| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 54028  [Dalších 53828 >>]
lynn+Áňa 17834

Re: sobota

26.8.2006 21:30:41
Pavli, přeju pevné nervy na cestu. :-) Osm hodin přes den je dost, ale snad to zvládnete. Kdyžtak si dáte někde přestávku na proběhnutí. Doporučuju hodně jídla hlavně co nejvíc drobivýho, to je do auta ideální. :-DDDDDDDDDDDDDD
Pavla + 2 kluci 30231

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sobota

26.8.2006 21:26:56
Piškotku, tak to je mi Tomíka moc líto....chuďátko malinké....když na ty afty nic pořádnýho nikdo nic nevymysle:-(((
a jen pro info. Jirka za celý den víc jak 0,5 litru nevypije normálně, natož v nemoci:-(((
a Jiřík se začal fakt dost děsně vztekat. Momentalně se zamiloval do Krtka, chtěl by kazetu pouštět klidně 10x denně a když mu to nedovolíme tak začal děsně hysterčit. Jestli to bude přidvádět na té návštěvě....:-(((.
no a když se mu krtek tak líbí, rozhodla jsem se že bych mu plyšovýho koupila, šla jsem do Sparkysu a zjistila že 20cm krtek stojí 400 kč:-((( (omylo mě!!)tak jsem mu ho nejdřív ukázala, jestli se mu to líbí (normálně plyšáky ignoruje) tak zavolal radostně "k´tííííí" . No a vzápětí zmerčil obrovskej bagr a ta radost byla 1000x větší ......tak krtek není :-DDDDD (a ani bagr!)
lynn+Áňa 17834

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sobota

26.8.2006 21:14:33
Musela jsem ji vzbudit a narvat to do ní. Teď si jdu dát panáka. Je mi jí vždycky tak líto, když křičí, že to nechce a zároveň mám na ni vztek, že u toho musí být scény a je to na mě. Už zase spinká. V posteli teda i když za ty scénky, co v poslední době předvádí bych ji v tý garáži nejraději nechala. :-))) Piškotku, máme Zinnat (sirup pro děti) - já ho brala na ty svoje ruce - a ještě kapičky do ucha (mají se dávat dvě kapky, ale já ji to tam vždycky stříknu, že máme balení na 2 dny. Jinak se to fakt nedá. :-().
Piškotek 14942

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sobota

26.8.2006 21:08:18
Lynn, to už bude spinkat až do rána,ne?
Co máte za atb na ty uši???A salta ze schodu bohužel taky známe:-))
Piškotek 14942

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sobota

26.8.2006 21:06:41
Simi, ty nebereš foták a kameru???A 2 batohy???Teda vy jste fakt cestovatele:-))

Pavli,ony ty afty lepší nejsou, spíš naopak, ale nemá horečky.Má furt tak kolem těch 37,5-38 což se dá.Ale fakt už jsem nerozní z toho že nepije, za dnešní den vypil tak max O,4l:-(((Nechce nic a nijak.Normálně to plive ven a řve pálí.Vodu nehce...
fialovou už máme celou domacnost:-))
Cestu určo zvládnete, u nás zabírá zpívání a ukazování aut, tater,traktoru atd(no těch na té dálnici bude co?:-)))

Pavla + 2 kluci 30231

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sobota

26.8.2006 20:44:05
no nic, jsem totálně blbá, podle mně je 3 +4 = 8 (hodin). Lepší po sobě nečíst, že?????
Pavla + 2 kluci 30231

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sobota

26.8.2006 20:41:40
holky, jdu se rozloučit, zítra dopoledne odjíždíme směr Stuttgart. Myslete na mně, protože pojedeme asi 8 hodin, z toho upřímně doufám že aspoň 3 hodiny Jirka bude spát a zbylé 4 hod. bude prudit. A jestli nebude spát ty 3 hod. tak ze mně dojede troska.:-)))

Lynn - jasně že je z tebe milý člověk :-DDDD

Romi, taky neporadím (ale Simči můžeš věřit,ne?) a přeju hodně nervů....

Piškotku, to je dobře že jsou už afty ok a zvládnete to bez atb. Jen jsem chtěla říct- pozor na propolis!! Je to sice fajn věc ale veliký alergen a zvlášť když se to dává do pusinky může způsobit škaredou alerg. reakci. Já bych to malýmu nedávala a když už tak vyzkoušet na malém kousíčku kůže....Já na afty vůbec netrpím a když se mi náhodou něco objeví tak potřu Bukosanem a je klídek. Ale to se už asi nevyrábí (pokud se znovu neobjevil, jaksi nejsem moc v obraze). A je to lihový roztok, tak to by se malýmu taky moc nelíbilo :-(((
A nurofen s paralenem se může střídat po 3 hod. (já bych to nechala na hodně vysoké teploty které nejdou srazit)

Simi-užijte si dovolenou!!! Nechápu jak vám můžou stačit jen 2 batohy:-)))
A k pubertě: já si doteď pamatuju jednu svou "držkovanou" na parkovišti, za kterou mě přistála taková facka od táty, že jsem dost čučela:-DDDD A jaký je ze mně milý člověk :-DDDDDD

no nic , jdu balit, papa
simča
  • 

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sobota

26.8.2006 20:13:55
foták už nepoberu, neb homám spojenej s kamerou....budu fotit jen mobilem, jsou docela z toho prima fotky.....:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
simča
  • 

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sobota

26.8.2006 20:12:11
chicht díky,
já vím že jsem jiná nebyla...ale musela jsem si postěžovat....

ted mi tady Jenda hučí hihihihi

nojo celou noc budem cestovat, to budem jak praštěný pytlem.....a jestli budem mít zpoždění tak to budde něco. mmusím si vzít sebou dost cigaret hahahahahaahahahahahahahaha

tak já už jdu se věnovat Jeníčkovi....

mějte se pěkně a pappaapapa
Piškotek 14942

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sobota

26.8.2006 20:01:59
Simi tyto lety mívají zpoždění bohužel dost často, my jsme čekalu na letišti 5hodin:-(((Děsné.No ale bylo to přes den tak to bylo v klidu.Budete cestovat celou noc,co?
Holky pozdravuj a tu jejich pubertu toleruj:-)))Byla jsi jiná??:-)))
Navíc jsou užasné, jak ti pomáhají s Honzíkem, některé v jejich věku by se na to vykvákli.
Mějte se a moc si to tam užijte!!A fotte!!!!

Romi, nic víc než pevné nervy ti poradit nemužu:-((
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 54028  [Dalších 53828 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.