| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 54028  [Dalších 53818 >>]
lynn+Áňa 17834

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sobota

26.8.2006 19:58:08
Simi, to docela jde. :-)) Tři ženský a mimino. Co bys chtěla? :-DDDDDDD S Míšou se to určitě srovná. Když si vzpomenu na sebe... A ani jsem nemusela být zamilovaná (nešťastně). :-DDD A jaký je ze mě dneska příjemný člověk. :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Moje dítě mě chce úplně vycucat. Byli jsme dnes u mé babičky aby se s Aničkou potěšila. Odpoledne scéna, nechtěla usnout, pak byla samozřejmě přetažená, ale lítala jak fretka. Žuchla ze schodů, sice jsem jí chytla, ale udělala salto a musela se praštit do hlavy. Několikrát jsem jí prohlížela, jesli má lebku celou, ale nevylezla jí ani boule. A při zpáteční cestě mi samozřejmě usla v autě i když jsem měla rádio na plný pecky a celou dobu na ní mluvila a byla víc otočená dozadu než dopředu (ještě, že tu cestu znám nazpamět:-D). Teď ještě spí v autě garáži, ale je blbý, že jí stejně budu muset vzbudit kvůli těm antibiotikům i kdyby spala až do rána.
Jo a vyháněla jsem za jízdy vosu z auta, protože Áňa má od té doby, co jí štípla, hysák i z mouchy a vzpomněla jsem si na tebe , Shirin. Pěkně jsem se motala. :-)
simča
  • 

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sobota

26.8.2006 19:24:38
tak už máme dobaleno :DDDDDDD i hračky :DDDDDD, máme dva batohy,tašku, batůžek a kabelku chicht :DDDDDDDDDDDDDDDDD plus kočárek ...... Myslela jsem, že dva batohy stačí, jenže do nich se mi nevejdou ploutve, nočník, bagr a kyblíček :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD. a do letadla bereme nutně leporelo o letadlech :DDDDD a poměrně velkej vrtulník :DDDDDDDDD.

musím si postěžovat...Míša je na zabití, zřejmě je do někoho zamilovaná....a jestli se bude chovat jako nána tak jí přilítne pár facek,
plus k tomu puboška Adla.....a mě asi vodvezou .... :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

zatím papapa
simča
  • 

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sobota

26.8.2006 18:23:23
Romčo zavolej havárku a jde to na účet družstva
Romča+Romča12/04 25226

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sobota

26.8.2006 16:04:10
Ahoooj holky,

jdu si k vám zase jednou postěžovat - já prostě nemůžu mít klid - od čtvrtka máme doma smrad, někde v baráku je ucpané odpadní potrubí a já, protože bydlím v přízemí jsem to odsr.... nejhůř - jakmile někdo nade mnou spláchne, vyteče mi to do záchoda a do vany, a to můžu být ráda, že to do té vany teče, protože jinak bych měla srač... v koupelně. Včera u nás byli vodaři a fekál, zkoušeli to projet přes můj záchod, ale nešlo to, jen se udělal smrad a je to snad ještě horší. Havarijní stav a já se na družstvo dostanu zase až v pondělí a do té doby se asi zcvoknu, protože při sebemenším zbluňknutí běžím do koupelny a hlídám, aby to nepřeteklo :-((( No, nechci dávat fotky sem, ale pokud se chtete mrknout, tak jsem si dala 2 fotečky na naše stránky. Je to fakt hnus a já bych až brečela, jak je mi z toho nanic, že s tím nemůžu nic udělat. Jsem nervózní, odnáší to i Romča, to mě pak štve ještě víc, prostě úžasný...

Tak, a hned je mi aspoň o trošinku líp :-)
simča
  • 

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sobota

26.8.2006 15:22:03
chicht Lucko....jojo natáhni se a pošli chlapa do práce :DDDDD

jdu si hodit vanu.
ještě nakouknu večer, stejně musím napsat mejlíky do škol holek aby je omluvili ze začátku školního roku....

ježíšikriste já se tak těšším :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
simča
  • 

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sobota

26.8.2006 15:19:53
zdar odpoledne :DDD

jéjej Piškotku to jsem nevěděla, že malej má afty, chudinka. u nás pomáhala genciálka a u dospělejch propolis/ale i u dětí, jenže trošku je to pálilo, ale jinak zabraly výborně/.

vy jste měli zpoždění???letadlo???

s tím žehlením jsem to nepřeháněla :DDDD, jen tak lehce a hlavně Ondrovi aby tady něco měl....

jo a s Ondrou taky často si zadiskutujeme :DDDDDD, chlapi uplně jinak přemýšlí....řekla bych že dooooost nelogicky :DDDDDDD. a musím se jim to všechno říci na rovinu a přímo :DDD, jinak nic nepochopí :DDDDDDDDDDDDDDDD
Piškotek 14942

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sobota

26.8.2006 12:52:15
Kamyš, uděláš nám na srazíku nějaku přednášku, něco jako praktika,jo?:-)))Ale teda to čtvrté, to je síla:-)))))

Luci, pošli chlapa do práce a ty se natáhni:-))To snad zvládne,ne?:-))

ted jsem pročetla diskuzi o aftech, co mi psala dada a vím houby.Každý tam píše něco jiného:-))

Boruvky do malého nedostanu.nejí nic:-((
Luckaa 26673

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sobota

26.8.2006 12:35:28
Piškotku, snad se Tomíkovi brzy uleví..

Já toho mího chlapa asi zabiju!! :-DD Před chvilkou jsme dojedli oběd a on mi říká "bylo to super, přál bych ti se po obědě natáhnout" Ironie samozřejmně!! Za chvilku totiž letím do práce... Ale jinak musím říct, že mě pomáhá, ale musím ho vyloženě úkolovat :-(

Kamyš, kdeže jste to byli? Nějak mi to uteklo :-(

Ivka1 18501

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sobota

26.8.2006 12:32:16
Ha ha Kamčo, ten tvůj chlápek je taky dobrej. Ještě si neporodila 3. a už by chtěl čtvrtý :-DDDDDDDD Teda jestli hned půjdeš do dalšího, tak jsi fakt supermatka desetiletí :-)
kaMyš 6886

Re: Re: Re: Re: Re: Re: sobota

26.8.2006 12:28:02
Že by žádná vděčnost, nebo dokonce ani spokojenost? :-D Myslím, že podobný pocit máme občas (skoro) každá, tak ať se to brzo srovná u vás!

U nás musím říct, že jsme se po psychologizujícím programu na dovolené ještě nepohádali! A to už je 14 dní! :-D Tak to asi mělo nějaký efekt. Dokonce mám pocit, že se do mě snaží Martin víc vcítit a víc mi pomáhá. Jen má furt kecy, kdy že budeme mít to čtvrtý dítě, to mě může vzít čert...!
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 54028  [Dalších 53818 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.