| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 210] Názory 211220 z 54028  [Dalších 53808 >>]
Piškotek 14942

Re: Re: Re: Re: Re: Re: sobota

26.8.2006 12:25:51
Ahojte!!

Tak u nás noc šíílená, malý byl vzhuru skoro pořád, vždycky na 10min.usnul vyčerpáním, já zabrala a hned nanovo.Nebrečel, jen pořád volal mamí bolí:-((Ale co je duležitý, byl tak od pulnoci bez teploty až ted dopoledne měl 37.7 ale to je v pohodě.
Jinak jsem nakonec celou pusu vymazala tou genciálkou a myslím že se mu ulevilo.Ted spí venku, tak doufám, že se dospí!

Ke včerejšímu anonymu se taky vyjadřovat nebudu, snad jen že závist některým lidem nedá spát:-((((

Ivi, Ládík je teda fakt kus chlapa!!Motorka je u nás taky velký hit!!!

Dadi užijte si sraz a motorky!!Doufám že nám se hodíš pak zas nějaké krásné fotečky!!Třeba Cyrdu v šátku a křiváku:-))))

Luci teda jestli tebe chlap neocení, tak teda už nevím koho, stíháš 2 děti a k tomu KBar!!!!!Co by víc chtěl?:-(

Simi, užijte si dovolenou!!Hned bych jela taky.At zvládnete co nejlíp přesun a hlavně žádné zpoždení, jak my:-)))
Luckaa 26673

Re: Re: Re: Re: Re: sobota

26.8.2006 12:06:16
Ahoj holky :-)

K A.. se vyjadřovat nebudu...

Ivko, krásný fotky, Ládík je už kus chlapíka :-)

Holky, k chlapům se taky vyjadřovat nebudu, páč by ze mně byl as vrah :-DD Člověk se může přetrhnout, snažit se vše zvládat, večer padat vyčerpáním na hubu a co myslíte?? :-)
Ivka1 18501

Re: Re: Re: Re: sobota

26.8.2006 11:12:07
Lindo, já to prostě nějak nestíhám, doufám, že se po prázdninách uvidíme....teď bysme zas měli jet pryč.
Jo máme jet s kámoškou na chatu k ní. Blbý je, že budeme spát s dětičkama v jedný místnosti. A máme úplně jiný režim. Ládí vstává mezi pátou a šestou a Kubí v půl devátý.......to bude maso, ale těším se, jak si s kámoškou podrbeme :-D

Jo a ktěm chlapům, mě ten můj vytočil ve čtvrtek, že sem s ním dva dny nemluvila! Začal po mě ječet před barákem, pře jsem nechtěla přeparkovat auto přímo nám pod okno. Ještě mu kvůli tomu zatopím, po mě teda ječet nebude!!!! :-D On je z toho blbýho auta úplně vyšinutej. Minule jsem ho trochu odřela a on řádil, jak kdybych ho totáč rozkouřila. Když mu řeknu že jedu ke kámošce na chatu, tak ho nejdřív zajímá, jaká je tam příjezdouvá cesta, ....no nekoply byste ho?
Ivka1 18501

Re: Re: Re: sobota

26.8.2006 11:05:24
A tady pár fotek.......

lynn+Áňa 17834

Re: Re: Re: sobota

26.8.2006 11:04:12
Dobré ránko!
Jé, Ivko, kde se touláte? Tu pekárnu si před časem snad pořizovala Piďalka, myslím? A snad byla spokojená. Ale co to bylo za značku už teda nevím. :-)

Simi, tak šťastnou cestu!!! S tím žehlením bych to moc nepřeháněla, stejně se to v kufru pěkně zmandluje. :-) Moc si to užijte. Bude to určitě paráda. :-)

Jo, Alienko, jak jsi si stěžovala na manžu, úplně mi mluvíš z duše. :-( Jen já nechodím do práce, takže nemám z čeho být tak vyčerpaná. Když dostanu hysterák, že už to nezvládám, tak se mě v klidu zeptá, proč mu neřeknu, že mi rád pomůže a když mu řeknu, má spoustu keců a tvrdí, že tu dělá úplně všechno. :-(((
Ivka1 18501

Re: Re: sobota

26.8.2006 10:41:13
AHoj holky,
zase nakukuju a jdu vás pozdravit. Ládís zrovna jezdí na motorce po posteli, tak mám klid. On je teď na tý motorce závislej a pořád básní o autě a zpívá si pořád dokola...kde je akááááá (auto)....tam je akááááá...:-D No to je taky jediný co umí :-) K tomu jsme přidali ještě šiša (šiška)

Péťo, to je síla, co ste si musely prožít. Koukám, že jste to zvládly na jedničku, to je dobře. Držím palce, ať nezůstane ani jizvička. A taky přidám naší příhodu :-o Když Ládí ještě lezl nechala jsem na topení žehličku už vychladlou, ale jak lezl kolem chytl za šňůru a žehlička mu proletěla tou ostrou hranou těsně kolem hlavy......klepala jsem se ještě hodinu po tom.....taky si myslím, že každé dítě má svýho andílka strážnýho, protože těch nebezpečných situací je teda dost.

Simčo: politika už snad ani nejde komentovat. Kdybych o tom mluvila, asi bych se pozvracela :-D
Ale pobavila mě hláška moderátora v rádiu, když řekl o jednom výroku, že dotyčný politik musel být totálně pod parou...bek :-DDDD

Holky, máte někdo domácí pekárnu? Já ji chci, ale nevím jakou, docela mě zaujali ty víceúčelový, co fungujou i jako sušička třeba
Saimona + HONZÍK a dvě ségry 17253

Re: sobota

26.8.2006 10:20:14
jo a s tou politikou....mě to prostě nedá, abych se o to nezajímala :DDD

Alienko....Paroubek měla jednou takové kecy o spojení atd......společně s tím jaký Fico je báječný člověk.....člověk by blil kdo byl náš premiér....no a u vás to je taky nářez
Saimona + HONZÍK a dvě ségry 17253

sobota

26.8.2006 10:18:23
zdarec holky,

tak začínáme balit, no spíš musím nejdříve vyžehlit chicht.....
musíme vyrazit o půlnoci z Prahy abychom byli ve dvě v Brně na letišti a ve čtyři odlítáme :D. Ovšem až přiletíme do Tur.tak ještě pojedeme asi hodinu a půl autobusem. MLuvila jsem s jedním klukem, kterej byl přimo v tom našem hotelu a ten říkal, že je to tam moc pěkné :DDDDDDDDDDD. Ty fotky jsou právě od něho :D.

Včera jsem ležela s Jeníkem při večerním usínání :D, a když jsem si myslela, že už můžu odejít neb Jenda spí, tak se Jeník v polospánku posadil a řekl mi "hají" chicht chicht, tak jsem musela ještě udělat hají :DDDDDDD

Jenda začal čůrat na nočník ve stoje :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD.
Už zkoušíme chodit ven bez plínky, zatím nic moc, ale on se to naučí :DDDD.
Hlavně nesmím s sebou zapomenout vzít nočník ...to by byla tragédie :DDDD.
Jsem zvědavá jestli Jeníček se osmělí a do moře vleze :D
lynn+Áňa 17834

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: .....

25.8.2006 22:33:42
Jdu taky.
Pa všem! :-)
Dadi, užijte si motorky.
Já budu celý příští týden sama, počítač večer volný, takže mě tu budete mít pečenou vařenou. :-)
Dada+2 24860

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: .....

25.8.2006 22:26:32
Jdu spát. Zítra jedeme na celý den do Zn. Má tam být sraz motorkářů Harley-Davidson,tak se těším.Dovezeme si Markovu Peťulu, tak nevím, kdy se sem zase dostanu.
Užijte si rodinného víkendu, marůdci ať se brzy zotaví.
[<<Předchozích 210] Názory 211220 z 54028  [Dalších 53808 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.