| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 220] Názory 221230 z 54028  [Dalších 53798 >>]
Dada+2 24860

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: .....

25.8.2006 22:17:08
Jak ona, Andoro? ON né.:-)
Škoda, že nemáš pod nicekm mejl. Poslala bych ti nějakou zajímavou literaturu.
Dada+2 24860

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: .....

25.8.2006 22:15:52
Lynn, dík i za tvé vlasové info. No já právě přemýšlím, kdy si ten melír mám nechat udělat. Na jednu stranu si říkám, že před svatbou, aby byl čerstvý a pěkný, na druhou si říkám že dřív.....jestli to bude kalamita, abych to stihla předělat.
P.S. Vlasy si nebarvím, tak 2x do roka mám čokoládový přeliv....hědý jsem měla jednou a bylo to skoro černé.:-(
Angora
  • 

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: .....

25.8.2006 22:13:43
Ona ví která !
Dada+2 24860

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: .....

25.8.2006 22:11:28
Sněhu, to jsi mně teda fakt pobavila.:-)))
Pak ti ukážu svého Beckhama k ránu......soukromě na mejl...ten bude sladěn jedna radost.:-(
lynn+Áňa 17834

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: .....

25.8.2006 22:11:12
Dadi, já si jednou dala obarvit spodních 20 čísel vlasů na červeno a do týdne z toho byla růžová. Jsem byla v práci za pankerku. Ale je fakt, že mě na těch vlasech nic nedrží. Hnědé proužky melíru mi taky vydržely tak tři neděle a trvalá se kdysi nechytla vůbec. :-)))

Holky, já úplně koukám, že si vždycky víte při nemocech rady. Kéž bych si to tak všechno zapamatovala, kdyby bylo třeba. Pak koukám jak puk a nevím co s tím a spoléhám, co mi dají v lékárně.
Piškotku, ať je do rána líp!!!

Sněhu, vždyť Andul je taky baštila studený. Teď v obchodě když jdeme okolo uzenin, zahazuje rohlík a chce párek. Ale pořád se uklidňuju, že známých holčička miluje špekáčky a klobásy od jednoho roku, takže párek je proti tomu makrobiotická strava. :-DDD

Dál nevím.
Jo, Peťo, to neva, že vakcína bude až za rok ale stejně dík. Vůbec by mě to nenapadlo zjišťovat. :-)
Iva a Klau 4781

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: .....

25.8.2006 22:11:04
hi,hi Dádo tak jsem zpátky!ty jsi to teda komplikuješ!a nestačila by bílá kosile,třeba rozhalenka???ikdyž červená má taky kouzlo,takovej ďábel!o)))né,dělám si legraci!určo budete krásný!a sladěný!!ještě mě napadla bíla košile s čer. proužkem!o)))a teď už fakt jdu pa
Snehurka a 2 trpaslici 16967

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: .....

25.8.2006 22:08:26
Dadi, vy budete sladeni jak Beckhamovi:DDD

A na melir se mi osvedcil barevny kondicioner. Kdyz se to zacalo vymyvat, naplacala jsem ho tak na 5 minut a barvicka byla zase jako nova.
Iva a Klau 4781

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: .....

25.8.2006 22:05:16
ANGORO a co jako???mě tvuj názor nějak nezajímá!!
PIŠKOTKU,zkus ty boruivky,třeba studeny a scukrem,ty by mohli chutnat,ne???s tou desinfekcí se mu nedivím,mě by to taky nechutnalo,blééé!
jdu chrnět!DÁDO,další dotaz??jestli jo,tak zítra,jo??pa
Dada+2 24860

25.8.2006 22:04:09
Milá Angoro,chtěla bych ti říct, že Tě Bůh má taky rád a stačí jen říct a odpustí ti zlobu a závist, kterou ze sebe teď sypeš.:-)

Sněhu, 35 litrů šťávy????? Jsi šííííííílená.:-D

Ivi,nakonec budu černo-bílá, tedy pokud nenarazím na něco lepšího. Tak si myslím, že by to ten melír pěkně oživil. No a Markovi bych koupila košili v barvě toho melíru. Bude mít černý oblek...snad.

Snehurka a 2 trpaslici 16967

25.8.2006 21:59:58
Hojte pri veceru,

odskakuju od plotny, stale varim stavy. Uz mame snad 35litru, to budem pit tak 3 roky:))) Ale mam ten rybiz nechat ptakum?:DDD

Piskotku, posilame pofoukani Tomikovi a at se mu brzo ulevi, chudackovi!!! Co studeny piti, zmrzlina? Ja teda afty nikdy nemela, tak si to nedovedu predstavit, ale chlad by tu bolest mel trochu otupit ne?
A litaci fotecka super! Tomik se strasne vytahl, ma nozky jak srnka.
U nas ted frci lizt venku po klepaci na koberce. Preleze sprusle po ctyrech a pak tanci u tyce:o))) Taky pohled pro bohy:)

Simi, nesil furt s tou politikou!:DDD Ja to nesleduju vubec a mam pokoj:)

Lynn, tak parecky ke snidani me pobavily:))) No Anicka je opravdova gurmanka:))) Ale muzu te utesit...tady ji deti parecky tak od jednoho roku naprosto bezne...a studeny, jen tak do ruky:o)))Jsem zirala...

Petrus, uzijte si hory a houby!!!

A vic si zase nepamatuju...

Jo Dado, vyfot nam ten super svatebni ohoz! Jsem strasne zvedava co jsi za ty uzasny prachy poridila.

U nas jsou dva super detsky sekace, maji tam pro decka fakt vsechno, od kocaru, hader, hracek. A funguje to tak, ze si vlastne sama muzes pronajmout regal, dat tam svoje veci a prodavat si. POrad to takhle koluje mezi lidma a je dost popularni. Sekace maji furt narvano a daji se sehnat opravdu kvalitni kousky. Ja tam su furt a hrabu a hrabu:DDD

Jak to tady tak ctu, tak uspavani je v soucasne dobe u vsech tak trochu podobny co? :)))Ani nevite, jakou mam radost:)))
U nas taky des... Sam tam proste neusne...pres den to jeste jde, to je hotovson a odpadne do 5ti minut, ale vecery...kolikrat to trva i pul hodky a neobejde se bez revu. To pak musim naklusat ja, zalehnout vedle nej a do minuty spi, komediant:o))Ja jen doufam, ze nez se narodi mimco, zase se to nauci, pac si to opravdu nedokazu predstavit, jak to budu vsechno praktikovat...:o)

Omluva za dlouhy a zmateny prispevek:9
Toz hezky vikend a dobrou!
[<<Předchozích 220] Názory 221230 z 54028  [Dalších 53798 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.