Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
shirin | 15589 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Krtek...28.8.2006 22:13:52
ahojky vecer!!
holky,ja vas nedoctu,pokud se prosim neco zasadniho prihodilo,tak mi to pisnete:) jinak ty vybuchy v Turecku,zvlast ten posledni v Antalyi:(me snad trefi slak a J.tomu beztak prida.Nooo,ale kdo to mohl pred tydnem tusit,ze?:( Ted je v Nemecku,vraci se ve ctvrtek..uz to slysim:( mnooo...snad uz se tam do dovolene nic neobjevi...blazni jedni teroristicti:( K tem pokojum..stale prosim o ten jeden,mozna,ze tam pojede J.s nami. |
Dada+2 | 24860 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Megasrazik.28.8.2006 21:50:26
Tak to, Džut, jó.
Má prý být zase koncem srpna - to je teď, né?:-)Zítra tam Marka pošlu. |
Jutka | 27795 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Megasrazik.28.8.2006 21:44:33
Dádo, kupovala jsem ho na přelomu července a srpna - akorát navezli zboží po výpadku dodávek, tak jsem hned valila ho koupit. Kupovala jsem u nás, stál stejně jako na Pekandě:)
|
Dada+2 | 24860 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Megasrazik.28.8.2006 21:35:01
Kami, tak jsem zvědavá, jak to s tím čůráním nakonec bude....budu dávat průběžné hlášení.:-)
Co jsem vysledovala je, že teď fakt moc pije a počůral se vždycky při hraní. No hlavně, že urejduje to kadění......mít to ve slipech bych asi nerozdejchala.:-) Co marůdci? Piškotku, už je líp? Džut, kde jsi sehnala Infanrix? Teda spíš kdy jsi ho kupovala? Ještě minulý týden byly dočasně vybrané zásoby. Píďo, my se hlásíme do pokoje s Piškotkem. |
Iva a Klau | 4781 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Megasrazik.28.8.2006 21:29:32
Ahojky!u nás je tro ruzný,někdy je Klau vzorná a jindy si taky ukrupne do kalhotek!musím nosit náhradní!o)
V noci,jsem totiž uplně pitomá,jsem ji zapoměla dát plínku!a ona se vzbudila a křičí eee a já Klaudinko,máš plínku,vyčurej se do ni!ona hrozně brečela a já zjistila,že ji nená!no nejsem já pitomec! jinak se většinou nepočurá,jen když si zahraje a prostě nemá čas!!!!jen si ukrupne,pak ji to dojde a křičí éééé!takže to docela jde!nijak to nelámu přes koleno a nechávám tomu volno! se spaním je to horší!!bohužel!s postýlky vyleze,spí mezi náma,ještě,že máme velkou postel!když jsem ji nechávala v postýlce,tak se tak snažila vylízt z postýlky,až se pozvracela,takže jsem to uklízela do noci,když se to opakovala 3krát,tak jsem to vzdala,mezi náma spí v klidu!až ji budu chtít dát spát samotnou ,tak do dětskýho pokoje a ten ještě nemá zařízenej,pak doufám,že bude rozumnější a prostě se ji tam bude tak líbit,že tam bude spát!jaká,ale bude skutečnost?to se uvidí!o) |
Romča+Romča12/04 | 25226 |
Re: Re: Re: Re: Re: Megasrazik.28.8.2006 21:10:11
musím opustit PC,aby mohla jít mamina chrnět, tak všem přeju dobrou noc a doufám, že už zítra budu moct napsat nějaké pozitivní zprávy.
Jo, ještě - Kačo - ty fotky jsou vážně nechutné, proto jsem je ani sem nedávala, to bude jen taková připomínka toho, jak jsem byla v h..... :-)) |
Romča+Romča12/04 | 25226 |
Re: Re: Re: Re: Megasrazik.28.8.2006 21:01:36
Judi, Romčovi jsem koupila slipečky vel.104 a jsou mu akorát, přitom má vel.max.86 všechno ostatní.
Kačo - je fakt, že už vlastně celé prázdniny neznám umazanou prcinu, ale zase ze začátku jsem dost často drhla koberec - ha, teď mě tak napadlo, že mám aspoň průpravu na to, co mě teď čeká v té koupelně. |
KacaK. | 18185 |
Re: Re: Re: Re: Megasrazik.28.8.2006 20:56:04
Ještě do třetice :) Nevím, proč je to tam 2x... Ale teď už něco jinýho.
Včera jsem četla o usínání. Autorka knížky píše, že je špatné, aby dítě usínalo dohromady s rodiči. Každý má myslet na budoucnost a lepší to nikdy nebude... Tohle se jen špatně vysvětluje a odnaučuje. Ale dítě se nemá nechat ani vyřvat, protože to prý podporuje strach. A tímhle způsobem se málokteré dítě zbaví breku. Protože se bojí, že je samo. Zkrátka prý má dítě usínat samo, ale ne s pocitem strachu. Níbzela řešení: některým dětem prý stačí, když jsou pootevřené dveře a slyší, co se děje. Čímž ví, že rodiče jsou vedle. K ostaním se prý má jít po pěti minutách co vyvádí (pokud začínají brečet nějak víc i dřív). Jen se ukázat ve dveřích, říct (nebo udělat)to poslední, na co jste zvyklí a odejít. Prý do týdne je zaručeně klid. Ale nesmí se ani jednou udělat nic jinýho. Takhle se prý dítěti ukáže, že není samo, ale že čas her skončil, že s vámi už nic nebude. Že se musí spát. Taky se prý má nutně zamezit dětem, aby v tomto věku vylézali z postýlky. Když čtu o těch vašich akrobatech, tak teda fakt nevím, jak na to... :) Vemte si z toho, co se vám zdá chytré. A hlavně asi, co vám prostě vyhovuje. Jestli vám nevadí uspávat děti, tak to dělejte. Aspoň to je můj názor. I když já bych to sama nechtěla... |
Jutka | 27795 |
Re: Re: Re: Megasrazik.28.8.2006 20:47:33
Ahoj babky:) Jdu vás pozdarvit, než padnu do postele:)
Holky a jak to máte se slipama? Já dneska schodila celý město a nejmenší kalhotky jsou 104:OOO Emča není zdaleka tak šikovná, jak kluci, ale dost často odmítá doma plínku a aby chodila "na ostro" se mi zdá takové divné :( Nového u nás nic není, zítra jsme domlvené na očkování (šestivakcína) a včera si Emča hrozně užívala. Byli jsme na narozkách mojí tety a oni sezvali širé příbuzenstvo, tak se tam nakonec sešlo 11 dětí ve věku od 9m do 7 let a suprově si vyhrály :)) Emča z toho byla tak udojmovaná, že v noci skoro nespala:OO Já jsem tedy udolaná dneska :( Doufám mě čeká lepší noc:))) Jak ste řešily děti, tak Emík je teď hrozný sluníčko, taková první vztekací vlnka přešla, ale bojím, bojím, co nás čeká:))) |
KacaK. | 18185 |
Re: Re: Re: Megasrazik.28.8.2006 20:42:41
Romčo, Dado, nezoufejte. Myslím, že kluci jsou oba šikulové. Moc velký. Sice to musí být otrava to uklízet, ale většinou jste bez práce. Žádná hovínka rozmazaná po zadečku... Úspora za pleny.
A romčo, muselo to být děsný! Přizbnám se, že se ani nehrnu se podívat na ty fotky. Piďo, medvěd ve stejném lese jako vy? Hrůza děs! Nos bych nevystrčila. Irenn, jsem z Plzně. Tady bohužel žádná prosinčátka nesrazíkují :( Jenže když se mi Luky vzbudí v půl 3. Tak bych do Prahy dorazila, až dlouho. Proto se potřebuju napřed domluvit se sestřenkou, jak má směny, aby se vyspal u ní... |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.