Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Píďa, Kubásek12/04 Anika5/07 | 12094 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Krtek...28.8.2006 14:28:00
Ahojky, tak jsem vám psala pěkně dlouhej příspěvek a Kubas mi restartoval PC:o( No teď už spí, tak znova;o)
Včera jsme se vrátili z dovči, bylo to super, nakonec i počasí relativně vyšlo, jen jeden den jsme s Kubou nikam nešli, protože byla mlha a lilo. Samozřejmě, že to byla ta nejhezčí část Javorníků... Ale jinak jsme si fakt užili, zkusím hodit fotky na to rajče a pak vám sem šoupnu odkaz, nebo adresu. Akorát před posledním přechodem vyhlásili starostové obcí vstup do lesa jen na vlastní nebezpečí, neb se k nám ze Slovenska zatoulal medvěd:o( Navíc už zranil jednoho myslivce. Tak jsem nejdřív nechtěla jít, ostatní mě přemluvili a navíc se začalo dělat hezky, tak jsme teda šli. Celou cestu jsem nahlas mluvila, aby o nás méďa věděl a držel se dál:oD Nakonec to bylo moc fajn a medvěda jsme nepotkali. Ale byl prý celkem kousek od nás. Včera jsem vás přečetla, ale moc si nepamatuju, srazík zítra bereme, ví o tom i Ája, akorát Pavla a Zuzka jsou na dovolené a Marcelu jsem tady taky dlouho neviděla. Tak možná budeme jen 4. Nebo snad dorazí i někdo přespolní? co se týče megasrazu, měli bysme se domluvit na ty pokoje, Kami tvůj mail jsem dostala a taky mi psala Market, že nejedou, což mě mrzí, ale nedá se nic dělat. S uspáváním jsme na tom tak někde uprostřed. Bohužel musím být s ním a držet ho za ruku, ale usíná max. půl hodiny a bez řevu, klidně leží, nebo něco povídá. Ví, že když začne dělat blbiny, tak odejdu, takže už je to v pohodě. A po obědě usínal sám, ale dnes taky řval, tak jsem tam musela asi po 20 minutách jít a pak usnul asi do 2 minut. Tak nevím, jak to bude dál pokračovat. S jídlem je to u nás jak kdy. Oběd sní většinou v pohodě, horší je to se snídaní a večeří ale relativně se to dá. Dneska jsem si dělala smaženou cuketu a nechtělo se mi to pro Kubase dělat zvlášť, tak měl poprvé smažený jídlo. Jsem si řekla, že když může Anička s Ondrou párky, tak může Kubas smažený:oD Všem marodům přejeme brzké uzdravení, snad už je Tomík lepší. Je to strašný, když to dítě něco bolí a člověk nemůže nic dělat:o( Kuba si skřípnul na dovči prst do cestovní postýlky, má úplně obnažený nehtový lůžko, vypadá to fakt ošklivě a brečel teda hrozně. Nevím, jestli s tím nemám jít ještě k dr. ale teď už s tím asi stejně nic nenadělá a už to vypadá líp, nic nehnisá, tak se to snad rychle zahojí. |
Romča+Romča12/04 | 25226 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Krtek...28.8.2006 14:12:42
ahooj,
tak bydlíme u rodičů, než se dá vše do pořádku, protože moje koupelna je jedna velká katastrofa :-(( Včera večer to byla poslední kapka, sedla jsem na zadek a brečela jak želva, fotky stojí za to, ale jsou fakt jen pro silnější povahy. Až se do toho opřel můj kamarád, tak se zajistil na zítra člověk, který se pustí do oprav a ještě mám přislíbeno, že mi nahradí družstvo škody. Holky, řekněte mi, za co si tohle všechno zasloužím? Fakt nevím, co jsem kdy komu tak hrozného provedla, že mě teď někdo tak trestá. :-(((( Jdu mrknout zpět na příspěvky. |
Dada+2 | 24860 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Krtek...28.8.2006 14:02:26
Hmm, tak vám taky udělám radost.:-DD
Cyrda se právě počůral.:-) |
Dada+2 | 24860 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Krtek...28.8.2006 13:54:26
Ahojky,
nakukuji a nestíhám. Zítra do Brna nemůžu.:-( Cyrda se teda skoro nevzteká.Doma je za milouše,ale když je s ostatními dětmi, tedy jen s těmi, co nezná,tak je pěkně zlobí(štípe,kouše, tahá). Těšte se na srazík, on vám to předvede.:-) Víkend byl fajn, Harleye viděl jen tatínek, páč tou dobou, co tam byli Cyrek spal.:-( Místo nich jsem si pak udělali procházku starým městem ve Znojmě.Bylo to moc fajn. Kači,musím se smát. Já na oblečení nemám vůbec čas.Mám problém jít nakoupit pečivo natož hadry pro sebe. Pro dnešek se loučím.Marek veze se švagrem meruňky do pálenice a s ním za chvíli přifrčí skorošvagrová.Pá. |
Irenn, Natan04, Miriam08 | 7356 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Krtek...28.8.2006 13:38:46
holky děláte mi radost:-))))
Já mám pocit, že potkávám jenom maminky vzorných holčiček a slušných chlapečků které se na mě na písku pohoršeně dívají:-) Nic nepotěší víc než když někde vidím jak se vztekající dítě válí po zemi, hihi. To se Natánek ještě nenaučil. Ale abych Natíka jenom nepomlouvala, když má dobrý den tak i půjčuje dětem hračky a hladí je. Ale naposledy se to stalo tak před týdnem. |
Alienka |
• |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Krtek...28.8.2006 13:29:16
Nazdarek, dnes je to v prazskej rezii, ako vidim:-))
Baby, mozte byt kludne, najprotivnejsie dieta na svete mam ja, vola sa Viktor, ten maly zlodusik:) Cely vikend nam predvadzal krasy tejto svojej prvej puberty, vcera to vyvrcholilo tym, ze si lahol v strede cesty na zem a nechcel vstat ani za nic. Po plhodinovom prehovari isiel stvrnozky ako psik...strasne je zly a protivny, za vsetko sa hneva a place...no, bude horsie, hovorim si ja... |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Krtek...28.8.2006 13:23:06
Leni jsme do středy nebo čtvrtka u našich v Brně.
Taky plánuju chodit do MC, až bude venku hnusně tak to bude moje záchrana:-))) A taky bude chodit Natík na jedno dopo do miniškoličky, aspoň bude čas si různý věci v klidu vyřídit, zajít k dr. a tak. To potěší, že protivný batole má i někdo jinej, hihihi. Knížku jsem četla, ale nejsem si jistá, že to něčemu pomohlo, teda asi jo, snažím se být důslednější. Ivko:-))) Dobrej recept na klíšťata:-) Vidíš, nedopřeješ Ládíkovi cigáro a panáka a on má pak chudák klíště. |
LenkaH,Mat a Ali | 18385 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Krtek...28.8.2006 13:16:35
Iren,
kde vlastne ted jste? My pojedem mozna do Prahy i driv, pac musim prihlasit auto. Tak muzem dat nejakej operativni srazik, aby se hosi trochu pomlatili.:)) No Mat dneska Lizy suchy smichal s vodou a nalil mi to na koberec do obyvaku. Pokud ma tatinka, tak je mama to nejhorsi, co muze byt. "mama hmm" a odstrkuje me. Pokdu chci udelat neco, co nema rad (treba prebalovani) tak je to normalni souboj. No des. Vubec je ted takovej vzteklej a tu svoji osobnost dava velmi jasne najevo. Uz jsem si pujcila knizku "Dite potrebuje hranice" ted ji jeste nastudovat. S jinyma detma zatim vychazi relativne dobre. Spis je pozoruje. Ma taky radsi starsi deti. Uz se tesim az zacnou MC, jiank se s nim doma zblaznim. |
Ivka1 | 18501 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Krtek...28.8.2006 13:12:44
Kačo, to jsou děsný mrchy, ty klíšťáci. Ládík už taky jedno měl :-( A vyviklat naštěstí šlo... Na mě nešli, páč, když jsem šla do lesa tak jsem si dalala cígo a panáka a to jim nejede :-)))
Irenn, nebo ber na pískoviště plno autíček, ať se o ně nemusí prát :-) |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Krtek...28.8.2006 13:03:12
ivko, to jsem moc ráda, že se to Ládík nenaučil, aspoň se s náma budete dál kamarádit:-)
taky doufám, že ho to nějak přejde, no asi až dostane po hlavě bagrem, jak to zkoušel ten kluk u vás na písku... Kaco, kde vlastně bydlíš? |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.