Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
shirin | 15589 |
Re: Re: Re: ...27.8.2006 18:22:39
ahojky holky,
hlasim navrat z hor"0...snad se sem vecer dostanu |
Iva a Klau | 4781 |
Re: Re: ...27.8.2006 11:15:12
AHOJ HOLKY!tak máme týden neštovic zdárně za sebou,jupííí!ted ale nevím,jak to je dr. říkala,že týden neštovice a pak týden narušená imunita a žě nesmí na sluníčku,nevíte náhodou jestli jen ten týden,nebo i ten dalšší????jsem z toho magor!ven snad mužem tak na hod. asi bych se tady zbláznila,ale víc nevím!!
všem dovolenkářum:KRÁSNOU DOVČU!!! PIŠKOTKU,co malej??co afty??a co ostatní marudkové? LYNN a co vy??, |
Petruše* | 17932 |
Re: ...27.8.2006 10:25:34
holky, páááá.Odjíždíme!Nakonec je z Liberce Karlova Studánka:-))) Přeci jen musíme šetřit naše luxusní auto:-D Bojíme se,že by tam Emílek ani nedojel;-)))
Marůdkům brzké uzdravení!Ale věřím,že Tomík to máš už určitě dneska lepší!!!! |
Market+3 | 18362 |
...26.8.2006 22:42:02
Ahojte holky,
máme teď pořád nějaké návštěvy, takže nestíhám vůbec psát, včera v noci jsem přelouskala hromadu stránek posledních příspěvků, abych byla v obraze :-) Simčo, Pavli, šťastnou cestu!!! Piškotku, s těma aftama je to fuuuj, moc dobře to znám, jak to strašně bolí. Před těhu jsem na to šíleně trpěla a vůbec nic mi na to nepomáhlo. Každopádně každý má ten průběh úplně jiný, někomu po genciánce zmizí do druhého dne a věřím, že Tomíkovi bude tenhle případ. Ale doporučuju nedávat mu ani sladké (třeba zmrzku), nic moc teplého, protože to všechno hrozně dráždí. Jinak u nás taky vede Krtek, máme s ním puzzle, asi 3 knížky, magnetky, pexeso, talíře a hrneček, pajduláka, bazén a samozřejmě DVD. Ovšem nesmím mu pouštět díly, kde se Krtkovi něco stane, třeba se praští do hlavy a pak pláče, z toho je Sebís hotovej a už dopředu volá au!, v očích má děs a když přijde osudový okamžik, tak se rozbrečí a bije mě!!! :-o A Sebís neumí říkat "K", takže máme "tetečet". A motorka je u nás taky veliký hit, už jsme zrušili kočár a na pochůzky do města jezdíme s motorkou. Jsme tam ostatně o dost rychleji. |
Piškotek | 14942 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sobota26.8.2006 22:26:30
Lynn ještě je dobré po dobrání atb.brát BIOPRON junior, jsou to laktobacili a dáva se to dětem do pití.Mě to doporučili i v nemocnici i moje mudr.Vlastně myslím, že se to klidně muže dávat i při atb.navíc mi to doporučila i na kožním, když jsme měli problémy s tím ekzémem.Bereme to co dva dny preventivně a po ekzému ani památky.
|
lynn+Áňa | 17834 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: sobota26.8.2006 21:56:41
Piškotku, my máme jednu nafukovcí teletabí (nevim jakou - je červená) od babičky. V případě nouze zašlu pošlou. :-DDDD Atb bude brát ještě týden. Ve středu večer měla první dávku a jsou na 10 dní. :-((( Doufám, že pak bude mít na čas pokoj aby se organizmus dal do kupy. Docela pije ten actimel, ale to má stejně asi cenu až je doberem, viď?
|
Piškotek | 14942 |
Re: Re: Re: Re: Re: sobota26.8.2006 21:52:34
Jinak u nás je naprosto hit Teleblbís, ráno vstává a hned řve putí lálu:-))
Taky jsem mu chtěla nějakou tu postavičku koupit, ale Teletubis už jsou out a nikde nic nemají:-))Aspon ušetřím:-)) |
Piškotek | 14942 |
Re: Re: Re: Re: sobota26.8.2006 21:50:50
Pavli díík, uklidnila jsi mě.Asi to fakt moc pozoruju.
Je to ale hrozné, když vidím že ho to tak bolí.Když býval nemocný, byl schopný lítat i při 39C a ted prostě většinu dne jen leží.I když dnes už to bylo lepší, ale vzdálit se od neho nemužu ani na 5m. Pořád mi říká, mami hají tady Tomi(s Tomíkem)....no snad bude dnešní noc lepší. Lynn na jak dlouho ty atb ještě máte?? |
lynn+Áňa | 17834 |
Re: Re: Re: sobota26.8.2006 21:44:25
Pavli, krtek taky Aničku zaujal. Zatím mi nosí knížky a chce aby ji četla. Plyšovýho teda ještě nemáme, ale kdyby se na něj chtěla dívat v TV (což zatím moc nevydrží), tak mi věř, že jsou okamžiky, kdy bych ji ho bez váhání pustila a nechala ji na televizi čučet třeba půl dne, hlavně, že bude klid. :-DDDDDDDD
Jo, Piškotku, je to šílené, jak jsi psala, že Tomík křičí: "mamí pálí". Anička mě psychicky tyranizuje, když se jí snažím rvát ty antibiotika nebo čistit ucho, tak ječí: "né mamikó né". Úplně mi to rve srdce. :-((( |
lynn+Áňa | 17834 |
Re: Re: sobota26.8.2006 21:36:35
Piškotku, posílám pohlazení pro Tomíka a tobě hodně síly. Je to strašně náročné psychicky. S tím pitím se neboj. Když horečka klesla a taky tolik nelítá, tak se určitě i míň potí. Něco vypije a tělíčko si řekne. Sleduješ to a snažíš se do něj něco dostat a víc udělat nemůžeš. Určitě jsou i matky, které se na to vyprdnou.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.