| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 240] Názory 241250 z 54028  [Dalších 53778 >>]
Jana,Jonáš 7/01,Tobiáš 12/04 23277

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: .....

25.8.2006 21:44:59
Mouku mám stejnou,ale je fakt,že to dělám od oka a možná jí tam dávám někdy moc.Může to být teda tím,jo?
Dada+2 24860

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: .....

25.8.2006 21:42:49
Piškotku, čím mu ty afty mažeš?
Já když mám afta máznu ho (třeba genciálou), tak mám do druhého dne pokoj. U Cyrka nevím, ještě ho neměl.

Jani, zvládl to dobře. Odpoledne jsme byli zase v kavárně, měl tam hodně dětí a byl zlatý. Pak jsem šli na zahradu a nebýt toho, že šlípl do vody, byli bychom tam dýl Domů jsem došli po sedmé večer, usnul v pohodě ve čtvrt na devět.

Ad buchta - nemáš třeba jinou mouku? Jiného výrobce?
Iva a Klau 4781

25.8.2006 21:42:28
PIŠKOTKU,ten jonťák se jmenujeKULÍŠEK FORTE!stál 63korun!
DÁDO,pěkný povídáníčko,když jsem to četla,tak jsem se přiblble usmívala jak je to pravdiví!
JANI,to,že ta buchta je tvrdá je samozřejmě moukou jak jinak o)),prostě těsto moc tuhý!o)

25.8.2006 21:42:28
Piškotku,
s těma ATB bych to udělala podle teploty.Kdyby měl ještě vysokou horečku zítra,tak bych mu je potom dala.Snad se aspon chuděrka trochu vyspí a Ty taky.Musíš toho mít plný kecky.:-(
Piškotek 14942

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: .....

25.8.2006 21:36:33
Díky pro ten ionták hned ráno zajdu.Snad budou v lékarně vedět, co po nich chi:-)))

Dadi, já mm právě pocit že afty se hojí dlouho.Teda aspon mě, většinou se drží tak těch 5-7 dní.Uvidíme.Usínání hruza, za deset min.spánku opět šílené naříkaní, pořád volá maminko bolí, a já mu nemužu pomoct:-((((
To zas bolí mě:-(((
Holky myslíte že kdybych mu dala ty ATB že se mu uleví???Nebýt toho že jsme je měli před měsícem na ty uši, asi už je má v sobě.Je to děsné když těm broučkum nemužeme pomoct.

Jinak poučné rady:-))Pobavilo mě to.Hlavně to proč se pomíjadí mládata:-)))

25.8.2006 21:33:59
Jo,a to z toho mailu je super!Fakt povzbuzující!:-)))
Co Cyrda,jak zvládl nespat celý den?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: .....

25.8.2006 21:32:43
Dado,
jedeme zítra dopol,nějak časově nestíháme.:-) Tomáš byl ještě s autem u opraváře,máme špatný výfuk.Dalších 5000kč v pr...:-(((
A taky jsem si dodělala doma vše,co jsem potřebovala.Akorát jsem pekla buchtu a je nějaká tvrdší.Nechápu,že někdy je bezvadná a někdy tvrdší.Nevíte,čím to je?Asi rukama co?:-DDD
Dada+2 24860

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: .....

25.8.2006 21:16:35
Piškotku, to je mi líto, že má Tom takové bolení.Afty mívají rychlý průběh, né?

Jani, vy jste nejeli na tu chatu?

Peti, já znám jen přelom Jizerek a Krkonoš - Paseky nad Jizerou. Byli jsme tam jednou na týden lyžovat a bylo tam nááááádherně. Říkali jsme si, že bychom tam jeli i někdy v létě,musí tam být překrásně každou roční dobu. Bydleli jsme v penzionu u Sadílků.Rodinný podnik,moc milí lidé, skvělá kuchyně a pěkné ubytování. Víc ti k tomu neřeknu.:-(

Simčo, dovča bude určitě super.

Trošku vám to tu zaplácnu.Přišlo mi dnes mejlem.

Kdykoli máte pocit, že jsou děti nezvladatelné, můžete najít útěchu v tom, že dokonce ani všemohoucnost našeho Pána nedosahovala k Jeho vlastním dětem.
Poté, co utvořil nebesa a zemi stvořil Bůh Adama a Evu.
Mezi prvními vecmi, o kterých mluvil jim také řekl: „Nesmíte!“
„Nesmíme co?“ zeptal se Adam.
„Nesmíte jíst zakázané ovoce!“ odvětil Bůh.
„Zakázané ovoce?
My tu máme zakázané ovoce?
Hele, Evo, my tu máme zakázané ovoce!“
„Kecáš!“
„Ne, vážně!“
„NESMÍTE jíst zakázané ovoce!“ zopakoval Bůh.
„Proč?“
„Protože jsem váš Otec a zakázal jsem vám to!“ odpověděl Bůh a sám si říkal,
proč neskončil s tvořením světa hned poté, co udělal slony.
Pár minut nato Bůh viděl, jak Jeho děti svačí jablko a rozhněval se.
„Neřekl jsem vám snad že nemáte jíst zakázané ovoce?!“ zeptal se.
„Ehm, jooo.“ Odpověděl Adam.
„A tak proč jste neposlechli?“ zeptal se Otec.
„Já nevím,“ řekla Eva.
„Ona začala!“ ozval se Adam.
„Neee!“
„Ale jo, začalas!“
„Nee!“
Jelikož v tu chvíli došla Otci trpělivost, potrestal je tím, že budou mít vlastní děti.
Tím momentem se stalo něco, co se dodnes nezměnilo.

Ale přece jen je v tomto příběhu útěcha!
Pokud se trvale a láskyplně snažíte předávat svým dětem moudrost a oni ji odmítají, nebuďte k sobě tak přísní.
Pokud i Bůh měl problém s výchovou dětí, kdo řekl že vy byste to měli mít snadné?

Něco k zamyšlení:
1. První dva roky jeho života učíte své dítě chodit a mluvit. Pak strávíte dalších šestnáct let tím, že jim říkáte ať si sednou a mlčí.
2. Vnoučata jsou Boží odměnou za to, že jste nezamordovali své vlastní děti.
3. Matky „puberťáků“ ví, proč některá zvířata pojídají své mladé.
4. Děti se málokdy spletou když vás citují. Ve skutečnosti zopakují každičké slovo, které jste neměli vyslovit.
5. Hlavní důvod pořádání oslav narozenin vašich dětí je ujištění se o tom, že vlastně existují ještě horší děti něž jsou ty vaše.

Rada dne:
Buďte hodní na své děti, jednou vám budou vybírat domov důchodců!
Pokud jste ve stresu a máte bolení hlavy, udělejte to, co radí příbalový leták na Aspirinu:
„Vezměte si dvě tablety… a … držte (se) z dosahu dětí.“
Iva a Klau 4781

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: .....

25.8.2006 20:13:17
ten jonťák je z lékárny to jsem zapoměla,prej se to předepisuju dětem i kojeným při dehydrataci
Iva a Klau 4781

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: .....

25.8.2006 20:09:28
PIŠKOTKU,ještě k tomu pití!Klau taky nemohla nic pít,tak mi dr řekla,at koupím jontovej nápoj a dávám studenej po lžíčkách,nebo injekční stříkačkou!je to teda hnus fialovej,myslím ten nápoj,nebo prej čaj,ale studenej a taky pomalu po lžičkách,jinak nevím,bohužel
[<<Předchozích 240] Názory 241250 z 54028  [Dalších 53778 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.