Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Iva a Klau | 4781 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: .....25.8.2006 21:56:11
Dádo,čer. melír se ti vymyje z vl. akorát tak do světla,nebo rezava podle toho jak často si myješ hlavu a pak se to dá překrejt přelivem!mě se to líbí a ty jsi na něj tip!tak jdi do toho!jen mám otázku:v jaké barvě pujdeš na tu svatbu!existuje víc odstínu čer. melíru!ty jdi do těch tmavších!
|
Jana,Jonáš 7/01,Tobiáš 12/04 | 23277 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: .....25.8.2006 21:56:11
Angoro,
a která kavárna,my jich tu máme víc,víš?:-) |
angora |
• |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: .....25.8.2006 21:54:35
Kavárna je dost trapná !
|
Snehurka a 2 trpaslici | 16967 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: .....25.8.2006 21:53:40
Hojte pri veceru,
odskakuju od plotny, stale varim stavy. Uz mame snad 35litru, to budem pit tak 3 roky:))) Ale mam ten rybiz nechat ptakum?:DDD Piskotku, posilame pofoukani Tomikovi a at se mu brzo ulevi, chudackovi!!! Co studeny piti, zmrzlina? Ja teda afty nikdy nemela, tak si to nedovedu predstavit, ale chlad by tu bolest mel trochu otupit ne? A litaci fotecka super! Tomik se strasne vytahl, ma nozky jak srnka. U nas ted frci lizt venku po klepaci na koberce. Preleze sprusle po ctyrech a pak tanci u tyce:o))) Taky pohled pro bohy:) Simi, nesil furt s tou politikou!:DDD Ja to nesleduju vubec a mam pokoj:) Lynn, tak parecky ke snidani me pobavily:))) No Anicka je opravdova gurmanka:))) Ale muzu te utesit...tady ji deti parecky tak od jednoho roku naprosto bezne...a studeny, jen tak do ruky:o)))Jsem zirala... Petrus, uzijte si hory a houby!!! A vic si zase nepamatuju... Jo Dado, vyfot nam ten super svatebni ohoz! Jsem strasne zvedava co jsi za ty uzasny prachy poridila. U nas jsou dva super detsky sekace, maji tam pro decka fakt vsechno, od kocaru, hader, hracek. A funguje to tak, ze si vlastne sama muzes pronajmout regal, dat tam svoje veci a prodavat si. POrad to takhle koluje mezi lidma a je dost popularni. Sekace maji furt narvano a daji se sehnat opravdu kvalitni kousky. Ja tam su furt a hrabu a hrabu:DDD Jak to tady tak ctu, tak uspavani je v soucasne dobe u vsech tak trochu podobny co? :)))Ani nevite, jakou mam radost:))) U nas taky des... Sam tam proste neusne...pres den to jeste jde, to je hotovson a odpadne do 5ti minut, ale vecery...kolikrat to trva i pul hodky a neobejde se bez revu. To pak musim naklusat ja, zalehnout vedle nej a do minuty spi, komediant:o))Ja jen doufam, ze nez se narodi mimco, zase se to nauci, pac si to opravdu nedokazu predstavit, jak to budu vsechno praktikovat...:o) Omluva za dlouhy a zmateny prispevek:9 Toz hezky vikend a dobrou! |
Jana,Jonáš 7/01,Tobiáš 12/04 | 23277 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: .....25.8.2006 21:52:38
Ivi,
jo tak moc dík,hrnky tam mám psaný a samo sypu,jak se mi to jeví.:-D Dotazy už bohužel nemám.:-))) Opouštím vás!Přeju klidnou noc! |
Piškotek | 14942 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: .....25.8.2006 21:51:31
Mažu mu to nějakou vodičkou co se jmenuje žlutá voda, napsala mi to Dr. s tím že je to něco jako genciálka ale nebarví to.
Ale šííleně u toho řval.Nechce ani dudel, že bych mu to do toho namočila. No třeba se s ním aspon rozloučíme:-)Do pusy ho nedá, ale v ruce ho mít musí. Když bude mít v noci a zítra horečku tak mu ty ATB asi dám. Sirup nebo čípek mu to srazí vždy tak na 2 hodky:-( |
Dada+2 | 24860 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: .....25.8.2006 21:50:52
Ivi, dotaz. Za jak dlouho se mi vymeje červený melír.:-)
Chci pár pruhů nahoru - budu to mít ulízlé na stranu, tak by to mohlo být pěkné....si myslím. |
Dada+2 | 24860 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: .....25.8.2006 21:49:23
Jo jo, borůvky jsou taky dobré.
Piškotku, nevím jestli jsi koukala sem http://www.rodina.cz/diskuse110.htm Je to celá diskuse o aftech. A mně říkala dr že se může Ibalgin střídat s Paralenem po 3 hodinách. |
Iva a Klau | 4781 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: .....25.8.2006 21:48:46
JANI,jasně!žádný přiměřeně,přiměřeně,ale pěkně vážit!!o)a nebo hrníčkovou kuchařku!a nebo si zapamatovat,jak se to těsto má táhnout a pridat mlíko!jééé to jsem zase chytrá,co??mě se to taky stalo,tak jsem se po tom pídila,takže to vím!ještě nějakej dotaz??dnes mi to jde,tak šup sem s ním!o)))
|
Iva a Klau | 4781 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: .....25.8.2006 21:45:58
PIŠKOTKU,ještě něco,ale to jsi už asi zkoušela,já na afty používám boruvky,prostě jsem je klau rozmačkala a baštila lžičkou,nebo boruvkovej kompot a do druhýho dne pokoj ta genciálka se taky používá,ale tu nemám vyzkoušený!
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.