| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 160] Názory 161170 z 54028  [Dalších 53858 >>]
KacaK. 18185

Re: Re: Re: Re: Re: Nazdarek

28.8.2006 12:47:51
Ahoj, taky všechny zdravím.
Piškotku, já na afty trpím. Pomáhá buď ta genciána nebo mně víc obyč. Chamomila. Ale ta trochu pálí. Ale kdyby to, chudák Tomík, vydržel, snad by to vzalo rychlý konec. A není to spíš moučnivka? Lukáš to měl 2x jako mimčo. Teda jen 3 malý "puntíky". Ale to prý šíleně bolí a může se to takhle hodně rozlézt.

Musím vám taky napsat, že máme za sebou první klíště. Lukášek ho měl v podpaždí. Vyviklat jsme ho nezvládli. Prostě to po 5 minutách už Lukáš psychicky nevydržel. Vůbec se mu nedivím. Tak přijela tchýně s pinzetou na klíšťata a bylo pryč hned. Takže jí doporučuju. Už jsme jí taky koupili a je součástí naší cestovní taštičky :))

Dadi, dej nějakou fotku ohozu. Jsem moc zvědavá. Obdivuju tě, jak stíháš oblečení věnovat tolik času. Já co mám Lukáše, tak už vůbec oblečení nepropracovávám do detailů :)) Je fakt, že taky někdy vypadám úděsně. Neladím a neladím.

Holky, až budete plánovat zase srazík v Praze, dáte mi vědět víc dopředu? Zkusila bych přijet? Kdyby měla sestřenka dobrou směnu, mohl by se u ní Lukášek vyspat a já bych pak za vámi někam dorazila. Teda jestli byste mě chtěli do party.
Ivka1 18501

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Krtek...

28.8.2006 12:43:45
Díky Leni, už jsem ti to vylíčila :-)

Irenn, to jsem viděla na tom pískovišti, naštěstí to Ládík do příště zapoměl a už Nata nenapodoboval :-D Ale neboj, určitě to samo přejde...
Irenn, Natan04, Miriam08 7356

Re: Re: Re: Re: Re: Krtek...

28.8.2006 12:40:37
Jj, Markét to asi spletla, neb jsem se ptala na úterní srazík, tak si odvodila, že bude v Praze...

Hm tak v pátek vás zase neuvidím, neb se nejspíš ve čt vracíme kdo ví kdy tak v pá budem vybalovat a uvádět domácnost do obyvatelného stavu po působení mého drahého:-)

Leni, a co Mat tak děsného dělá? Ptám se, neb mám pocit, že nejprotivnější dítě mám momentálně já - na písku bral zase nějaké holčičce hračky, zbořil jí tunel a řval jak tur, tak jsem zavelela že to teda ne a že jdem pryč a on z toho měl ještě radost! Takže dneska neuvidí za trest krtka, už fakt nevím, jak mu vysvětlit, že nemá tahat jiným dětem hračky z ruky a ještě u toho ječet jak Viktorka. Ještě, že už se za pár dní vracíme, nebo tady bude Natík známej jak falešnej pětník:-(
LenkaH,Mat a Ali 18385

Re: Re: Re: Re: Nazdarek

28.8.2006 12:31:48
Ivi, jasne.:) Pokud to teda nechces vedet hned.:) Nestiham.:(

Ivka1 18501

Re: Re: Re: Nazdarek

28.8.2006 12:17:13
Leni, mohla bych se tě mailem zeptat na nějaký právnický záležitosti?
Ivka1 18501

Re: Re: Re: Nazdarek

28.8.2006 12:16:25
Jo jo, u mě by pátek taky šel!
LenkaH,Mat a Ali 18385

Re: Re: Nazdarek

28.8.2006 12:11:15
Ahojky Kamil,
jo patek by predbezne sel. Ma byt dokonce i hezky letni den.:))
kaMyš 6886

Re: Nazdarek

28.8.2006 11:40:04
Co se pražského srazíku týče, tak tenhle týden mám už volnej jen pátek... Co vy? Nebo ten další týden. To akorát ještě nevím, od kdy bude Vojta chodit do školky... Měl začít v pondělí, ale nestíhají tam rekonstrukci...
LenkaH,Mat a Ali 18385

Nazdarek

28.8.2006 11:38:44
Ahojky devcata,
vcera jsme dorazili z chalupy. Pekne jsme mrzli. Priste salu a rukavice.:)

Srazik bych taky dala.:) Jinak se ze sveho pardala asi zblaznim. Je faaakt desnej. Musim ho nejak zpacifikovat.

Ivka1 18501

Re: Re: Re: Re: Re: Krtek...

28.8.2006 10:59:26
Aha, tak to je škoda :-)
[<<Předchozích 160] Názory 161170 z 54028  [Dalších 53858 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.