Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
lynn+Áňa | 17834 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdarec holky24.8.2006 16:51:44
Ahojky!
Dočítala jsem si vás zpátky a Anička do mě celou dobu hučela a do toho mi zvonily telefony, tak vím naprostý kulový. :-) Jen co mi zůstalo v hlavě, tak ... Shirin, musí to být krásný, když už si se Sárou můžeš takhle "pokecat". Já jsem zatím spokojená, že Anička už hodně věcem rozumí, ale mluví asi srovnatelně s většinou. Chápu jak jsi to myslela, že to není vytahováni. Opravu to zaváni genialitou. :-) Já nevím, máma taky tvrdí, že když chodila do poradny a čekala bráchu, tak už jsem mluvila ve větách (brácha je o rok a půl mladší), ale myslím, že rodiče postupem času mají tendence přehánět, takže jí to nevěřím doslova. :-) S tím, že byl manžel rozčarován jsi mě překvpila, já myslela, že už je na takové věci zvyklý z dřívějška. Oni jsou fakt z jiné planety. :-( No, hlavně že se to zas urovnalo a pojedete si odpočinout na dovču. :-) K jídlu a spaní snad raději nebudu nic psát, jinak si tu zas udělám obrázek. :-DDD Včera Anička snídala 3 minipárečky (normální žádné dětské), který si sama vybrala v ledničce, rohlíku se netkla. Já jí nic nenutím. Chleba nejí vůbec a rohlík taky většinou jen v sámošce nebo na návštěvě (to pak vypadám, že jí ho doma ani nedám). Nevím, jestli je to dobře nebo špatně, ale nebaví mě to jí nutit. Někdy snídá vyloženě zdravě (ovoce, jogurt, actimel, sýr) a někdy má takovouhle "prasárnu". :-DDD Pak oběd nechtěla a domů jsme dorazily pozdě, takže večer si dala šunku a sýr a půl tvarohu. :-))) Přes den přestává spát. Teda spí jedině, když zrovna jedem autem, jinak jsou to muka jí uspat, takže už taky vzdávám a večer jak kdy. Někdy usne za mé přitomnosti do 10 minut. Včera tu lítala a šli jsme spát všichni společně do naší postele v 11 hodin. :-))) Do nemocnice s uchem jezdíme každý den na čištění + má doma již třetí antibiotika a kapky do uší. Fakt paráda. Měla jsem takovou radost, že jsme antibiotika ještě neměly a pak si dáme trojitou dávku. :-DDD |
simča |
• |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdarec holky24.8.2006 16:47:25
a poslední věc hihihihi
ted jsem četla....že v současné době je nejhorší nadávka "ty seš Paroubek" chachachachacha |
simča |
• |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdarec holky24.8.2006 16:42:09
Ivko, právě že i my můžeme ovlivnit kdo bude vést naší zemi....
já snad vstoupím do té politiky chjoooooo, ale to bych se asi moc nikam nedostala se svjí nediplomacií :DDDDDDDDDDDDD |
simča |
• |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdarec holky24.8.2006 16:40:39
pro dnešek se s vámi loučím, jdeme do divadla na Absolventa...tak se těším :D
|
Iva a Klau | 4781 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdarec holky24.8.2006 16:40:18
Ahojky!
vaše diskuse o politice,mě fakt pobavila!!Holky,klíííd!stejně s tím nic neuděláte!já se taky rozčiluju,hlavně ale kvului tomu rodičáku!já jsem totiž četla v Lid. novinách,že na to v rozpočtu není a nebude,takže uvažujou o zrušení toho návrhu!při představě,kolik dám jenom za botičky na podzim,zimu,se mi otvírá kudla!JSOU TO SVINĚ!!hlavně,že duchodcum přidávaj,co?co takovej duchodce potřebuje k životu??určitě nekupuje každý dva měs. dvoje nový boty atd. sakra to jsou svině!!!já si prostě myslím,že to nebude,jen jsem to chtěla mít potvrzený,ať už nedoufám! jinak Klau se zase zhoršila!ach jo,potřebovala bych,aby ležela a ona lítá a pak se divím,že je slabá a motá se!teď sleduje krtka,to je jediný,co ji udrží v klidu! Dádo,nájezd na sekáč dělám každou chvíli,ale je mi to prd platný!!těch větších hezkých věcí je málo!teda aspoň u nás!jinak já už kupuju vel. 92-98 a boty 23-24,před týdnem jsem byla u Baťi a paní prod. říkala určo 24,ale je v tom jak kocour v botách!tak nevím |
simča |
• |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdarec holky24.8.2006 16:40:09
Zdar Irenn,
určo bude zase u někoho srazíček, jen ted jedu pryč na skoro dva týdny... :DDD,ale Linda říkala že další srazík prej má bejt u ní :DDD, jinak budu ráda, když zase bude u nás...byt máme dost velkej, tak se tam děti ztratí hohohohoho a ještě k tomu hajzlovi Paroubkovi...vždyt to bylo od začátku jasný jakým směrem jede..... takovou chtivost po moci jsem zažila jen u komančů.... těším se až ho odrovnají jeho soudruzi a hlavně až ho odrovná mafie .... to se pak budu moc smát...stejně jako u Grose jo a ještě totálně nesnáším toho idiota Sobotku...bohužel je to právník a to je vostuda největší......no spíš je to zločin, sebrat diplom je málo.... už končím :DDDDDDDDD Kamčo už se moc těším až se zase všichni uvidíme :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Kamčo ty taky jedeš na srazík vid??? |
KacaK. | 18185 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdarec holky24.8.2006 16:17:23
...Vrátli jsme se udělali papa. Knížka zůstala na poličce, já odešla. Naštěstí zatím usíná sám...
Tak ahoj |
KacaK. | 18185 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdarec holky24.8.2006 16:16:20
Irenn, s posgtýlkou se přidávám. Dneska to prostě bylo tóčo. taky jsem uraženě odcházela, protože nechtěl ležet. Až když kvůli tomu odešel i kamarád kombajn (v knížce, sebrala jsem ji z pokojíčka), lehl si. Pak jsme se vrátlili a byl tuhej do 5 minut :)))
S chlebem je to stejný, vyjídá taky jen vršky. Ale já to dělala taky a dlouho jsem nemohla pochopit, proč se to musí jíst dohromady, dkyž je to dobrý každý zvlášť. :) Tak já mastím, zase odpoledne bez dítka. Jdeme na výstavu prvohor i s promítáním nějakého filmu. Tak zase budu o něco chytřejší. Zatím ahoj. |
kaMyš | 6886 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdarec holky24.8.2006 16:13:58
Irenn, chachacha, chleba postupně, jdu do vývrtky :-D Je fakt, že když to budu brát takhle, tak je to vlastně v pohodě, Vašek taky jí rohlíky když jsme třeba v obchodě...
Jinak ještě k politice - čumím, oni mu na to lidovci kývnou! Teda on je ten Paroubek fakt schopnej, já ho snad začnu obdivovat... Ale nejsem si jistá, jestli po příštích volbách budou vůbec lidovci ve sněmovně, s tímhle přístupem... |
Irenn, Natan04, Miriam08 | 7356 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdarec holky24.8.2006 16:08:46
Simi mě to taky pěkně s..e, debil jeden, jenom když ho vidím, otvírá se mi kudla v kapse, uááá...
Tak někdy dejte vědět, až bude zase nějaká mecheche u někoho, rádi dorazíme:-))) U nás to bohužel nejde, tam bysme se pomlátili... A na Honzíka budeš muset dávat pozor, hihi, když je takovej svůdce... Hihi Kamyš, to mi připomíná Natánka, taky sní z chleba jenom to co je nahoře. Jinak pečivo jí jenom v kočárku a pak k večeři sní vršek, takže vlastně jí chleba s něčím, akorát postupně:-))) Ali tak to máš záhul. Ještě, že je Viky takovej šikulka. Ty nálady ho určo přejdou:-))) Kačo, já jsem dneska zase vybuchla když nechtěl Natík spát po o, vztekle jsem ho z postýlky vytáhla a zase ho tam dala a řekla mu, že už mě fakt děsně štve a uraženě šla pryč... |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.