Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Katuna | 31056 |
Re: Re: Re: Re:30.8.2006 14:40:22
Jani,já jsem si myslela,že tchán tu operaci natuty potřebuje,protože si kolikrát ani nepamatuje kde ráno byli,kam třeba jedeme,když mu člověk něco říkal tak byl mimo.Ale dle doktorů je ok a je natom víc než dobře.Akorát se mu nějako zvětšuje nějaká komora v mozku a ta je průvodcem těchto potíží....kdyby se to prý zhoršilo,začal ztrácet rovnováhu,neudržel moč,musel by operaci podstoupit.On je jinak ok,na kole jezdí,jen ta paměť,ale to je taky vždycky jen chvilku mimo...tak uvidíme.
Sněhu,játra Kubas taky jí tak od roku,ale my jsme ostudy,stále ho krmím.Třeba polívku,jogurty.Tuhý jídlo napichuje na vidličku. Jinak jsem teda přemýšlela který den za váma přijedem na sraz,zatím to vypadá na pátek,doufám,že je tam restaurace....co Píďo?Nebo je jen pro ubytované hosty?? |
Dada+2 | 24860 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rada30.8.2006 14:38:55
Ahojky,
odvezly jsem dceru domů, dopoledne jsem byla za Míšou ve škole a te´d jsem tu. Sněhu, Cyrek má játra moc rád. Má je tak 1x do měsíce.Domácí. Piškotku, dík za info o ortopedovi.:-DD A na kroužy se už taky moc těším. Jani, poslala ti Gabča mejl s aktivitami Korálek? Miri, jména se mi líbí. Nejvíc ten Jašík. Kači, já si myslím, že těhu nebudeš, ale i kdyby.....no tak co.Neboj, všechno bude tak, jak má. Símo, užívejte teploučka.Tady je fakt hnusně. Marci, gratuluji k budosestře.:-) Irčo, jedeš na srazík? Katu, co sedimentace? Jsi zdravá, hihihi? Leni, co nového na domečku? Luci, podáš info o včerejším setkáním v Kidsbaru? :-) Shirdo, Pí´do, opět krásná fota.To je hrozné, jak ty děti rostou. U Cyrka mi to ani nepříjde, ale u vás jo.:-) Ivi, jak píše Piškotek, žádné nádobíčko neber!Jinak s tebou fakt nepokecáme. |
Piškotek | 14942 |
Re: Re: Re: Re: Re: Rada30.8.2006 14:31:02
Sněhu, já malému parkrát dala kuřecí a králičí, ale taky to moc nechtěl, navíc byly domácí, tak si myslím, že by to škodit nemělo.
Už se taky těším an příští týden, začínají nám všechny aktivity a kroužky, máme na každý den něco, tak snad ten podzimi a zimu přežijeme:-)) jo Dadi, tobě jsem chtěla napsat, že jsem ted v sobotu mluvila s jedním známým ortopedem(mimochodem dost uznávaným) a ten se mi chlubil, že už jejich malému koupili lyže, no proč to píšu...jejich malý bude mít v lednu teprve rok a pul!!:-))A taky ho budou na ně stavět do přeskáču. trochu jsem si ho dobírala, ale taky to bere jako zpestřovací aktivitu:-) |
Jana,Jonáš 7/01,Tobiáš 12/04 | 23277 |
Re: Re: Re:30.8.2006 14:25:36
Sněhu,
Tobiáš jí játra od roku!ted je teda dlouho neměl,ale chutnaly mu.:-) Včera mě zase tak nakrkla moje mamka,že to ani nejde popsat.Proč si vždycky myslím,že může být někdy jiná?:-( Katu,tak to je bezva,že tchán nemusí na další operaci!A jak mu ted je? Včera jsem se dozvěděla,že se kamarádce na motorce vyboural manžel.Mladej borec s autem mu nedal přednost a napálil do něho.:-((( Měl prasklou slezinu a zlomenou ruku,ale s tou bude muset ještě na operaci.Ještěže to nedopadlo hůř,ale stejně je to na pytel.DOdělávají barák a nejmín do Vánoc bude na neschopence.:-((( |
Miri30 | 11611 |
Re: Re: Re:30.8.2006 14:21:46
Jani,
teď ne, naštěstí :-))) Taky proto si vždycky říkám, že bych byla nejradši těhotná víc než těch 9 měsíců :-) Zabránit početí bez HA asi jde, jen nám se to nějak nepovedlo :-))) A moc takových nedopatření si dovolit nemůžeme, bohužel :-))) |
Jana,Jonáš 7/01,Tobiáš 12/04 | 23277 |
Re: Re:30.8.2006 14:17:49
Miri,
ty HA ted nepotřebuješ,ne?:-))) Je to každýho věc,ale kdyby nebyla HA,tak by lidi aspon museli víc přemýšlet a i bez HA jde početí zabránit!:-D Přijde mi,že by bylo daleko mín problémů... |
Snehurka a 2 trpaslici | 16967 |
Re: Re: Re: Re: Rada30.8.2006 14:17:01
Ahojte holciny,
tak jsem se opet zbavila dracete:) Je s dedou, jeli se podivat do autobazaru na auta:o))) Rano jsme stravili v materskem centru a Oliverek byl, jako by mi ho nekdo vymenil. Zlatej kluk! Pri uvodnim zpivani mi vzorne celou dobu sedel na klide a tukal na bubinek a pak si 1,5 hodiny hral a vubec me k nicemu nepotreboval:))) Kaco, klidek! Taky mam kamosku, co ma i pres HA krasnyho, zdravyho kluka. To bude dobry uvidis! Apak zahlas co na to test:)) Simi, teda zavidim to teply more a koupani a slunicko! Tak si to uzivejte!!! Shirdo, Pido, opet krasny fotecky!!! Holky, muzou uz deti jatra? Ja je dneska Oliverovi dala, ale moc je stejne nejedl. Mel jen ryzi se stavou, a to jsem ho jeste musela krmit mimino jedno:o)) Jdu si uvarit slabe kaficko. Zatim pa |
Miri30 | 11611 |
Re:30.8.2006 14:11:45
Jani,
Ty jsi dobrá, hodit HA do koše!! Nejradši bych to taky udělala, ale bojím se, že bychom ty dětičky asi neuživili :-))) |
Miri30 | 11611 |
Re: Re: Re: Rada30.8.2006 14:06:16
Ahojky, všechny zdravím!
Katu, určitě se nenervuj! Kamarádka má taky chlapečka přes HA a naprosto v pohodě. Nabídli jí amniocentézu, částečně kvůli tomu a taky že musela zkraje těhu brát ATB. Na tu tedy pro svůj klid šla a všechno bylo v pořádku. |
Píďa, Kubásek12/04 Anika5/07 | 12094 |
Re: Re: Rada30.8.2006 14:01:15
Čavec holky, ty pokoje chce právě paní vědět dopředu, jinak bych to vůbec nehrotila. Takže já vás tam nějak rozdělím a v nejhorším se na místě nejak přestěhujeme, ne? Akorát potřebuju vědět, jestli někdo počítá, že by jel i manža, nebo někdo z rodiny, kromě Kamyš a Shirin, o těch už to vím.
Kači nenervuj se, kup si testík a kdyby nááhodou jo, tak se těš na miminko. Já jsem s Kubou brala nejen antiko, ale i léky, který se nesmí užívat v těhu a zatím vypadá, že je ok. I když samozřejmě nikdy nevíš, co se může projevit až později. Ale u mě byly spíš problém ty léky, antiko je teď tak slabá, že pokud se mimčo udrží, tak asi nic nehrozí;o) Koukám, že mimoši jí samou zdravou stravu:oDDD Katu nenervuj, Kubas taky někdy sní, na co přijde a pak třeba týden v podstatě nejí vůbec. Zatím vypadá, že nestrádá:o) I když se přiznám, že mě to taky vytáčí, člověk se s tím chystá a on to pak nejí... Simi užívej si dovču! Jestli tu jsi, bereš na srazík i holky? Asi jo, co? Dostanete 4lůžák a Sandru na pokoj:oD |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.