Krtek...

28.8.2006 22:20:04
Shirin, řekni J., že to by nemohl jet ani do Prahy, dneska si fakt člověk nemůže být nikde jistej:-((((

Romiško a Dádo, kluci jsou fakt moooc šikovní! U nás je nočník nebo WC zatím hudba budoucnosti.

Romi, to jsou teda věci, doufám, že tohle je poslední kapka smůly na hooodně dlouhou dobu.
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 54028  [Dalších 53898 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.