Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
KacaK. | 18185 |
Re: Re: Re: Megasrazik.28.8.2006 20:42:21
Romčo, Dado, nezoufejte. Myslím, že kluci jsou oba šikulové. Moc velký. Sice to musí být otrava to uklízet, ale většinou jste bez práce. Žádná hovínka rozmazaná po zadečku... Úspora za pleny.
A romčo, muselo to být děsný! Přizbnám se, že se ani nehrnu se podívat na ty fotky. Piďo, medvěd ve stejném lese jako vy? Hrůza děs! Nos bych nevystrčila. Irenn, jsem z Plzně. Tady bohužel žádná prosinčátka nesrazíkují :( Jenže když se mi Luky vzbudí v půl 3. Tak bych do Prahy dorazila, až dlouho. Proto se potřebuju napřed domluvit se sestřenkou, jak má směny, aby se vyspal u ní... |
Romča+Romča12/04 | 25226 |
Re: Re: Megasrazik.28.8.2006 19:47:36
mimořádně jsem tu večer, když jsem u našich :-)), aspoň nějaké plus, ne?
Dáši - to je fakt, nic si z toho nedělej, u nás je to taky tak, třeba předevčírem jsem mu ráno sundávala plínku a byla úplně suchá, jindy je durch, občas ještě cvrkne vedle a třeba dnes - večer napouštím vanu a říkám mu, že ještě půjde na nočník a pak do vany a než se otočím, je fuč, tak letím do pokoje a on už sedí na nočníku a čůrá - jenže v tepláčkách :-)) Osobně si myslím, že jsou velcí šikulkové, že už tak vydrží a že si sami řeknou. |
Iva a Klau | 4781 |
Re: Megasrazik.28.8.2006 19:41:58
Ahojky!!!
Leni,cena noc je v pruměru s polopenzí 540 kaček!já to taky hledala a holky mi daly info!o) jinak co se týče pokoju,já vlastně nikoho neznám,teda osobně,takže kdo mě vezme k sobě,u toho budu!!o))) teď musím letět,ale zase se ozvu |
kaMyš | 6886 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Krtek...28.8.2006 19:27:47
Dadi - nebo to tím pitím vůbec být nemusí. Přála bych ti, aby se to brzo upravilo, ale u Vojty jsem to měla přesně tak -chvíli chodil vzorně, chvíli se prostě počůral i několikrát za den. Proto s tím u Vašíka tak nespěchám. Tak se s tím hlavně netrap, je to normální!
|
LenkaH,Mat a Ali | 18385 |
Megasrazik.28.8.2006 15:55:19
Devcata, nejak jsem jeste neobjevila cenu toho ubytovani. Muzete me navest? Dekuji. Jsem asi ponekud mene inteligentnejsi.:))
|
Dada+2 | 24860 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Krtek...28.8.2006 15:34:13
Ještě nakukuji.
Romi, na fotky jsem nekoukala, ale jen podle tvého popisu to musí být fakt hustý.:-( Ad plínky.No mě to teda docela štve, páč ještě do minulého týdne byl absolutně bez nehod.Venku, v autě, při odpoledním spaní....kdekoli.Říkal si krásně.Poslední tři dny je to každý den jednou.Je fakt, že teď docela pije (6 hrníčků),tak si říkám, že až zase upraví pitný režim, bude to zpátky. Frčíme ven. |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Krtek...28.8.2006 14:38:17
jo, Peti, nevím, jestli nakonec dorazím na ten megasrazík, možná odvoz padne a budu sedět doma na zadku, ale ještě dám vědět
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Krtek...28.8.2006 14:37:26
já vím, jsou horší věci a já mám aspoň zdravý ten svůj poklad, měla bych si vážit toho, co mám, ale jsem prostě v depresi, protože jsem chtěla mít klid a zase nemám
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Krtek...28.8.2006 14:36:05
jen jsem měnila ikonku.
S uspáváním je to u nás jak kdy, ale platí většinou pravidlo, že po večerníčku se jde do postýlky, vypije mlíčko, dostane plyšáky na spaní a pak už jen komanduju, pokud vykládá moc nahlas a dlouho. Dádo, Romča taky občas ještě ucvrkne vedle, ale co teď chodí po bytě v tepláčkách, tak si řekne a už vydrží i do obchodu jít bez plínky, počká, až jsme venku a vyčůrá se do travičky, takže teď je u nás spotřeba plenek na minimu - 1 na noc. Aspoň něco se mi daří :-)) |
Píďa, Kubásek12/04 Anika5/07 | 12094 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Krtek...28.8.2006 14:33:12
Dadi to je škoda, že nedorazíte:o(
Romi třeba si to teď odbydeš a pak už budeš celej život jen šťastná!!!! Kuba je docela hodnej, i když včera v autě byl na zabití. Ale s dětma problém nemá a i doma je celkem v pohodě. Ale teda vyžaduje dost pozornost, takže když nemám zrovna na něj čas, tak se mi taky zdá že prudí:oD |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.