| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 54028  [Dalších 53848 >>]
Jana,Jonáš 7/01,Tobiáš 12/04 23277

Re: Re: Re: Re: Krtek...

28.8.2006 10:54:11
Ahoj holčeny,
zatím nestíhám,vrátili jsme se z chaty.Bylo suprově!
K tomu srazíku,tak nespletli jste brněnský s pražským?Na úterý se domlouval brněnský!:-)
kaMyš 6886

Re: Re: Re: Krtek...

28.8.2006 10:45:11
Mě teda o srazíku taky nikdo nic neřek? Nebo jo? Ale zítra jedu k sestřenici...
Iva a Klau 4781

Re: Re: Re: Krtek...

28.8.2006 10:38:05
AHOJ HOLKY!JOOO,krtek je u náš č. 1 už delší dobu!!!a sláva za něj!dokáže být i hod. v klidu a kouká na něj.!!kupuju vše kde je krtek a má to uspěch!o)))
teda,tady se v noci flámovalo!!!o)))
tak já teda o srazíku taky nic nevím!ikdyž nás se to asi netýká!neštovice jsou vyloupaný,ale i tak!!
Ivka1 18501

Re: Re: Krtek...

28.8.2006 9:57:37
Ahoj holky,
zítra je v Praze nějaký srazík???? Jaktože nic nevííííííím????? My chceme taky :-)
Irenn, Natan04, Miriam08 7356

Re: Krtek...

28.8.2006 8:58:52
Markét, hihi, koukám, že Sebís včera flámoval:-)))

U nás běží krtek teď, jsem se mezitím namalovala, teď jdu chvíli sednout k netu a pak ven.

To je síla, že zase něco bouchlo v Turecku, kdy že to odlítala Simča?
Market+3 18362

Krtek...

27.8.2006 23:54:29
... nám právě teď běží. Dítě se prostě rozhodlo, že dneska nebude spát nebo co. Uáááá!!! Dneska jsme totiž různě výletovali a usnul až cestou domů v autě a vzbudil se kolem 7. V půl 10. jsem ho dávala do postele, hodinu mi tam skákal po hlavě, stavěl si domeček z peřiny, hulákal, takže jsme před hodinou měli už jednu sérii krtků. Pak přišel, že "hají bejí toně v zejí", tak jsme to šli zkusit do postele a teď už tu zase sedíme :-( A to máme na návštěvě švagrovce s roční holčičkou a ti spí v jeho pokojíčku a Sebís je s náma v ložnici, kde chce samozřejmě spát táta, protože ráno v 6 vstává do práce. No dobrý.

Co ten pražský srazík v úterý? Bude něco? Kdy, kde? Budu v Praze, páč tam vezu ségru na nějakou zkoušku do školy. Moc prosím, dejte mi vědět, zašla bych se podívat, sice bez prďoly, ale přece.

Tak já jdu asi něco pect, když už se nespí...
Irenn, Natan04, Miriam08 7356

Re: Re: Re: Re: ...

27.8.2006 23:03:41
Ahoj holky, zase nestíhám nic číst, jenom kousek dozadu:-(

Ivo, gratuluju ke zvládnutí neštovic. Klaudince to fakt sluší, jak se sama maže:-)))

Pavlo a Markét, u nás je krteček (keke) hit už delší dobu, Natík na něj kouká jak hypnotizovanej a když to vypnu dělá cirkus. Akorát nemá rád díl krtek a tranzistor, to křičí pá pá. A některý díly už umí nazpaměť, říká třeba haló haló nebo tady tady ještě než to řekne krtek:-)

Piškotku, tak ať Tomíkovi afty co nejdřív zmizí! To jsem ani netušila, že můžou afty děti takhle děsně potrápit.

Holky jak to vypadá vůbec s tím úterním srazíkem?

Natík dnes usínal hodinu!!!! Hrůza - vůbec nevím, co budu dělat, až se naučí vylízat z postýlky. Ale těší mě, že v tom nejsem sama. U nás bohužel ani moc nepomůže, když si s ním lehnu k sobě na postel, neb sebou úděsně mydlí, takže je to takový sadomaso, to dlouho nevydržím a za děsnýho řevu putuje zase do postýlky.

Už na třetí pokus mě nejdou vložit fotky do deníčku:-(((

Martina+dva miláčkové 10779

PROSÍM

27.8.2006 22:24:03
Nemáte, prosím, někdo doma tuto hračku? Můj syn ztratil svého "Kámoše" a moc mu chybí. Jsem ochotná nabídnout 500,- Kč. PROSÍM, koukněte, jestli ho doma nemáte - třeba si s ním vaše děti ani nehrají. Za nabídky na e-mail, nebo na diskusi prosinec 2003, děkuji.
Podobné nechci, jen stejné i barvou a samozřejmě ve výborném stavu.

Iva a Klau 4781

Re: Re: Re: Re: Re: ...

27.8.2006 18:52:05
SHIRI,vítám tě zpátky!!
a takhle si Klaudinka sama mazala neštovice:
Iva a Klau 4781

Re: Re: Re: Re: ...

27.8.2006 18:35:15
Ahoj holky,dnes jsme byli na dětský diskotéce v kruhu rodiném:
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 54028  [Dalších 53848 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.