| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 310] Názory 311320 z 54028  [Dalších 53708 >>]
zuzka
  • 

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdarec holky

24.8.2006 15:52:50
Jani neboj dneska tu ještě zůstat můsíme jelikož poslední solidní vlak odjíždí za 5 minut:-))

A Tobiášek tady může úplně klíďo všechno sníst:-)) ono tu vpodstatě nic není:-)))

Ter vstala taky teď a už dělá bordel, jsem se chtěla před vámi blýsknout tak nic:-))
Saimona + HONZÍK a dvě ségry 17253

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdarec holky

24.8.2006 15:39:19
s jídlem mě taky Jeník zlobí, a taky na něj občas zařvu chicht, stejně jako na holky :DDDD, ale na ty více :DDDD

Kamčo to víš že je těžky vyvolat mimoř.volby a hlavně kolik to stojí .... a obávám se, že u plno lidí paroubkovo jednání pořád bude procházet /budou si říkat...jooooo ten to těm boháčům nandal...atak podobně.../.....ach jooooooo.....nejhorší na tom je to, že opětovně /pokud se ten zasranej bolševik dostane k moci/ bude znesnadňovat práci podnikatelům, živnostníkům atd...a bude podporovat ty kteří nechtějí dělat.....tohle mě uplně točí.....vopravdu až ten kripl bude viset na kandelábru tak mu zatleskám a ještě mu zatančím na hrobě.....
i když na druhou stranu se musím smát jak strašně se bojí aby náhodou nevyšly najevo jeho čachry machry s podsvětím.....
kaMyš 6886

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdarec holky

24.8.2006 15:24:43
Jojo, s jídlem je to někdy legrace... Já těžce učím Vašíka, že chleba se jí celej, ne jen ten obsah nahoře na něm namazanej, případně položenej. Nejlíp z toho všechno ožere a vrátí chleba, že ho chce ještě namazat... Když mu to dávám na kostičky, tak je trochu větší šance, že v něm nějakej chleba skončí... A zas někdy, když má hlad, tak sní prostě všechno, jako by to bylo normální...
Jana,Jonáš 7/01,Tobiáš 12/04 23277

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdarec holky

24.8.2006 15:20:15
Holky,vy jste teda dobrý,já vytírám podlahu zásadně,když Tobiáš spí a nebo vím,že bude v klidu sedět u Krtka!Jinak by to bylo asi fakt o nervy....

Ad rodičák-ted to vůbec nesleduju,protože vím,že ten rodičák schválili a nemají jinou možnost,než že to prostě tak bude.Tak proč bych si měla číst nějaké jejich pochybnosti nebo kecy,o tom že nebude,když prostě bude a hotovo!:-)))

Zuzko,doufám,že to nezabalíš u vašich ještě dneska!:-DDD
Tobiáš ještě chrní.Počítám,že dorazíme něco po 16h.Tomáš mě tam hodí,jede do Třebíče a pak zase vyzvedne,doufám.....jinak nocujeme u vás!:-)

Tobiáš mě dneska taky docela vytočil.Je to palice dubová!usmyslel si ráno,že chce vajíčka natvrdo.Tak jsem mu je udělala a on nechtěl k tomu jíst chleba.Tak jsem mu říkala,že pokud nebude jíst chleba,tak nebude mít ani vajíčko.Chleba vůbec nechtěl,tak jsem mu to vajíčko snědla.Řval jak tur.Pak jsme šli ven a on skoro nic nejedl.Na oběd měl rýži s masem a vzal si do ruky oplatek,že ho bude jíst.Řekla jsem mu,že prvně oběd a pak koko.Zase to na něj neplatilo,tak šel spát hladem.DOufám,že se aspon nají,až se vyspí,jinak vám to Zuzko u vás všechno sní.:-D
zuzka
  • 

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdarec holky

24.8.2006 15:02:07
Jé a řvaní na děti dneska mi Ter pošlapala mokrou podlahu:-)) Já blbá, kdybych ji zabavila, že to ne seřvat ji chudinku mou malou, to jooo:-))
zuzka
  • 

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdarec holky

24.8.2006 14:59:11
Ahoj holky:-)
Dadi tour de sekáč a co jako my??? Doufám, žes nezapomněla:-)) ve 4 jste tu Terezka už chystá hračky:-))

Ad politika - doma mám zakázáno o ní mluvit prej když tomu nerozumím ... jsem v půlce prázdnin řekla, že mi stejně příjde že stále vládne Paroubek, že má vždycky poslední slovo a od té doby se do toho prý nemám ... Dobré bylo, když jsme byli u m. rodičů, tak babička řekla to samé a M. jen protáčel oči:-)))

Ad rodičák a já myslela že už ho dávno zrušili, tak s ním nepočítám a on bude jo???:-)

Jinak my dneska bylo sděleno, že v sobotu po obědě odjíždíme z Brna na dovolenou kamsi k Ledči nad Sázavou a mám si to zařídit jak chci. Tož buchty budu muset upéct asi dneska v noci zítra tu všechno pozavírat a pozalívat , dát žrádlo kočce - i když to je stejně jedno, když přestala žrát:-)) a vlakem odfrčet do Brna no bezva, doufám, že se naši v sobotu dopoledne vrátí:-)))
KacaK. 18185

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdarec holky

24.8.2006 14:58:36
Kamyš, :DDD

J si právě dneska řekla, že si to dneska užijeme spolu doma. Že pořád někde lítáme. První polovina dopoledne se nám zadařila a druhá to celé zkazila.
A Kamyš, ty máš na řvaní právo, ty jsi těhule a ještě máš dvě děti...
kaMyš 6886

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdarec holky

24.8.2006 14:50:17
Kačo, vyprdni se na to, zatím se nic neděje. Ohlásíme ti, až bude čas emigrovat :-D
Hele, jsem ráda, že z dětí ještě někdo šílí, já na děti řvala včera a předevčírem. Dneska už jsme po těch nemocech šli ven, tak už jsem víc v klidu :-D
KacaK. 18185

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdarec holky

24.8.2006 14:38:04
Simi, klíd. Přiznám se, že vůbec nevím, která bije. A je mi v tomhle ohledu fajn (dementní názor, co?). Co jsem doma, politiku nestíhám. Ani se mi nechce, jinak je mi z toho na bli..
Tak co se vlatně děje? Mám se iniciativně taky někam kouknout. abych už zase byla jako inteligentní mladá dáma, co má přehled? Ne jako pako na MD? Nebo mě zasvětíte...

Já mám tak přišernou náladu, že už mi jí snad ani víc zkazit nemůžete. Celou noc se mi zdálo o popáleninách, pořád jsem vymýšlela, jak by tu mohlo být víc bezpečno... Jsem z Elí a Petruše nějaká rozhozená. děsně mě to sebralo.

Odnesl to i Lukášek. Chudák. 2x jsem na něj tak zařvala, až plakal. Kvůli blbostem, samozřejmě. Vytírali jsme a já mu říkala, ať nechodí tam ,co je mokro. Samozřejmě tam pořád chodil... Pak plakal a stál, pořád ukazoval a říkal "Ja", "Ne". Na různé směry. Vůbec nechápal, co chci. Tak jsme pak chodili a sahali na podlahu, kde je morá. já se mu omlouvala, že tak jsem křičet neměla. Prostě blázinec. Chudák, vždyť to ani pochopil nemohl.
Teď jste měli slyšet můj hluboký povzdech...
Po druhý, že mi utekl, když měl jít na nočník. Je přece dítě, ne? jsem fakt pitomá. Psychicky rozhozená.

Jo a koště je taky jeho jedna z nej... hraček :) Ale to velké. Dneska jsem skoro musela vytírat v ruce. Pořád zametal (i když já s ním jen vytírám, jinak všechno luxuju) točil se tu sním, něco mu říkal...).
kaMyš 6886

Re: Re: Re: Re: Re: Zdarec holky

24.8.2006 14:17:55
Simi, já už jsem z těch povolebních debat tak utahaná, že už mi to fakt (skoro) jedno je. Ať si to Paroubek klidně vezme a vládne, snad se už konečně znemožní natolik, že příště už to opravdu vezme nějaká jiná strana! Já to beru hlavně tak, že volby dopadly jak dopadly a s tím se holt zázraky dělat nedají... Předčasné volby by asi byly dobré, ale jak píše Topolánek na neviditelném psu, tak ono není tak jednoduché je vyvolat...
[<<Předchozích 310] Názory 311320 z 54028  [Dalších 53708 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.