| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 290] Názory 291300 z 54028  [Dalších 53728 >>]
jutka
  • 

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdarec holky

25.8.2006 7:49:16
Lynn, doufám, že jedeš na sraz!!! Já se jinak bojím, protože jsem z vás nejmíň důsledná:)) Vajíčka jí Ema zásadně bez chleba! Stejně třeba šunku... Zase jindy svačí holé pečivo:) K večeři si veme termix, sní tak půlku, tak jí ještě dodělám toustík, aby se dojedla.. Když v půlce oběda přestane a chce ovoce, tak ji nenutím dojídat a dám jí ovoce....
Spaní u nás děs běs, začla chodit na nočník a v noci otravuje, že chce aaa, ovšem ne na nočník, který je u postýlky, ale výhradně na záchod:OOO
Dneska jsem myslela, že už ji uškrtím :) Radši jsem šla do práce a nechala jí tatínka na pospas :DDDD
Petruše* 17932

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdarec holky

25.8.2006 0:11:05
Přeci jen-k té politice-teď jsem se zasmála...
ODS-Před volbami-Nebudeme se podílet na vládě, která se bude opírat byť o jeden jediný hlas komunistů...
http://www.novinky.cz/domaci/ods-chce-sestavit-docasnou-vladu-oprenou-i-o-kscm_93963_6pofi.html

Tak se nám o ty komanče nakonec všichni perou:-DDDDDDDDDDDDDD
Petruše* 17932

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdarec holky

24.8.2006 23:50:27
Už týden slavíme moje narozeniny...začínám z toho být lehce unavená:-))) Právě odešli známí,v deset ráno přijíždí další návštěva. Jistě mě omluvíte, že nebudu reagovat ( stejně si toho moc po třech skleničkách bílého nepamatuju:-)))
Politiku raději nekomentuju...
Více mě dostalo to,že Pluto najednou není planetou...
Je Země vůbec kulatá???:-DDDDDDD
Katuna 31056

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdarec holky

24.8.2006 22:23:47
Shirin,ještě jsem zapomněla napsat,ať si užijete dovolenou,Turecko vám závidím,byl to můj sen,ale manža ho se mnou nesdílí....Jsem zvědavá,kam pojedem příští rok.Sliboval,že když pojedeme letos do Chorvatska,že příští rok poletíme do Turecka,uvidíme jak dlouhou paměť má....chichi.
Katuna 31056

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdarec holky

24.8.2006 22:16:55
Ahojky,děti mě sem normálně odmítají pustit,před chvilkou jsem je odvelela do koupelny..........

Zítra odjíždíme do Hradce,takže zas budu bez netu,ale zase si užiju nakupování,taky potřebuju oblíknout děti,hlavně Kristýnku do školy....

Jinak teda Kubas má tenisky vel 24 a normálně je má jen taktak.Doufám,že nebudu muset kupovat nový,že až na jaře.Jak to tak vypadá zas tady brzy napadne sníh,tak to ani nebude mít cenu.....A k usínání,měla jsem hrůzu po návratu z dovči,že naše minutové usínání bude v háji.Tam usínal dopoledne s tatínkem a večer s náma oběma na letišti.Ale je to ok,nezapomněl jak se usíná v postýlce:-)))A hrozně nás s manžou překvapil,když jsme přijeli byl strašně hodnej,úplně se přestl vztekat a vůbec byl takový rozumný.Ale co se od včera u nás dveře netrhnou je vše ve starých kolejí,už mu pomalu neřeknu jinak než "siréna"......Dráždí ho tu počítačem,nikdo si s ním nechce hrát,doufám,že ho to brzy zas přejde.

Lynn,ať se brzy zbavíte toho trápení,je to na pikaču...

Ivi,jak sis včera užila vycházku???A Íra si v Kolíně chválí obchůdek Junior,ale tam jsou asi ty ceny trochu jinde né????

Shirin,Sárule je opravdu neskutečná šikulka,my dudyna nemáme zásluhou blicí virózy.....

Dada+2 24860

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdarec holky

24.8.2006 22:03:36
Shirin, gratulujeme. A teď něco z vlastní zkušenosti :-): najdi všechny dudlíky doma a vyhoď je.Jestli že jsi ji jednou řekla, že ho ztratila, je prostě ztracený a jiný nekoupíte. Je holka šikovná, pochopí to.
Užijte si dovolenou!!!!

Dál nevíííííím. Politiku komentovat nebudu.

Srazík s Jančou a Zuzkou byl fajn. Janča fotila, tak snad něco přihodí. Jen ten můj kluk tam terorizoval Terku...snad mu to odpustí.:-)

Tour de sekáč dopadla docela dobře. Tedy pro mě.Koupila jsem si ohoz na svatbu, hihi. Dneska mi přišla ta tunika z Otta, nebyla špatná, ale ani dobrá, tak jsem ji poslala zpátky.Měla jsem depku, že zase nic nemám na svatbu a tak jsem se mrkla, jaké model nabízí druhá ruka.Byla jsem příjemně překvapená a stálo mě to halenka 65 Kč a pásek 45 Kč.Pokud nenarazím na něco jiného, jdu v tom a moc se mi ulevilo.:-) Na Cyrka nic moc neměli, je to přesně jak píšeš, Ivi. Taky kupuji 92 - 98.Boty má 23,ale některé 23 jsou mu už malé.
shirin 15589

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdarec holky

24.8.2006 21:53:07
holky....zdravim vecer!:)

my jsme bez dudlika!!!!!!!!!!!!!!!!:):)a tuky tuk,bez jakychkoliv problemu!!:)
Dneska pred spanim jsem ho nemohla najit..tak me to jaksi docvaklo,ze to muzeme vyzkouset,ze se ztratil...takze jsem ji rekla,ze asi nekde spadl a sara ne me kouka a pak vsechny doma obesla s vetou"LALA DUDU ZTRATILA,DUDU BAC VENKU,LALA NEMA DUDU,PEJSEK NEMA DUDU"

Dala jsem ji spat a ona o dudu ani slovo a spi jak drevo!!!:)huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...misto dudlani tam tak zvlastne mlaskala

se sammikem to bylo tydenni drama,tohle odnaucovani dudlani

nemyslim si,ze uz nejake zmeny nastanou,protoze ona nedudlala pres den vubec,mela jej jen na spani..

huraaaaaaaaaaa,vazne mam radost

zitra jedeme na ty Pustevny...jsem vybavena gumaky a plastenkami:D:D
Iva a Klau 4781

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdarec holky

24.8.2006 20:10:44
KAMYŠ,dík za pozvání!určitě ho využiju!dohodnem se na srazíku!já teď věci celkem mám!u nás je se sekáčema celkem bída!je jich dost,věci hrozný a když pěkný,tak stojej skoro jak nový!naštěstí mám známou v Kouřimi a tam mi občas něco nechaj,takže,když mužu jezdit do Kouřimi,mužu i do Ujezda!o)))tam mě aspon bude čekat kávička!a Klau si pohtraje,koupim věcičky,budu mít radost,takže i dobrou náladu!prostě ideálně strávenej den!o))
Lynn,ať vás ouško netrápí!!!
kaMyš 6886

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdarec holky

24.8.2006 17:50:12
No konečně můžu odpovědět, už jsem myslela, že se mi ta stránka snad nenatáhne...
Ivi: to oni věděli, že na ty rodičáky nebudou mít, už když to schvalovali... Jenže jim to zadlužování prostě nevadí, no... Jednou to zaplatíme... I s úrokama... Ale už se nerozčiluju... Rozhodně ne jako Simča :-D
Jo, Simi, na srazík určitě jedeme, i s Olinou... Psala jsem Pídě, že potřebujem celý pokoj... Ještě se jí radši musím ozvat, neb se neozvala... Ty bereš holky??

Ivi, s tím sekáčem: nechceš si někdy udělat výlet do Újezda? Máme tu v Květnici (to je nové satelitní městečko, těsně sousedí s naším sídlištěm) dobrý sekáček, majitelka mi vždycky píše, kdy má nové zboží, zrovna dneska dovezla nové... Má tam pěkné, většinou značkové věci, rozumné ceny (kalhoty cca 80-90 Kč, mikina taky tak, koupila jsem tam i lehce onošenou zimní bundu za 150...) a nakoupím tam na Vojtu i na Vašíka... A když už bys tu byla, mohla bys k nám na kafe!

Lynn, s tím nespaním Aničky je to teda pech. A s těma antibiotikama ještě větší... No co naděláš...
Iva a Klau 4781

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdarec holky

24.8.2006 16:56:34
Simčo,jestli pujdeš do politiky,máš moji podporu!já jsem taky NEDIPLOMATICKÁ!zato někdy až moc upřímná!sice s tím mám problém,moc se to nelíbí,ale mám to radši a vážím si takovejch lidí!!tím,že s tím nic neuděláme jsem myslela to,že se prostě musej domluvit oni,mezi sebou!jenžePar. je ješitnej vul,diktárot a myslí si,že muže všechno!a co s tím uděláme mi normální lidi??já mysklím,že nic!!bohužel!zaplatíme za to,bude to stát neuvěřitelný prachy!!!!a hlavně,že nemaj na ty rodičáky co a že utrácej spoustu peněz,že nejsou schopný se domluvit,to je fukec!je to začarovanej kruh!hezky si užij divadlo!!!
[<<Předchozích 290] Názory 291300 z 54028  [Dalších 53728 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.