Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Mimi, 2 holčičky | 13840 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:30.8.2006 15:43:00
Ahoj maminky!
Chci vás jen v rychlosti pozdravit - od narození Klárky jsem se moc neobjevila, také se to tady hodně vyměnilo. S Irenn jsem se párkrát "viděla" - jak se daří? Miri - pokud si vzpomínám, Ty jsi rodila u Mulačů, že? Půjdeš tam zas? Držím palce, aby bylo vše o.k. a mimčo si našlo tu správnou polohu! Kdy máš termín?? Já jsem ted ve 26.tt, mimi má ještě hlavičku nahoře, snad se otočí... Už víte, co to bude? My budeme mít holčičku! :O) Držím pěsti! M* |
Jana,Jonáš 7/01,Tobiáš 12/04 | 23277 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:30.8.2006 15:16:31
Iren,
předváděly se šperky!Pěkný,ale dost drahý!:-) A já na to vůbec nejsu. No,jo,to si fakt nevyberem s těma mamkama.Ale spíš mi fakt jde o to,co potom řeknu těm klukům.Ale asi nějak pravdu..... |
Irenn, Natan04, Miriam08 | 7356 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:30.8.2006 15:06:02
Jani aha...
A co se předvádělo? Moje máma je zase opak, často pečuje a pomáhá až moc a pak je úplně vyřízená, co jsem tady tak ji přemlouvám, ať si jde aspoň zacvičit a ona že ne, že mi chce pomoct a taky pořád dělá nějakou práci navíc. Naši tady měli několik měsíců babičku, momentálně leží na psychiatrii neb se to doma už nedalo zvládnout (těžká deprese, úzkosti, hysterické záchvaty). Máma tam skoro každý den po práci chodí. Sama není zdravá (má cukrovku) a jak je ve stresu a přepíná se, tak se jí začínají objevovat komplikace. Mám o ni docela strach. Mno jo, extrémy nejsou dobré. |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:30.8.2006 15:01:38
Iren,
no je to o tom,že má svoje věci důležitější než rodinné.To by mi moc nevadilo,ale spíš jsem přemýšlela,jak to budu vysvětlovat klukům,protože Jonáš se začíná už na něco docela ptát.:-( Příklad ze včereška:Jela na jednu předváděčku a Jonáš chtěl jet s ní,protože jí před tím měsíc neviděl/neměla čas a pak byla v lázních/.No a já jsem nevěděla,že ho bere na předváděčku,protože říkala,že jede na návštěvu.Tak jsem se rozhodla,že pojedeme i s Tobiášem s ní.Nakonec z ní vylezlo,že bere ještě 3 známé autem,takže jsme jeli naším.O té předváděčce jsem se dozvěděla až na místě.:-( Pak mi volal manža,že potřebuje to auto,tak jsme stejně jeli za chvíli i s klukama domů.Ale nechápu,co by tam s ním dělala sama,když se mu nemohla věnovat.Prej by s ním šla ke králíkům,no prostě hotovo.Zase mě to přesvědčilo,že jí ho nemůžu vůbec svěřit někam na dělší dobu.:-( A pak jsem tam nechala jednu mou věc a poprosila jí,aby mi jí vzala.DOcela dost jsem jí potřebovala.A samozřejmě na ní zapomněla.Ale vím,že to byla moje chyba,že jsem to mohla předpokládat.P prostě zase nezklamala. |
Dada+2 | 24860 |
Re: Re: Re: Re: Re:30.8.2006 14:57:11
Piškotku, Peťula puberťačí, ale zatím se to dá. Na srazík nejede.Stačí mi jedno dítě.:-)
Jani, my budeme chodit i po dopraváku do kroužku. Katu, taky Cyrdu krmím. |
Katuna | 31056 |
Re: Re: Re: Re: Re:30.8.2006 14:54:58
Jani,to víš že jsem to brala jako žert,ale co není může být.....Myslím,že hned první den co jsem ty atb brala nemohla antiko selhat:-))))
|
Katuna | 31056 |
Re: Re: Re: Re:30.8.2006 14:53:13
Piškotku,přijedu tam jen na jeden den za váma,Mirkova babička slaví 80tiny v sobotu...a mám to tam asi okolo 35km.Teda jestli ovšem trefím,nikdy jsem tím směrem nejela....
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re:30.8.2006 14:50:41
Dado,
jo,díky.Gabča mi posílá vše.:-)Na ten doprávák bychom v září chodili.Jonášovi se tam moc líbilo. Katu,tak snad se to s tou pamětí zlepší...a s tím bráškou jsem si samozřejmě dělala srandu,doufám,že to tak bereš!:-))) |
Irenn, Natan04, Miriam08 | 7356 |
Re: Re: Re:30.8.2006 14:48:33
Jani, co ti máma provedla?
My antiko nepotřebujem, tak to neřeším. Ale HA mi připadá docela spolehlivá. Ne každému vyhovuje kondom, tělísko nebo měření BT... Já jsem měla po vysazení HA dost nepravidelné a dlouhé cykly, vlastně se to srovnalo až po porodu a po odstavení, takže moje zkušenost není nejlepší, ale jsem ráda, že existuje. Piškotku, letíme. Natík v autě děsně prudí a taky často blinká, tak to by byl děs běs. Holky dáváte na delší cesty někdo Kinedryl? Zítra pojedem do Prahy a nechci, aby bylo Natíkovi špatně a zase zvracel. Dádi, asi nee, ještě to musím promyslet. Já jsem nemožná, ještě jsem si ani nezjistila, kde jsou jaká cvíča a koužky a tak, asi to nechám vyhnít až po dovolené. |
Piškotek | 14942 |
Re: Re: Re: Re: Re:30.8.2006 14:46:33
Dadi,co Peta, pubertuje?Jede na srazík???
Katu ty nejedeš na srazík? |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.